ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Koruptivna firma gradi most

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Koruptivna firma gradi most - Page 2 Empty Re: Koruptivna firma gradi most

Post by Noor 26/1/2018, 21:09

jastreb wrote:
Madelaine wrote:
jastreb wrote:Zamisli ti to. Koja smo mi država kad ne možemo sami izabrati izvođača radova na vlastitom mostu.

U doba mraka nitko nije ni pomišljao kako bi odabranim izvođačima radova na Titovom mostu,ili tunelu Učka, neke trule talijanske firme slale žalbe ili zabadale nos u to tko će graditi te objekte.
jastrebe, pa ne treba gradit sam, ako ćeš napravit lošije i platit više. Platiš drugome i neka radi.
Pusti te godine prije raspada istočnog bloka.
Da,ali ak smo mi izabrali Kineze,koji vrag se u to imaju pačati Švabe i Talijani???
pa svi ponuđači imaju pravo uložiti žalbu u žalbenom roku, ako misle da nešto nije bilo u redu s odabranom ponudom

Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by jastreb 26/1/2018, 21:47

Noor wrote:
jastreb wrote:
Madelaine wrote:
jastreb wrote:Zamisli ti to. Koja smo mi država kad ne možemo sami izabrati izvođača radova na vlastitom mostu.

U doba mraka nitko nije ni pomišljao kako bi odabranim izvođačima radova na Titovom mostu,ili tunelu Učka, neke trule talijanske firme slale žalbe ili zabadale nos u to tko će graditi te objekte.
jastrebe, pa ne treba gradit sam, ako ćeš napravit lošije i platit više. Platiš drugome i neka radi.
Da,ali ak smo mi izabrali Kineze,koji vrag se u to imaju pačati Švabe i Talijani???
pa svi ponuđači imaju pravo uložiti žalbu u žalbenom roku, ako misle da nešto nije bilo u redu s odabranom ponudom
OK...Nego,gdje je Ewa??? Suspect

Već je neko vrijeme nema.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Noor 26/1/2018, 21:53

jastreb wrote:
Noor wrote:
jastreb wrote:
Madelaine wrote:

OK...Nego,gdje je Ewa??? Suspect

Već je neko vrijeme nema.
pričala je da u 12. mjesecu ide na svadbu u izrael..ali sad je već stvarno dugo nema, ne znam...
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by jastreb 26/1/2018, 21:57

Noor wrote: 

pričala je da u 12. mjesecu ide na svadbu u izrael..ali sad je već stvarno dugo nema, ne znam...
Možda je emigrirala i sada je u kibucu.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Noor 26/1/2018, 22:03

jastreb wrote:
Noor wrote: 

Možda je emigrirala i sada je u kibucu.
ili si je našla novi forum, sa zanimljivijim frajerima..tko zna :P
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Yehudi 26/1/2018, 22:29

govinda wrote:
epikur37 wrote:Njah, kmečanje strabaga i amerobriselske bulumente.

ajmo bratjo kinezi
Hm, ti koji se satro zalazes za nacionalnu ekonomiju navijas za Kineze...zar ne bi trebao da se zalazes da ga neka hrvatska firma gradi?

A koja to ?    Uhljebi & lipovi doo

Pa to bi koštalo 400 % više nego je natječaj o sigurnosti, kvaliteti i rokovima da ne pričamo.

To  mora graditi firma sa najboljom ponudom, sa iskustvom i koja će se držati specifikacija, rokova

inače se plaćaju penali.  

Bolje ovako.

Samo da projekt ne ujebe sama RH ( tj adezej vlada ) kao šta je bilo sa onom francuskom firmom za izgradnju autocesta

koja je dobila natječaj, adezej vlada odustala pa morali platiti 5 milijuna  $ ( čini mi se ) a da nisu lopatu zemlje okrenili.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics