Bošnje dobile svoj grb i zastavu u RH
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bošnje dobile svoj grb i zastavu u RH
Ne moram iciMadelaine wrote:ti ideš na Bleiburg, sora..
Idu drugi koji znaju da tamo ima sigurno 30% muslimana od ukupnog broja zrtava
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Pa pokrali su i previše i to važnije od nekakvih zastava i grbova dviju regija, a to je naveliko poturčeni narod i teritorij kroz 5 stoljeća. Turci su preskupo stajali ove krajeve u svakom pogledu i nanijeli trajno neporavljivu štetu kao što to i vidimo pa sad se treba nositi s time i živjeti. Hrvati su najviše izgubili i još dan danas gube jer je to ušlo ljudima u gene kroz 1000 godina.Madelaine wrote:imamo mi svoga, ne trebamo tuđe svojatat..no, zato nas vole pokradati.. :thefuf:Fénix wrote:Naravno, to su regije. Imamo mi još grbova.
Last edited by Fénix on 29/1/2018, 17:29; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pa eto ne pratim to šta me brige prvi put čujem da manjine imaju grb i zastavu u HrvatskojSora wrote:Kaj ti opce shvacasRayMabus wrote:Nisam baš shvatio šemu sa zastavom tom u BiH, ono kao Varta od 1998 a ova nema službenu oznaku a u Hrvatskoj ima
Ha ha ha koje šeme
Dalje od svog nosa
Koja je četnička?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kako znaju? broje rodbinu ili su preživjeli?Sora wrote:Ne moram iciMadelaine wrote:ti ideš na Bleiburg, sora..
Idu drugi koji znaju da tamo ima sigurno 30% muslimana od ukupnog broja zrtava
sora, šokirana sam..ne mogu ni pomislit da si ti tako desničarski ekstremna..
2014-04-12
Fénix wrote:Pa pokrali su i previše i to važnije od nekakvih zastava i grbova dviju regija, a to je naveliko poturčeni narod i teritorij kroz 5 stoljeća. Turci su preskupo stajali ove krajeve u svakom pogledu i nanijeli trajno neporavljivu štetu kao što to i vidimo pa sad se treba nositi s time i živjeti. Hrvati su najviše izgubili i još dan danas gube jer je to ušlo ljudima u gene kroz 1000 godina.Madelaine wrote:imamo mi svoga, ne trebamo tuđe svojatat..no, zato nas vole pokradati.. :thefuf:Fénix wrote:Naravno, to su regije. Imamo mi još grbova.
mi njima mali prst, a oni bi cijelu ruku..ne može to više tako
2014-04-12
Nas nitko ništa ni ne pita. Mi u ovoj kifli od zemlje koju kao imamo ne odlučuje nitko naš i normalan, već nam odlučuje izdajnički i sluganski gen koji se okretao za takvima i ponižavao, nekakvi čedoši pa čak i neke poturice i ćevapi iz Bosne doseljene u Hrvatsku koje prodaju mljeveno meso i piletinu pod kulturu, sposobnost, znanje i umijeće. Jadniji ne možemo biti, bilo da je riječ o Hrvatskoj, bilo da je riječ o Protektoratu.Madelaine wrote:
mi njima mali prst, a oni bi cijelu ruku..ne može to više tako
Guest- Guest
Slabi smo, slabi, podčinjivi i submisivni..dobro nam more ne ukradu, doslovno.. :kidd:
2014-04-12
Zato ćemo kroz 15-20 godina naveliko nestati na nekih 3 milijuna ako ne i ispod toga. Trendovi od zadnjih 4 godine praktički su stvarnost i sigurna budućnost ka realizaciji toga. Demoraliziranje zadnjih 8 godina je stvarno brutalno ovdje gdje ja živim, doslovno slobodni pad u svakom pogledu. A kako smo onda živili... Mada je i prije 12-13 godina moralo biti ohohohoho bolje i nije bilo dobro, a to se za sve ove godine čini nedostižnim i 'zlatnim'.Madelaine wrote:Slabi smo, slabi, podčinjivi i submisivni..dobro nam more ne ukradu, doslovno.. :kidd:
More i turizam je čista banana i promašaj ako njegov nosilac i izvor dobiti neće biti ljudi unutar HR, a ne izvan nje. To su i neki stručnjaci rekli, a sada definitivno izvana sve dolazi.
