HRVATI KAŽNjENI ZBOG KUKASTOG KRSTA
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: HRVATI KAŽNjENI ZBOG KUKASTOG KRSTA
Nijedan posten Srbin ne slusa U2 otksd je Bono posetio Sarajevo i pevao dok su Caco i Celo bacali zaklane Srbe u Miljacku...mislim da ce nas pizzon da ostane bez zvog seendvica...Noor wrote:pizzon, jel stvarno slušaš U2?!
ja mislim da oni imaju neke veze s ndh
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
izvorno ustaška... ali ti očito godi :-Dpizzon wrote:
pizzon četnik )
immortal-
2014-04-16
pizzon wrote:Noor wrote:pizzon, jel stvarno slušaš U2?!
ja mislim da oni imaju neke veze s ndh
slusam !
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
A stvarno uostalom
Sta radi politika u sportu
Ha ?
Sta radi politika u sportu
Ha ?
"NOVOSTI" SAZNAJU
DELEGACIJA MANČESTER JUNAJTEDA DOLAZI U SRBIJU: Bobi Čarlton stiže u Beograd
N. Iljukić | 31. januar 2018. 08:40 | Komentara: 1U posetu našoj prestonici, gde je poslednji put boravilo 23 ljudi, dolazi legenda slavnog kluba. Sledećeg utorka se navršava tačno 60 godina od velike tragedije
Sledećeg utorka, 6. februara, navršava se tačno 60 godina od velike tragedije na aerodromu u Minhenu, gde su život izgubila 23 člana ekspedicije Mančester junajteda koja se vraćala s revanš meča četvrtfinala Kupa šampiona sa Crvenom zvezdom. Tim povodsm u Beograd će doputovati delegacija slavnog kluba, predvođena legendarnim Bobijem Čarltonom, koji je imao sreću da izbegne strašnu sudbinu u Bavarskoj.
U tragičnom spletu okolnosti, 6. februara 1958. godine u 15.04 nastradali su fudbaleri, novinari, članovi stručnog štaba i posade aviona koji je na putu iz Beograda sleteo po gorivo u Minhen. I tu je, nažalost, zauvek prekinuta priča mnogih asova "đavola
VEČERA U "MAŽESTIKU"POSLEDNjU zajedničku večeru pred odlazak na kobni put kući, ekspedicija Mančester junajteda imala je u beogradskom hotelu "Mažestik" sa kompletnom ekipom Crvene zvezde. I ovog puta, sledećeg utorka, isti hotel biće domaćin gostima iz Mančestera.
Inače, Bobi Čarlton će biti ovog puta član nove sportske ekspedicije, jer samo dan kasnije, u sredu ovog 7. februara, omladinci Mančester junajteda u Beogradu na stadionu Voždovca igraju meč Lige šampiona protiv prvaka Srbije, Brodarca. Splet događaja ove godine je hteo da se sećanje na jednu sportsku i životnu tragediju, ali simbolično i susret omladinaca Junajteda u istom gradu, skoro podudari sa datumom koji je duboko urezan u istoriju Mančestera i svetskog fudbala.
Grad Beograd, fudbalski klubovi Crvena zvezda i Brodarac, ali i mnogi iskreni ljubitelji fudbala, potrudiće se da ovog februara gostima iz Engleske boravak u Srbiji ostane u najlepšem sećanju, ali i da se svi na dostojan način sete generacije čuvenog Mata Bezbija i osmorice poginulih igrača, kao i cele genaracije koja je s razlogom dobila nadimak "Bezbijeve bebe".
Avionskoj nesreći u Minhenu je prethodio revanš meč četvrtfinala Kupa šampiona, u kojem su Zvezda i Mančester junajted remizirali na stadionu JNA - 3:3. Prethodno je Junajted pobedio na "Old Trafordu" sa 2:1.
Sledećeg utorka Beograd će biti posebno mesto sećanja na događaj koji je na simboličan način povezao najveći klub Engleske, Crvenu zvezdu i Minhen. U slavu nastradalima i "Bezbijevim bebama".
NASTRADALI
U AVIONSKOJ nesreći 6. februara 1958. godine nastradali su osmorica igrača Mančester junajteda, tri člana stručnog štaba, osmorica novinara, dvojica prijatelja kluba i dva člana posade. U legendu su se preselili igrači Rodžer Bern, Tomi Tejlor, Džef Bent, Edi Kolmen, Mark Džons, Dejvid Peg i Bili Velan, dok je posle dve nedelje od zadobijenih povreda preminuo 20-godišnji Dankan Edvards.
VESTI IZ RUBRIKE
Guest- Guest
imaš dolje pdf nogomet
vojvodi bi bilo drago da dođeš kod njega u goste
2017-10-06
Noor wrote:imaš dolje pdf nogomet
Odmah bi ga vodio na strijeljanje?
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:imaš dolje pdf nogomet
Odmah bi ga vodio na strijeljanje?
...a tijelo bacio svinjama :)
2017-10-06
Uvijek jedno te isto sranje kod Hrvata.
VAljda mnogi misle da je to cool, ne znam.
VAljda mnogi misle da je to cool, ne znam.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
UEFA je 2015. kaznila Hrvatsku oduzimanjem jednog boda u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, sa dve utakmice bez prisustva publike i 100.000 evra.
stara vijest...
Similar topics
» Hrvati se posvađali zbog "Užičkog kola"
» Zbog prosvjeda u Beogradu krivi - Hrvati
» Albanci i Hrvati postali braća zbog Srba
» HRVATI U PANICI ZBOG MAPE VELIKE MAĐARSKE
» Hrvati zbog čiča Draže koče Srbiju
» Zbog prosvjeda u Beogradu krivi - Hrvati
» Albanci i Hrvati postali braća zbog Srba
» HRVATI U PANICI ZBOG MAPE VELIKE MAĐARSKE
» Hrvati zbog čiča Draže koče Srbiju
Page 2 of 2