prilagodba ili nezaposlenost..
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: prilagodba ili nezaposlenost..
ma ja, nounari genijalciGnječ wrote:Leviathan2 wrote:mjesalica je alat hebate, za sad roboti ne postoje iako hrpu mashina nazivaju robotimaGnječ wrote:Leviathan2 wrote:mjesalica majka, dok ne izmisle robota koji ce znat radit na mjesalici, ja sam miran :D
mješalica je robot da je nema mješao bi beton na ruke lopatom kako se nekad radilo. znači treba dva radnika na mješalici prije bez mješalice za istu količinu betona trebalo je deset radnika.
pa sve te mašine koju nepismene nounarske budaletine zovu robotima jesu alati a ne roboti
nece, ja cuo prorcanstvo da ce svi ljudi ocelavi :DMadelaine wrote:Frizeri će uvijek postojati.
Guest- Guest
uvijek će bit isplativo prodavat nešto sili nečistojLeviathan2 wrote:nece, ja cuo prorcanstvo da ce svi ljudi ocelavi :DMadelaine wrote:Frizeri će uvijek postojati.
2014-04-12
Gnječ wrote:Madelaine wrote:Frizeri će uvijek postojati.
Jack Sparrow postao brico
- Code:
2014-04-12
Na Mjesec znaju otići, robota koji će me zamijenit znaju napravit, de vidi jel ti pametni roboti znaju napraviti besplatnu energiju koja će zamijeniti naftu... a to ne znaju jel, nisu još naučili, sačekaj još malo, pas mater
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Te neke pričice sve mogu samo nemogu eto to da ne moraš radit, daj iskopat ću Staljina iz groba jebat će vam mater kapitalističku
2014-04-11
Oni idu na Jupiter, robote izmišljaju ono tehnološki nivo samo taki pa skužit će i najgluplja ovca da nešto neštima znači sve znaš samo ne i novu energiju koja će zamijeniti naftu ono vućeš osam milijardi ljudi za nos
Očito
Očito
2014-04-11
defniraj robota?RayMabus wrote:Na Mjesec znaju otići, robota koji će me zamijenit znaju napravit, de vidi jel ti pametni roboti znaju napraviti besplatnu energiju koja će zamijeniti naftu... a to ne znaju jel, nisu još naučili, sačekaj još malo, pas mater
Puši kurac nepita pareLeviathan2 wrote:defniraj robota?RayMabus wrote:Na Mjesec znaju otići, robota koji će me zamijenit znaju napravit, de vidi jel ti pametni roboti znaju napraviti besplatnu energiju koja će zamijeniti naftu... a to ne znaju jel, nisu još naučili, sačekaj još malo, pas mater
2014-04-11
Kurva navodno najstariji zanat na svijetu, kurva traži pare a i žena isto robot obavi neki rad a nepita pare
Puši kurac nepita pare
To ti je robot
Tvoja mješalica je robot, obavlja rad nepita pare
Stroj a koliko je složen ovisi o sistemu koji treba obavit određenu radnju
Puši kurac nepita pare
To ti je robot
Tvoja mješalica je robot, obavlja rad nepita pare
Stroj a koliko je složen ovisi o sistemu koji treba obavit određenu radnju
2014-04-11
Razlika između stroja i robota ti je upravo to samostalno obavlja radnju npr tvoj auto je stroj ali ako ja ugradim autopilot i ti ne moraš vozit nego to on radi onda je robot
Puši kurac nepita pare
Puši kurac nepita pare
2014-04-11
Kulturnije izraženo sam obavlja radnju a ne traži pare
Vlak je i stroj i robot, ako voziš po ravnom i to je neki autopilot onda onda je robot a kad ti kreneš i zaustaviš onda je stroj
Vlak je i stroj i robot, ako voziš po ravnom i to je neki autopilot onda onda je robot a kad ti kreneš i zaustaviš onda je stroj
2014-04-11
uvalit ćemo se u državni sektor, lupati pečate i igrati tetrist i jebe nas se za tehnologiju. država će tiskati pare
Guest- Guest
Nema brige profesionalne referente za igranje tetrisa kojih je 300 iljada po zagrebu ne moze nitko ništa a kamoli zamijeniti
Kermit-
2014-04-17
Sve preseliti u zagreb i pisati protiv kmetije po dalekim blatnim provincijamaPinochet wrote:uvalit ćemo se u državni sektor, lupati pečate i igrati tetrist i jebe nas se za tehnologiju. država će tiskati pare
Kermit-
2014-04-17
Život je prilagodba, prekvalifikacije treba olakšati.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
O kome Pisati ako se SVI PRESELE U ZGB ?asilovski wrote:Sve preseliti u zagreb i pisati protiv kmetije po dalekim blatnim provincijamaPinochet wrote:uvalit ćemo se u državni sektor, lupati pečate i igrati tetrist i jebe nas se za tehnologiju. država će tiskati pare
Nece se svi preseliti u Zagreb
Nego u Irsku i njemacku
Za biti referent treba ti veza i računalo koja podržava igranje tetrisaepikur37 wrote:Život je prilagodba, prekvalifikacije treba olakšati.
Kermit-
2014-04-17
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
trebalo im je do preklani da odustanu od socijalizma kao ideje, i sad sole pamet
Similar topics
» Fed: Nezaposlenost u Americi do 30%, pad GDP-a 50%
» Nezaposlenost u Irskoj : 20%
» U Zloveniji sve manja nezaposlenost
» Pala nezaposlenost u Srbiji
» Raste nezaposlenost u Njemačkoj
» Nezaposlenost u Irskoj : 20%
» U Zloveniji sve manja nezaposlenost
» Pala nezaposlenost u Srbiji
» Raste nezaposlenost u Njemačkoj
Page 2 of 4