Guest- Guest
Stilizirani križići :)
Posezu za tuđom baštinom...njah.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Da a zanimljivo oni u Sanđaku imaju svoj grb i zastavu, u Hrvatskoj isto jedino ovi u Bosni pušionaepikur37 wrote:Stilizirani križići :)
2014-04-11
hmm, ako Bošnjaci ne smiju koristiti grb koji je pripadao Kotromanićima, onda pretpostavljam da po istoj logici ni mi ne smijemo koristiti npr. grb Dalmacije koji je pripadao Anžuvincima, ni grb Slavonije koji je pripadao Jagelovićima
neva- Posts : 4367
2014-04-12
A tko to uopće prati, ono nacionalne manjine svoj grb i zastavu
Valjda dosad nisu imali šta ja znam zašto, evo sad oće ovako pa dobili
Uglavnom to su zakonski dozvoljene zastave u Hrvatskoj, valjda ima i neki zakon gdje se to koristi
Zakon o uporabi nacionalnih simbola u Hrvatskoj
Valjda dosad nisu imali šta ja znam zašto, evo sad oće ovako pa dobili
Uglavnom to su zakonski dozvoljene zastave u Hrvatskoj, valjda ima i neki zakon gdje se to koristi
Zakon o uporabi nacionalnih simbola u Hrvatskoj
2014-04-11
kako ih je sudjelovalo 25 000 ako ih je po popisu 1991 40 000...znaci jedino valjda djeca nisu sudjelovala...inace postivamSora wrote:Vi ste stoke neotesane i bezobrazne
U DR JE POGINULO VISE OD 1000 muslimana a sudjelovalo oko 25 000
To im je hvala jel
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kotromanici vladarska porodica u Bosni...ono, ne msijes koristiti grb koji je tvoja drzava imala..je rpo novim povjesnicarima Kotromanici su zapravo bili vladari Hrvatske, jelte...pa sam sad zbunjen, sta ce onda sahovnica na zastavi Hrvatske kad trebaju biti ljiljani?neve wrote:hmm, ako Bošnjaci ne smiju koristiti grb koji je pripadao Kotromanićima, onda pretpostavljam da po istoj logici ni mi ne smijemo koristiti npr. grb Dalmacije koji je pripadao Anžuvincima, ni grb Slavonije koji je pripadao Jagelovićima
2016-11-17
Neko je pit'o za zastavu srpske manjine?
2016-11-17
Paradoks je da Bošnjaci u BiH nemaju svoj službeni grb i zastavu
Ovi iz Evrope i ostatka svijeta zabranili službeno ovu 1998 u Bosni
Ovi iz Evrope i ostatka svijeta zabranili službeno ovu 1998 u Bosni
2014-04-11
Tudja bastina? Zastava Bosne Bosancima je tudja bastina? E jesi i ti pametan u tri picke lijepe..i Bosnjak ne mora biti musliman ali ti to ne mozes da shvatis kao sto ne mozes da shvatis ni da Hrvat ne mora biti katolik po defaultu...epikur37 wrote:Stilizirani križići :)
2016-11-17
Na zalost dobar dio muslimana sudjelovali su kao rezervisti u napadu na hrvatsku 1991..narocito u banja luckom korpusu sa podrucja sjeverozapadne bosne i srednje bosne kao sto je prikazano u dokumentarcu 'komsije'..da bi govornik rekao...medju ovim rezervistima su i bosnjaci sa podrucja kozarca,prijedora koji ce ma zalost pola godine poslije postat zrtve istih kojima su se odazvali i sa kojima su zajednicki jeli i pili ozmad pakraca i lipika
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovo Srbi tražili pa onda nakon Deytona trebalo staviti neku koja nema nikakvih nacionalnih simbolika pa onda ona neutralna Varta
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Flag_of_Bosnia_and_Herzegovina
2014-04-11
DobroRayMabus wrote:Ovo Srbi tražili pa onda nakon Deytona trebalo staviti neku koja nema nikakvih nacionalnih simbolika pa onda ona neutralna Varta
Uglavnom zaključak je ovaj :u BiH su to tražili i dobili tu zabranu no Hrvatskoj mogu popušit kurac
Banja Luka na aparatima
2014-04-11
naravno da sve nestaje.Fénix wrote:Zato ćemo kroz 15-20 godina naveliko nestati na nekih 3 milijuna ako ne i ispod toga. Trendovi od zadnjih 4 godine praktički su stvarnost i sigurna budućnost ka realizaciji toga. Demoraliziranje zadnjih 8 godina je stvarno brutalno ovdje gdje ja živim, doslovno slobodni pad u svakom pogledu. A kako smo onda živili... Mada je i prije 12-13 godina moralo biti ohohohoho bolje i nije bilo dobro, a to se za sve ove godine čini nedostižnim i 'zlatnim'.Madelaine wrote:Slabi smo, slabi, podčinjivi i submisivni..dobro nam more ne ukradu, doslovno.. :kidd:
More i turizam je čista banana i promašaj ako njegov nosilac i izvor dobiti neće biti ljudi unutar HR, a ne izvan nje. To su i neki stručnjaci rekli, a sada definitivno izvana sve dolazi.
Nemamo drzavotvornu svijest.
Pogledaj Grke samo. Koliko ih je izaslo na ulice zbog jedne male drzavice u slobodnom padu, Makedonije.
2014-04-12
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» VAHID SENDIJAREVIĆ:Cerić je Hrvatima ogadio zastavu sa ljiljanima,zastavu koju je izvorno predložio Hrvat i to biskup Puljić
» Dizdarević: Bošnje i štetan utjeca Turske
» Iz Afganistana prava bezanija pred Talibanima!Bosnje,Srbi i Hrvati pravi sprint
» Femenke dobile po....
» ..I oficijelno...Žene su dobile zamjenu...
» Dizdarević: Bošnje i štetan utjeca Turske
» Iz Afganistana prava bezanija pred Talibanima!Bosnje,Srbi i Hrvati pravi sprint
» Femenke dobile po....
» ..I oficijelno...Žene su dobile zamjenu...
Page 2 of 4