Hrvatsko društvo danas nije zdravo
Page 1 of 1
Hrvatsko društvo danas nije zdravo
http://novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/POVIJESNI-NEGACIONIZAM-Kritike-iz-Svjetskog-zidovskog-kongresa-Hrvatsko-drustvo-nije-zdravo
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Hrvatsko društvo danas nije zdravo
Eto,gdje će vas odvesti Karamarko, Markićka,Hasanbegović,Esih, Bujanec...i biskup Košić.
Svijet nas gleda sa najvećom indignacijom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hrvatsko društvo danas nije zdravo. Neuvjerljivo zvuče tvrdnje da današnja Hrvatska nije sljednica NDH, jer ne vidimo prihvaćanje odgovornosti za zločine NDH. Štoviše, slavljenje zločinaca polako se uvlači u društvo.
Društvo koje nije u stanju suočiti se s vlastitom prošlošću u velikom je problemu
kratko i jasno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Da nije bilo NDH, ne bi bilo ni Hrvatske. Prestati njegovati sjećanja na NDH, prestati slaviti hrvatske heroje iz tog vremena znači rušiti temelje naše države.
crvenkasti-
2014-04-17
Moze netko javiti u ministarstvo vanjskog dabalebarenja RH da pošalju depesu u svjetski židovski kongres sto god to bilo ako imaju Fax da smo dekintirani .
Bolje da dijagnostiku ponude nekom drugom, francuskoj , mozda nešto štipnu.
Mene kad nazovu da mi ponude dijagnostiku sukoba između zaposlenika ili mirnog rješavanje spora iz radnog prava odmah kažem da nemam love pa sam mirna mjesec, dva.
Mene kad nazovu da mi ponude dijagnostiku sukoba između zaposlenika ili mirnog rješavanje spora iz radnog prava odmah kažem da nemam love pa sam mirna mjesec, dva.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Hehe inače podržavaju ISIL AL qaidu i sustavno porobljavanje palestinaca ... da nije smiješno bilo bi otužno
Kermit-
2014-04-17
društvo nije zdravo definitivno, dosta je vidjeti predstavnike države ali ne iz tih razloga koje ovaj NLO kongres navodi.asilovski wrote:Hehe inače podržavaju ISIL AL qaidu i sustavno porobljavanje palestinaca ... da nije smiješno bilo bi otužno
a da nije zdravo vidjeti će se po odgovoru jer će sada mjesec dana pričati o ustašama i partizanima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
po naslovu sam mislio da je tema o novom Big Brotheru, eh
Guest- Guest
jastreb wrote:Eto,gdje će vas odvesti Karamarko, Markićka,Hasanbegović,Esih, Bujanec...i biskup Košić.
Ne viruju sitnozubi nikome osim adezeju, markićki, masnoj i lažnim učenjima vjeroučitelja
Kad im se o glave obije, onda će im opet netko drugi biti kriv
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
A tko su sad ovi jebivjetri?
darth_vader-
2014-04-17
Došli nas malo naguzit, vide da smo na izvolte svakome a oni ionako u prolazu...jasambrend wrote:A tko su sad ovi jebivjetri?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
No to nije tema, napose mi nismo društvo već imitacija, kao što bušmani ili papuanci imitriaju bijelce sa onim cargo kultovimakaja wrote:društvo nije zdravo definitivno, dosta je vidjeti predstavnike države ali ne iz tih razloga koje ovaj NLO kongres navodi.asilovski wrote:Hehe inače podržavaju ISIL AL qaidu i sustavno porobljavanje palestinaca ... da nije smiješno bilo bi otužno
a da nije zdravo vidjeti će se po odgovoru jer će sada mjesec dana pričati o ustašama i partizanima.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Kargo_kult
Kermit-
2014-04-17
hehehe stari mi prati mađarsku teve i kaže da se oni ne mogu začuditi koja smo mi afrika postali vidi MVP:Totenkopf wrote:Došli nas malo naguzit, vide da smo na izvolte svakome a oni ionako u prolazu...jasambrend wrote:A tko su sad ovi jebivjetri?
Ja joj ne bi dao da vodi knjižnjicu u Šarengradu
Kermit-
2014-04-17
H<HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHkaja wrote:Moze netko javiti u ministarstvo vanjskog dabalebarenja RH da pošalju depesu u svjetski židovski kongres sto god to bilo ako imaju Fax da smo dekintirani .
Guest- Guest
Totenkopf wrote:Došli nas malo naguzit, vide da smo na izvolte svakome a oni ionako u prolazu...jasambrend wrote:A tko su sad ovi jebivjetri?
A dobro onda...koliko traže za uslugu?
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Antisemitizam - Hrvatska nije zdravo društvo !
» Kenwood Kenon je započeo važan proces za zdravo društvo
» Hrvatsko je društvo tvornica korupcije
» Dosta joj Jovića i Lalića: Mirjana Kasapović napustila je “Hrvatsko politološko društvo.”
» Dobili smo ohrabrujući podatak da je hrvatsko društvo puno modernije, no što se može na prvi pogled činiti
» Kenwood Kenon je započeo važan proces za zdravo društvo
» Hrvatsko je društvo tvornica korupcije
» Dosta joj Jovića i Lalića: Mirjana Kasapović napustila je “Hrvatsko politološko društvo.”
» Dobili smo ohrabrujući podatak da je hrvatsko društvo puno modernije, no što se može na prvi pogled činiti
Page 1 of 1