Are you ready?
Page 1 of 1
Are you ready?
hehehehehehehehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
Re: Are you ready?
Ne moraš...Samo trebaš znati kako ''gledati''...pismejker wrote:mi ready,no jos se ceka..bit ce da cemo i osjediti cekajuci..
red wolf-
2016-02-10
danni1-
2014-04-16
danni1-
2014-04-16
ne...danni1 wrote:dared wolf wrote:Ne...danni1 wrote:Helikopteri.
red wolf-
2016-02-10
imaju ona narančasta svitla ka stojadini,
mi sad gorimo ksenone, led ili tako nešto naprednije
2014-04-16
Ne, to tako izgleda u ovoj dimenziji postojanja...aben wrote:imaju ona narančasta svitla ka stojadini,
red wolf-
2016-02-10
ko zna kako mi njima izgljedamo u njihovoj dimenziji, biće su se usrali pa zoto ne želu dojti bližered wolf wrote:Ne, to tako izgleda u ovoj dimenziji postojanja...aben wrote:imaju ona narančasta svitla ka stojadini,
2014-04-16
Izgledamo ovako kako izgledamo...A ne...Zabavni su zapravo...Moraš doživjeti susret s njima, pa ćeš shvatiti...aben wrote:ko zna kako mi njima izgljedamo u njihovoj dimenziji, biće su se usrali pa zoto ne želu dojti bližered wolf wrote:Ne, to tako izgleda u ovoj dimenziji postojanja...aben wrote:imaju ona narančasta svitla ka stojadini,
red wolf-
2016-02-10
e, da bar...di si se ti našo išnjima?red wolf wrote:Izgledamo ovako kako izgledamo...A ne...Zabavni su zapravo...Moraš doživjeti susret s njima, pa ćeš shvatiti...aben wrote:ko zna kako mi njima izgljedamo u njihovoj dimenziji, biće su se usrali pa zoto ne želu dojti bližered wolf wrote:Ne, to tako izgleda u ovoj dimenziji postojanja...aben wrote:imaju ona narančasta svitla ka stojadini,
2014-04-16
Kad sam bio spreman, dogodilo se...aben wrote:e, da bar...di si se ti našo išnjima?red wolf wrote:Izgledamo ovako kako izgledamo...A ne...Zabavni su zapravo...Moraš doživjeti susret s njima, pa ćeš shvatiti...aben wrote:ko zna kako mi njima izgljedamo u njihovoj dimenziji, biće su se usrali pa zoto ne želu dojti bližered wolf wrote:Ne, to tako izgleda u ovoj dimenziji postojanja...aben wrote:imaju ona narančasta svitla ka stojadini,
red wolf-
2016-02-10
aben wrote:ko zna kako mi njima izgljedamo u njihovoj dimenziji, biće su se usrali pa zoto ne želu dojti bližered wolf wrote:Ne, to tako izgleda u ovoj dimenziji postojanja...aben wrote:imaju ona narančasta svitla ka stojadini,
red wolf wrote:Kad sam bio spreman, dogodilo se...aben wrote:e, da bar...di si se ti našo išnjima?red wolf wrote:Izgledamo ovako kako izgledamo...A ne...Zabavni su zapravo...Moraš doživjeti susret s njima, pa ćeš shvatiti...aben wrote:ko zna kako mi njima izgljedamo u njihovoj dimenziji, biće su se usrali pa zoto ne želu dojti bližered wolf wrote:
Ne, to tako izgleda u ovoj dimenziji postojanja...
2014-04-16
aben wrote:red wolf wrote:Kad sam bio spreman, dogodilo se...aben wrote:e, da bar...di si se ti našo išnjima?red wolf wrote:Izgledamo ovako kako izgledamo...A ne...Zabavni su zapravo...Moraš doživjeti susret s njima, pa ćeš shvatiti...aben wrote:
ko zna kako mi njima izgljedamo u njihovoj dimenziji, biće su se usrali pa zoto ne želu dojti bliže
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Are you ready?
» Trump's Pentagon pick says U.S. must be ready to confront Russia
» Iran’s defense minister claims newest stealth fighter jet almost ready
» Russia ready to switch off Visa & Mastercard ahead of tougher US sanctions
» World War 3: Iran ready to 'ELIMINATE Israel from Earth' after Syria air raids
» Trump's Pentagon pick says U.S. must be ready to confront Russia
» Iran’s defense minister claims newest stealth fighter jet almost ready
» Russia ready to switch off Visa & Mastercard ahead of tougher US sanctions
» World War 3: Iran ready to 'ELIMINATE Israel from Earth' after Syria air raids
Page 1 of 1