Merkel odustala od raspodjele kozojeba
Page 1 of 1
Merkel odustala od raspodjele kozojeba
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/njemacka-odustaje-od-rasprave-o-raspodjeli-izbjeglica
Ha ha ha klima mi se stolica
Ha ha ha klima mi se stolica
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Merkel odustala od raspodjele kozojeba
Eto dragi Talijani, Balkanci i Španjolci sve šta vam uđe nije njemački problem
Španjolska je pustara, smjestit će ih na neki pašnjak pa nek pasu travu, Grci će ih samo propustiti a Italija a brate snađi se
Španjolska je pustara, smjestit će ih na neki pašnjak pa nek pasu travu, Grci će ih samo propustiti a Italija a brate snađi se
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
yeah, longi, bas pricam s nekim talijancima na bausteli, kod njih ostaje nekih 5% kozojeba, onijeh koji se uglavnom brzo snajdu ,ostatak pici na sjever
oni zadovoljni
oni zadovoljni
2014-04-11
Boli me kita...jebem ti mater merkelico..to je sve sto imam reci
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» Merkel sve teže diše,novi ultimatum od koalicijskih partnera:"Gospođo Merkel,dajem vam 14 dana za europsko rješenje za prihvat azilanata"
» PROBLEM RASPODJELE CJEPIVA: Kenwood Kenon, Kurz i još 4 lidera traže hitan sastanak s čelnicima EU
» Merkel šila, Merkel parala
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» Merkel sve teže diše,novi ultimatum od koalicijskih partnera:"Gospođo Merkel,dajem vam 14 dana za europsko rješenje za prihvat azilanata"
» PROBLEM RASPODJELE CJEPIVA: Kenwood Kenon, Kurz i još 4 lidera traže hitan sastanak s čelnicima EU
» Merkel šila, Merkel parala
Page 1 of 1