Jedan od vođa desničarskog AfD-a napustio stranku i preobratio se na islam
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Jedan od vođa desničarskog AfD-a napustio stranku i preobratio se na islam
Nisu svi ali jesu uvjereni konzervativci, jbga koji će mi kurac liberalna antiislamska i antiimigracijska strankagovinda wrote:Svi odose iz te stranke..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Totenkopf wrote:Siromasi duhom, njihovo je kraljevstvo nebesko...mrzi online wrote:mentalno bolesni, braća i sestre
požuri u smrt, čeka te kraljevstvo, luzeru
Guest- Guest
Možda zato Tito nije ni bio toliko munjen,kad je Alojziju predložio osnivanje Hrvatske kat.crkve.
Pa danas hrvatski katolici i sami naginju tome i sami se nazivaju Crkva u Hrvata,ili Stepinčeva crkva.
Tito je imal viziju.
Pa danas hrvatski katolici i sami naginju tome i sami se nazivaju Crkva u Hrvata,ili Stepinčeva crkva.
Tito je imal viziju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Tradicija...mi smo ko i englezi povezani sa tradicijom...to ne kuzi juznoamerikanac francesco...i ne samo mi vec kc u europi..jastreb wrote:Možda zato Tito nije ni bio toliko munjen,kad je Alojziju predložio osnivanje Hrvatske kat.crkve.
Tito je imal viziju.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Francesco je Talijan,također povezan tradicijom,a CUH je odmetnuta sekta,kojoj je najveći moralni autoritet Stepinac(izjava samog Bozanića).vuksadinare wrote:Tradicija...mi smo ko i englezi povezani sa tradicijom...to ne kuzi juznoamerikanac francesco...i ne samo mi vec kc u europi..jastreb wrote:Možda zato Tito nije ni bio toliko munjen,kad je Alojziju predložio osnivanje Hrvatske kat.crkve.
Tito je imal viziju.
Dakle ako je tebi Stepinac veći moralni autoritet od samog pape ti nisi rimnokatolik.
2014-04-22
...nitko se nije odmetnuo...nekidan je izjavio nas visokorangirani svecenik izjavio vatikan je nas glavni moralni faktor i papa je nas poglavar sto ne znaci da se moramo slagati sa nekim diskursima i smjernicama koje se danas vode u vatikanu(u biti misli na papu)...uostalom papa ima hrpu kriticara medju visokim klerom katolicke crkve narocito u europijastreb wrote:Francesco je Talijan,također povezan tradicijom,a CUH je odmetnuta sekta,kojoj je najveći moralni autoritet Stepinac(izjava samog Bozanića).vuksadinare wrote:Tradicija...mi smo ko i englezi povezani sa tradicijom...to ne kuzi juznoamerikanac francesco...i ne samo mi vec kc u europi..jastreb wrote:Možda zato Tito nije ni bio toliko munjen,kad je Alojziju predložio osnivanje Hrvatske kat.crkve.
Tito je imal viziju.
Dakle ako je tebi Stepinac veći moralni autoritet od samog pape ti nisi rimnokatolik.
2015-09-08
Hrvatskoj i BIH.vuksadinare wrote:jastreb wrote:vuksadinare wrote:jastreb wrote: ..uostalom papa ima hrpu kriticara medju visokim klerom katolicke crkve narocito u
2014-04-22
Ne rise...znas dobro ti koji su kriticari da ti sad ne postavljam linkove...jastreb wrote:Hrvatskoj i BIH.vuksadinare wrote:jastreb wrote:vuksadinare wrote:jastreb wrote: ..uostalom papa ima hrpu kriticara medju visokim klerom katolicke crkve narocito u
2015-09-08
Neki dan bilo u Jutarnjem. Uglavnom Hrvati,Poljaci(zbog navike da je papa dugo godina bio Poljak),te Unijati iz Ukrajine.vuksadinare wrote:Ne rise...znas dobro ti koji su kriticari da ti sad ne postavljam linkove...jastreb wrote:Hrvatskoj i BIH.vuksadinare wrote:jastreb wrote:vuksadinare wrote:
2014-04-22
debotoijusto wrote:
Arthur Wagner zastupnik AfD-a preobratio se na islam i napustio stranku
he he, alfa
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mostovac napustio stranku
» HSS napustio Europsku pučku stranku
» Vođa francuskih muslimana Macronu : Ne miješajte se u Islam