Otkrivamo plan HDZ-a za osvajanje vlasti '5+ Hrvatska'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Otkrivamo plan HDZ-a za osvajanje vlasti '5+ Hrvatska'
Super po planu svima će dati,radnici će se sami zaposliti,ali gdje će uzeti tolike novce i sad je deficit sa rebalansom barem dva puta godišnje.....rješenje koje zna i moja baba Kata,uzeti svima i smanjiti a stimulirati gospodarstvo i privredu i evo love...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
debotoijusto wrote:1. Gospodarski rast i razvoj
HDZ najavljuje suzbijanje sive ekonomije i rada na crno... Obećavaju i zaštitu domaćeg proizvođača od uvoznog lobija...
ne postoji uvozni lobi,
zaštita domaćeg proizvođača znači da su domaći proizvođači jadni i da od njih niko ne bi kupova da ih umjetno ne održavaju konkurentnima.
suzbijanje sive ekonomije? soli na rep
2014-04-16
kako to mislis "ne postoji" ? naravno da postoji kao i lobi domacih lose organiziranih neradnika u losoj ekonomiji koji zazivaju pomoc HDZ za svoje skupe proizvode...srecom po nas sve nista od togaaben wrote:debotoijusto wrote:1. Gospodarski rast i razvoj
HDZ najavljuje suzbijanje sive ekonomije i rada na crno... Obećavaju i zaštitu domaćeg proizvođača od uvoznog lobija...
ne postoji uvozni lobi,
zaštita domaćeg proizvođača znači da su domaći proizvođači jadni i da od njih niko ne bi kupova da ih umjetno ne održavaju konkurentnima.
suzbijanje sive ekonomije? soli na rep
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
more link na uvoznički lobi, fola unapri
2014-04-16
čim samo ovo vidio "suzbijanje love na crno" odmah me jeza uhvatila.. recimo ja okrećen neku lovu, i šta sada.. ja bi to trebao prijavljivati parazitima u državi , pa da hranim njihove uhljebe.. hoću kurac. ako bude se povećala državna represija, samo ću se prebaciti na bitcoin.
Guest- Guest
svi koji se bave uvozom raznih roba , od todorica koji prepakira u tkz. domace proizvode do cermaka koji mrzi domacu naftu/plin , nije to nista negativno , oni proteziraju uvoz i lobiraju za jednostavniji/vece kvote , kao sto domaci seljaci lobiraju za vecu kontrolu uvoza , diskografski lobi kontrolu internet prometa , udruga pletilja za jeftini konac iz kine... sve postoji , poveznicu dobijes ako bude neka zabrana necega , sami se jave...aben wrote:more link na uvoznički lobi, fola unapri
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Tony Soprano-
2015-08-15
točka 5++ hdz-ovog plana je pljuvanje po vlastitoj vladi širom svijeta. plavuša bilateralno u un-u, kovač u njemačkom bildu.
viši stupanj domoljublja i državničkog ponašanja...
viši stupanj domoljublja i državničkog ponašanja...
sitting_bull-
2015-09-28
v_vlado wrote:Svako društvo koje je cijenilo ratnike više od radnika,propalo je....primjera iz povijesti ima puno,ali se sad ne mogu sjetit ni jednog....pa bogati valjda ima koji primjer u dvije tis. god.ili sam nešto zezno,a znate već na šta mislim.....
darth_vader-
2014-04-17
znoči, uvoznički lobi je sakreto organizacija koja se bori protiv socijalizma?debotoijusto wrote:svi koji se bave uvozom raznih roba , od todorica koji prepakira u tkz. domace proizvode do cermaka koji mrzi domacu naftu/plin , nije to nista negativno , oni proteziraju uvoz i lobiraju za jednostavniji/vece kvote , kao sto domaci seljaci lobiraju za vecu kontrolu uvoza , diskografski lobi kontrolu internet prometa , udruga pletilja za jeftini konac iz kine... sve postoji , poveznicu dobijes ako bude neka zabrana necega , sami se jave...aben wrote:more link na uvoznički lobi, fola unapri
to ne postoji.
2014-04-16
veli minken bojna!jasambrend wrote:v_vlado wrote:Svako društvo koje je cijenilo ratnike više od radnika,propalo je....primjera iz povijesti ima puno,ali se sad ne mogu sjetit ni jednog....pa bogati valjda ima koji primjer u dvije tis. god.ili sam nešto zezno,a znate već na šta mislim.....
Tony Soprano-
2015-08-15
Ma nema straha. Mafija te neće dirat ak platiš reket. Npr. Fimi medija ti napravi logo i onda mjesečno plaćaš održavanje istog, miran si i siguran kao lova u CH banci. Sky is limitneoliberalni_placenik wrote:čim samo ovo vidio "suzbijanje love na crno" odmah me jeza uhvatila.. recimo ja okrećen neku lovu, i šta sada.. ja bi to trebao prijavljivati parazitima u državi , pa da hranim njihove uhljebe.. hoću kurac. ako bude se povećala državna represija, samo ću se prebaciti na bitcoin.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pero Ćorić najavio osvajanje vlasti :D
» Dok traje blokada vlasti: BiH usvojila LGBTI akcijski plan
» RAZLOZI ZAŠTO SDP I MILANOVIĆ MORAJU OTIĆI S VLASTI... PRAVI PLAN 21
» HRVATSKA AKTIVIRA PLAN C
» Hrvatska ne može probaviti da su Vučić i Nikolić na vlasti u Srbiji zbog svoje negativne prošlosti...
» Dok traje blokada vlasti: BiH usvojila LGBTI akcijski plan
» RAZLOZI ZAŠTO SDP I MILANOVIĆ MORAJU OTIĆI S VLASTI... PRAVI PLAN 21
» HRVATSKA AKTIVIRA PLAN C
» Hrvatska ne može probaviti da su Vučić i Nikolić na vlasti u Srbiji zbog svoje negativne prošlosti...
Page 2 of 2