Slovaci ne zele Srbe u svojim firmama
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Slovaci ne zele Srbe u svojim firmama
Ne želim ni ja Slovake u Srbiji. Šta je tu čudno?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a slovakinje?dzango wrote:Ne želim ni ja Slovake u Srbiji. Šta je tu čudno?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Može. Kao na primer ona Ruženjka Hrabalova.kaja wrote:a slovakinje?dzango wrote:Ne želim ni ja Slovake u Srbiji. Šta je tu čudno?
2014-04-19
znala sam, diskriminatoru..dzango wrote:Može. Kao na primer ona Ruženka Hrabalova.kaja wrote:a slovakinje?dzango wrote:Ne želim ni ja Slovake u Srbiji. Šta je tu čudno?
2015-08-15
Politički nekorektan u svakom pogledu. Hvala na komplimentu.kaja wrote:znala sam, diskriminatoru..dzango wrote:Može. Kao na primer ona Ruženka Hrabalova.kaja wrote:a slovakinje?dzango wrote:Ne želim ni ja Slovake u Srbiji. Šta je tu čudno?
2014-04-19
pazi šta izgovaraš jer ćeš da odgovarašdzango wrote:Politički nekorektan u svakom pogledu. Hvala na komplimentu.kaja wrote:znala sam, diskriminatoru..dzango wrote:Može. Kao na primer ona Ruženka Hrabalova.kaja wrote:a slovakinje?dzango wrote:Ne želim ni ja Slovake u Srbiji. Šta je tu čudno?
šalju mjere efektne za politički nekorektne ...:)
2015-08-15
Može Ruženjka. Sve ću da joj priznam kada me baci na teške muke.kaja wrote:pazi šta izgovaraš jer ćeš da odgovarašdzango wrote:Politički nekorektan u svakom pogledu. Hvala na komplimentu.kaja wrote:znala sam, diskriminatoru..dzango wrote:Može. Kao na primer ona Ruženka Hrabalova.kaja wrote:
a slovakinje?
2014-04-19
dzango wrote:Može Ruženjka. Sve ću da joj priznam kada me baci na teške muke.kaja wrote:pazi šta izgovaraš jer ćeš da odgovarašdzango wrote:Politički nekorektan u svakom pogledu. Hvala na komplimentu.kaja wrote:znala sam, diskriminatoru..dzango wrote:
Može. Kao na primer ona Ruženka Hrabalova.
2015-08-15
zato otvaramo vrata mi a ti likuješ i optužuješ ove gore nebitne za priču.vuksadinare wrote:Proklete slovacke ustase i fasisti..odmah poslati frljica,pusica,vili matulu,markovinu,vulin u prosvjed pred slovackim veleposlanstvom
vili40-
2015-08-02
Ja imam ovakve:kaja wrote:dzango wrote:Može Ruženjka. Sve ću da joj priznam kada me baci na teške muke.kaja wrote:pazi šta izgovaraš jer ćeš da odgovarašdzango wrote:Politički nekorektan u svakom pogledu. Hvala na komplimentu.kaja wrote:
znala sam, diskriminatoru..
2014-04-19
Zato eno iz Banjaluke po cetiri pet autobusa odu nedeljno za Slovacku...
2016-11-17
optuzujem...vili40 wrote:zato otvaramo vrata mi a ti likuješ i optužuješ ove gore nebitne za priču.vuksadinare wrote:Proklete slovacke ustase i fasisti..odmah poslati frljica,pusica,vili matulu,markovinu,vulin u prosvjed pred slovackim veleposlanstvom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ja sam upoznao hrpu srba koji su što legalno što na crno radili na obali.catabbath wrote:Ove sezone neće trebati do Slovačke, ima posla na Jadranu ohoho
Guest- Guest
Ko im je dao da rade? Šta rade branitelji i udruge? Kakav je to način?Pinochet wrote:ja sam upoznao hrpu srba koji su što legalno što na crno radili na obali.catabbath wrote:Ove sezone neće trebati do Slovačke, ima posla na Jadranu ohoho
2014-04-19
Bog ih blagoslovio!
immortal-
2014-04-16
hrpa branitelja su im i gazde :D netko je branitelj, pa je tamo 90tih nasljedio zemljište, pa digao hotel.. njemu treba jeftina radna snaga, jebe se njega kada su pare u pitanju, tko je srbin tko hrvat.dzango wrote:Ko im je dao da rade? Šta rade branitelji i udruge? Kakav je to način?Pinochet wrote:ja sam upoznao hrpu srba koji su što legalno što na crno radili na obali.catabbath wrote:Ove sezone neće trebati do Slovačke, ima posla na Jadranu ohoho
kako rade.. pričao sam sa njima. jednostavno , nađu posao, pređu granicu, i ostanu cijelu ljeto u RH(rade). na crno naravno.
inače nije sezona kod nas više 3mjeseca, u Dubrovniku je sezona cijelu godinu npr, ostatak obale već prešao pola godine.. sezona se smatra od 1.4 do 1.10 ili 1.11 , to je 6mjeseci..
Guest- Guest
ni meni to nije promakloPinochet wrote:ja sam upoznao hrpu srba koji su što legalno što na crno radili na obali.catabbath wrote:Ove sezone neće trebati do Slovačke, ima posla na Jadranu ohoho
2014-04-16
Mozda nisu Srbijanci nego Bosanci?
2016-11-17
da, to je jako slično pa su se zabunili valjdagovinda wrote:Mozda nisu Srbijanci nego Bosanci?
2015-08-15
Pa ne vjerujem bas nesto da Srbijanci pricaju ekavicom po Dalmaciji....a vama je Srbin svako ko kaze hljeb i hiljada...kaja wrote:da, to je jako slično pa su se zabunili valjdagovinda wrote:Mozda nisu Srbijanci nego Bosanci?
2016-11-17
Prodali veru za večeru. Šta je bilo sa mladošću i idealima?Pinochet wrote:hrpa branitelja su im i gazde :D netko je branitelj, pa je tamo 90tih nasljedio zemljište, pa digao hotel.. njemu treba jeftina radna snaga, jebe se njega kada su pare u pitanju, tko je srbin tko hrvat.dzango wrote:Ko im je dao da rade? Šta rade branitelji i udruge? Kakav je to način?Pinochet wrote:ja sam upoznao hrpu srba koji su što legalno što na crno radili na obali.catabbath wrote:Ove sezone neće trebati do Slovačke, ima posla na Jadranu ohoho
kako rade.. pričao sam sa njima. jednostavno , nađu posao, pređu granicu, i ostanu cijelu ljeto u RH(rade). na crno naravno.
inače nije sezona kod nas više 3mjeseca, u Dubrovniku je sezona cijelu godinu npr, ostatak obale već prešao pola godine.. sezona se smatra od 1.4 do 1.10 ili 1.11 , to je 6mjeseci..
A ko behu oni divi
koji su te napred zvali,
koji su ti krila dali,
koji su te ojačali?
"To bejahu ideali!
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Slovaci preuzeli i Glas Istre
» Slovaci uvoze 80 tisuća Srba
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Slovaci preuzeli i Glas Istre
» Slovaci uvoze 80 tisuća Srba
Page 2 of 3