Koruptivna firma gradi most
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Koruptivna firma gradi most
pa svi ponuđači imaju pravo uložiti žalbu u žalbenom roku, ako misle da nešto nije bilo u redu s odabranom ponudomjastreb wrote:Da,ali ak smo mi izabrali Kineze,koji vrag se u to imaju pačati Švabe i Talijani???Madelaine wrote:jastrebe, pa ne treba gradit sam, ako ćeš napravit lošije i platit više. Platiš drugome i neka radi.jastreb wrote:Zamisli ti to. Koja smo mi država kad ne možemo sami izabrati izvođača radova na vlastitom mostu.
U doba mraka nitko nije ni pomišljao kako bi odabranim izvođačima radova na Titovom mostu,ili tunelu Učka, neke trule talijanske firme slale žalbe ili zabadale nos u to tko će graditi te objekte.
Pusti te godine prije raspada istočnog bloka.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
OK...Nego,gdje je Ewa???Noor wrote:pa svi ponuđači imaju pravo uložiti žalbu u žalbenom roku, ako misle da nešto nije bilo u redu s odabranom ponudomjastreb wrote:Da,ali ak smo mi izabrali Kineze,koji vrag se u to imaju pačati Švabe i Talijani???Madelaine wrote:jastrebe, pa ne treba gradit sam, ako ćeš napravit lošije i platit više. Platiš drugome i neka radi.jastreb wrote:Zamisli ti to. Koja smo mi država kad ne možemo sami izabrati izvođača radova na vlastitom mostu.
U doba mraka nitko nije ni pomišljao kako bi odabranim izvođačima radova na Titovom mostu,ili tunelu Učka, neke trule talijanske firme slale žalbe ili zabadale nos u to tko će graditi te objekte.
Već je neko vrijeme nema.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pričala je da u 12. mjesecu ide na svadbu u izrael..ali sad je već stvarno dugo nema, ne znam...jastreb wrote:OK...Nego,gdje je Ewa???Noor wrote:pa svi ponuđači imaju pravo uložiti žalbu u žalbenom roku, ako misle da nešto nije bilo u redu s odabranom ponudomjastreb wrote:Da,ali ak smo mi izabrali Kineze,koji vrag se u to imaju pačati Švabe i Talijani???Madelaine wrote:jastrebe, pa ne treba gradit sam, ako ćeš napravit lošije i platit više. Platiš drugome i neka radi.jastreb wrote:Zamisli ti to. Koja smo mi država kad ne možemo sami izabrati izvođača radova na vlastitom mostu.
Već je neko vrijeme nema.
2017-10-06
Možda je emigrirala i sada je u kibucu.Noor wrote:
pričala je da u 12. mjesecu ide na svadbu u izrael..ali sad je već stvarno dugo nema, ne znam...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ili si je našla novi forum, sa zanimljivijim frajerima..tko znajastreb wrote:Možda je emigrirala i sada je u kibucu.Noor wrote:
pričala je da u 12. mjesecu ide na svadbu u izrael..ali sad je već stvarno dugo nema, ne znam...
2017-10-06
govinda wrote:Hm, ti koji se satro zalazes za nacionalnu ekonomiju navijas za Kineze...zar ne bi trebao da se zalazes da ga neka hrvatska firma gradi?epikur37 wrote:Njah, kmečanje strabaga i amerobriselske bulumente.
ajmo bratjo kinezi
A koja to ? Uhljebi & lipovi doo
Pa to bi koštalo 400 % više nego je natječaj o sigurnosti, kvaliteti i rokovima da ne pričamo.
To mora graditi firma sa najboljom ponudom, sa iskustvom i koja će se držati specifikacija, rokova
inače se plaćaju penali.
Bolje ovako.
Samo da projekt ne ujebe sama RH ( tj adezej vlada ) kao šta je bilo sa onom francuskom firmom za izgradnju autocesta
koja je dobila natječaj, adezej vlada odustala pa morali platiti 5 milijuna $ ( čini mi se ) a da nisu lopatu zemlje okrenili.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kineska firma gradi novu bolnicu u Doboju
» Dodikova firma gradit ce prugu kod Krizevaca
» firma avio.motora iz BRD počinje izgradnju u SRB
» Njemačka firma lovi radnike u Splitu
» Firma iz BL zatvorena jer su radnici otišli u Njemačku
» Dodikova firma gradit ce prugu kod Krizevaca
» firma avio.motora iz BRD počinje izgradnju u SRB
» Njemačka firma lovi radnike u Splitu