pocelo je :)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: pocelo je :)
danni1 wrote:Kome nije?crvenkasti wrote:danni1 wrote:A bože, budala. Kog briga kako svećenik troši novac?
Jbte, to je isto kao da ja pizdim kako gazda birtije u koju idem troši lovu koju tamo zapijem.
Jadne budale koje nemaju svojih briga nego brinu tuđe brige.
Tebi crkva i birtija isto?
I u crkvi i u birtiji ljude traže utjehu, izražavaju zahvalnost, druže se s ljudima...
Ma da, isti kurac.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
A dastodanni1 wrote:A bože, budala. Kog briga kako svećenik troši novac?
Jbte, to je isto kao da ja pizdim kako gazda birtije u koju idem troši lovu koju tamo zapijem.
Treba brinuti za novce a ne za tuđe brige
Jer svecenik je novce zatrajbo
Lako za njegove brige
I kleče tamo i vamo, u crkvi nakon pola sata a u birtiji nakon 5-6 sati...danni1 wrote:Kome nije?crvenkasti wrote:danni1 wrote:A bože, budala. Kog briga kako svećenik troši novac?
Tebi crkva i birtija isto?
I u crkvi i u birtiji ljude traže utjehu, izražavaju zahvalnost, druže se s ljudima...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
jastreb wrote:Trebala si prvo pozvati neke na odricanje od ustaštva. Ne mogu se podržavati zločinci nad Srbima,Židovima,Hrvatima antifašistima i partizanima i primati Sv.pričest.mortal-joint wrote:debotoijusto wrote: Pozvala sam svećenika da ih pozove na odricanje od slijepog sljeđenja ideologije komunizma. Ne mogu podržavati pokolj Hrvata i primati Euharistiju.
Prvo izvadite balvan iz svog oka,pa onda gledajte na trun u oku drugih. To vrijedi i za pope CUH-a koji su duboko zabrazdili u to zlo.
:-) da?? , iz kojeg točno razloga ?? Tko je ikad zaista dokazao koji zločin a da je kasnije potvrđeno istim dokaznim činjenicama... ne danas 100 drtugi milijun , treći par milijuna
immortal-
2014-04-16
Ti se komunističke manije nemreš riješit nikako? Jebe te tuđa lova i to ti je najveća briga.Sora wrote:A dastodanni1 wrote:A bože, budala. Kog briga kako svećenik troši novac?
Lako za njegove brige
Tko god ima treba mu uzet i nagurat besposličarima, ljenčinama i propalicama u dupe komunističko.
Mater vam tifusarsku...
danni1 wrote:Ti se komunističke manije nemreš riješit nikako? Jebe te tuđa lova i to ti je najveća briga.Sora wrote:A dastodanni1 wrote:A bože, budala. Kog briga kako svećenik troši novac?
Lako za njegove brige
Tko god ima treba mu uzet i nagurat besposličarima, ljenčinama i propalicama u dupe komunističko.
Mater vam tifusarsku...
2014-04-18
mortal-joint wrote:I svećenika moje župe udaljili, novog doveli. Razlog se dugo nije znao među pukom. Tek prije par dana čujem razlog, a sad vidim da glasi isto kao ovaj. I u moju župu su bili primljeni mnogi crveni koji nikad prije crkve iznutra vidjeli nisu. Pozvala sam svećenika da ih pozove na odricanje od slijepog sljeđenja ideologije komunizma. Ne mogu podržavati pokolj Hrvata i primati Euharistiju. Rekao mi da ih neće on lustrirati jednog po jednog, ali eto lustrirali oni njega izgleda. Očito se čulo za uspješnost optužbe pa krenuli i na drugom mjestu po istoj recepturi.debotoijusto wrote:[size=14] pobunili su se protiv lokalnog župnika Ivana Novaka. Razlog? Rastrošnost i neobuzdano trošenje župnog novca.
Po naslovu objavitelja teme -"Krenulo je "vidim kako im je to žudnja planska organizirana. Udar na katoličku crkvu.
Udarom na svećenike možda ćete malo dovesti ih u pokoru, više od toga nauditi nećete. Protiv Isusa ne možete.
Biserka Legradić.crvenkasti wrote:
Pišajmo za Hrvatsku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pokušava pronaći nešto svježijeg datuma,o ovoj proslavljenoj hrvatskoj heroini,gdje je,šta je,jeli još živa,ima li zasluženi braniteljsku mirovinu nakon ovog herojskog čina ?jastreb wrote:Biserka Legradić.crvenkasti wrote:
Pišajmo za Hrvatsku.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ma pop im tamo jebavo zene pa im krivo...zato se pobunili
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» pocelo je u epizodi jel pocelo ? pocelo je !
» jel pocelo? pocelo je
» jel pocelo ? pocelo je !
» POČELO JE ,,,,aj ti
» Počelo je...:)
» jel pocelo? pocelo je
» jel pocelo ? pocelo je !
» POČELO JE ,,,,aj ti
» Počelo je...:)
Page 2 of 2