Mima Simić je oduzela Željki Markić nevinost, a ona nije ni prokrvarila
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Mima Simić je oduzela Željki Markić nevinost, a ona nije ni prokrvarila
Ja sam lijevih stavova ali mi idu malo na kurac ti kvaziljevicari sa tom peder pricom pa ljudska prava pa kurac palac i sve to na drzavnim jaslama...kurac je Tito imao ngo i dobijao lovu od drzave pa osvojio vlast...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Zašto?...Zar ne znaš da si lutkica na koncu?...I gle, ja ti to konačno kažem, a ti se ljutiš...hahahahahahahahahahahahahaepikur37 wrote:Evo pazi red wolf...je jamačno prećerao :)
red wolf-
2016-02-10
Pozivati se na Tita u 21. stoljeću je glupost...Tito je djelovao u kontekstu vremena u kojem je bio...Naše vrijeme je drugačije...Činjenica je da je njegov poredak kojeg je postavio na prostoru bivše Juge nastao na kostima ljudi koji su bili nepoželjini u tom poretku...govinda wrote:...kurac je Tito imao ngo i dobijao lovu od drzave pa osvojio vlast...
Last edited by red wolf on 27/1/2018, 18:46; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
sto da ne, kad je alkohol legalan koji je opasniji od vutre...epikur37 wrote:govinda wrote:Sta fali drozi?epikur37 wrote:govinda wrote:Ako sam dobro shvatio ta je Zeljka ko neka desnicarka, konzervativna, Bog, domovina, muskarac, familija, ta prica?
tako nešto
Mima Simić je s druge strane, lijevo-liberalna pederka, ono drkanje, povraćanje, ništa brak, samo droga, sloboda...puj muško...bljak obitelj.
Tvoj broj :D
Dobro, rekreativno trava aj ali i dalje ne treba legalizirati :)
2016-11-17
Ma napravili su sprdnju od ljudskih prava sa svojom pricom..red wolf wrote:To su liberali...govinda wrote:Ja sam lijevih stavova ali mi idu malo na kurac ti kvaziljevicari sa tom peder pricom pa ljudska prava pa kurac palac i sve to na drzavnim jaslama...kurac je Tito imao ngo i dobijao lovu od drzave pa osvojio vlast...
Ljudska prava su temelj svakog ljevičara...
2016-11-17
Donekle ću se složiti s trobom, ali oni su se pogubili...Ovo društvo je pri svom kraju...Slijedi kaos i rađanje novog društva...govinda wrote:Ma napravili su sprdnju od ljudskih prava sa svojom pricom..red wolf wrote:To su liberali...govinda wrote:Ja sam lijevih stavova ali mi idu malo na kurac ti kvaziljevicari sa tom peder pricom pa ljudska prava pa kurac palac i sve to na drzavnim jaslama...kurac je Tito imao ngo i dobijao lovu od drzave pa osvojio vlast...
red wolf-
2016-02-10
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Najbolje je od svega kako vas tako lako navedu jedne protiv drugih...Nema vi, oni...Svi ste vi VI....Vi ste Jedno...
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Zašto?...Zar ne znaš da si lutkica na koncu?...I gle, ja ti to konačno kažem, a ti se ljutiš...hahahahahahahahahahahahahaepikur37 wrote:Evo pazi red wolf...je jamačno prećerao :)
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Pozivati se na Tita u 21. stoljeću je glupost...Tito je djelovao u kontekstu vremena u kojem je bio...Naše vrijeme je drugačije...Činjenica je da je njegov poredak kojeg je postavio na prostoru bivše Juge nastao na kostima ljudi koji su bili nepoželjini u tom poretku...govinda wrote:...kurac je Tito imao ngo i dobijao lovu od drzave pa osvojio vlast...
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Donekle ću se složiti s trobom, ali oni su se pogubili...Ovo društvo je pri svom kraju...Slijedi kaos i rađanje novog društva...govinda wrote:Ma napravili su sprdnju od ljudskih prava sa svojom pricom..red wolf wrote:To su liberali...govinda wrote:Ja sam lijevih stavova ali mi idu malo na kurac ti kvaziljevicari sa tom peder pricom pa ljudska prava pa kurac palac i sve to na drzavnim jaslama...kurac je Tito imao ngo i dobijao lovu od drzave pa osvojio vlast...
vuksadinare wrote:Jebote ...............u supak prokleti
Tko o čemu dajguzić o jebanju u šupak......................
pa ostavi se više toga, i sam govoriš da imaš bolna obilata krvarenja iz tog svog jebanog šupka .......i hemeroide
a opet ustraješ na tome. Samo mazohisti vole kad ljubav boli
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
normalno, razlicita misljenja nisu prepreka za zajednicko pivo i rasvaljivanje neke druge temeRegoč wrote:Otprilike sam to i mislil. Polazišta su nam suprotstavljena i nećemo se nikada sporazumjeti. Složimo se da se ne slažemo pa ajmo štogod popiti.Leviathan2 wrote:ah, napisoa bih nesto al ne zelim te uvrijeditRegoč wrote:Bog je tvorac svega, a sve je Dobro. Zlo nastaje kad se čovjek okrene od Boga, Zlo je nijekanje Boga.Leviathan2 wrote:bog po vasoj religiji je jedno i drugoRegoč wrote:
Dobro i Zlo je izbor između Bog i odbijanja Boga.
jer on ako je kreator svega(a nije) je kreirao i sotonu i sva zla svijeta
prema tomu, on je glavni krivac za sva sranja
bogovi su moji neprijatelji tako da cu zavrsit ovu temu
ne samo ljevicari, nego svi takozvani borci za jednakost i slicne provale,govinda wrote:Ma napravili su sprdnju od ljudskih prava sa svojom pricom..red wolf wrote:To su liberali...govinda wrote:Ja sam lijevih stavova ali mi idu malo na kurac ti kvaziljevicari sa tom peder pricom pa ljudska prava pa kurac palac i sve to na drzavnim jaslama...kurac je Tito imao ngo i dobijao lovu od drzave pa osvojio vlast...
kad cujem ljudska prava, demokracija, jednakost,
dobijem proljev
kaze se hvatam se za pistoljLeviathan2 wrote:ne samo ljevicari, nego svi takozvani borci za jednakost i slicne provale,govinda wrote:Ma napravili su sprdnju od ljudskih prava sa svojom pricom..red wolf wrote:To su liberali...govinda wrote:Ja sam lijevih stavova ali mi idu malo na kurac ti kvaziljevicari sa tom peder pricom pa ljudska prava pa kurac palac i sve to na drzavnim jaslama...kurac je Tito imao ngo i dobijao lovu od drzave pa osvojio vlast...
kad cujem ljudska prava, demokracija, jednakost,
dobijem proljev
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Mima Simić - Rastužuje me što će napad koristiti jačanju ekstremne desnice
» Jurica Pavicic Jurela:'Od zlih desnicara pazit ce me - Mima Simic'
» Sjeberina prijeti Zeljki Markic:'Dosta mi je tebe i tvojih sljedbenika.Veceras gotovi ste.'
» Željka Markić pisala Plenkoviću i brojnim institucijama jer se UN-ov izvjestitelj nije sastao s njom
» EU oduzela Erdoganu pomoć za pristupanje u EU
» Jurica Pavicic Jurela:'Od zlih desnicara pazit ce me - Mima Simic'
» Sjeberina prijeti Zeljki Markic:'Dosta mi je tebe i tvojih sljedbenika.Veceras gotovi ste.'
» Željka Markić pisala Plenkoviću i brojnim institucijama jer se UN-ov izvjestitelj nije sastao s njom
» EU oduzela Erdoganu pomoć za pristupanje u EU
Page 4 of 4