Zagreb zadovoljan: Slavoniji i Baranji prijeti potpuni slom
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zagreb zadovoljan: Slavoniji i Baranji prijeti potpuni slom
je ali njihova dica, idu na suši lounge barove. dica su moderna itd..kaja wrote:Oprosti ali zaposlenici državne uprave ne idu u suši barove.asilovski wrote:Može, ali nema para za suši barove u Ilicidebotoijusto wrote:sanitarni koridor za godine losih odluka
Oni idu na janjetinu . Jer su uglavnom iz Imotskog ..
kako je meni jedna curka inžinjerka sa FERa pričala.. javila se na oglas za posao u HEPu.. rođena u dalmaciji(nije važno koji grad). kaže, ide interview dobro, dok mi nisu postavili pitanje.."a odakle si ti" a onda ova skužila odmah.. spomenula to mjesto iz susjedne države.. gdje joj je stari rođen, i gdje je ona bila par puta u životu.. ali znala je koju priču treba prodavati.. naravno dobila posao.. kaže da joj je najteži dio dana prebaciti nogu sa jedne stolice na drugu kada udje neki šef u kancelariju. ona obilazi suši barove i lounge kafiće. FERovka , ima IQ vjerojatno 125 i više, umjesto da ona vuče razvoj ove zemlje naprijed, ona jadna koči i uništava državu.. iako toga nije niti svjesna
Guest- Guest
Gnječ wrote:marcellus wrote:zagreb održava broj stanovnika jedino zato jer kao prvo ovdje ljudi imaju više djece nego u ostatku hrvatske a kao drugo ovdje dolaze dosta iz rijeke i dalmacije, dođu na studij ostanu itd. ili dođu za poslom
ti si na teškim drogama a znaš da ti škodi.
Nije..spoznao je da je ozenjen,pa je nes mracan i zamisljen..
Guest- Guest
pa to doslovno treba i napraviti. doslovno treba prebacivati državnu upravu u vukojebine u slavoniji, lici i dalmatinskoj zagori. ministarstvo poljoprivede sa agencijama ima mislim oko par tisuća zaposlenih. sve prebaciti u osijek. tko ne želi , ima burzu rada.kaja wrote:Recimo Finska seli upravu u nenaseljene krajeve i daje premještaj zaposlenicima. Kojima se povećava natalitet jer im je tamo dosadno zapravo . Tako ih sele i povećavaju natalitet.
Sto je divna ideja.
Cijeli Imotski i Bosnu preseliti u Liku i Slavoniju seleći državnu upravu , al oni oce u Zagreb jebat ga..
spasio bi se Zagreb, spasila bi se Slavonija
Guest- Guest
svabi koji imaju vlastite kutje po selima i malim gradovima,su u sustini bogatuni,koji cijene mir,tisinu,cisti zrak i dobru zdravu seosku hranu...kaja wrote:Recimo Finska seli upravu u nenaseljene krajeve i daje premještaj zaposlenicima. Kojima se povećava natalitet jer im je tamo dosadno zapravo . Tako ih sele i povećavaju natalitet.
Sto je divna ideja.
Cijeli Imotski i Bosnu preseliti u Liku i Slavoniju seleći državnu upravu , al oni oce u Zagreb jebat ga..
Samo tutleki se guraju u velike gradove..
Guest- Guest
Normalno, ako nemaš ljudi u većem dijelu države ti zaporavo to ne kontroliraš i nakon nekog vremena gubiš, isto je radila Marija Terezija koja je i napravil sve što mi imamo sada u konti. dijelu države naseljavjući, gradnjom, radovima te dobrom upravomkaja wrote:Recimo Finska seli upravu u nenaseljene krajeve i daje premještaj zaposlenicima. Kojima se povećava natalitet jer im je tamo dosadno zapravo . Tako ih sele i povećavaju natalitet.
Sto je divna ideja.
Kermit-
2014-04-17
hm, jel ima nest novog u rvackoj?
Pa da. Eto se Finci se dosjetili i sprovode. Jos da netko kod nas to hoce..Pinochet wrote:pa to doslovno treba i napraviti. doslovno treba prebacivati državnu upravu u vukojebine u slavoniji, lici i dalmatinskoj zagori. ministarstvo poljoprivede sa agencijama ima mislim oko par tisuća zaposlenih. sve prebaciti u osijek. tko ne želi , ima burzu rada.kaja wrote:Recimo Finska seli upravu u nenaseljene krajeve i daje premještaj zaposlenicima. Kojima se povećava natalitet jer im je tamo dosadno zapravo . Tako ih sele i povećavaju natalitet.
Sto je divna ideja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Molim??? Pa sve afričke države imaju super centraliziranu upravu u jednom gradu, a u provinciji hijene kolo vodePinochet wrote:pa to doslovno treba i napraviti. doslovno treba prebacivati državnu upravu u vukojebine u slavoniji, lici i dalmatinskoj zagori. ministarstvo poljoprivede sa agencijama ima mislim oko par tisuća zaposlenih. sve prebaciti u osijek. tko ne želi , ima burzu rada.kaja wrote:Recimo Finska seli upravu u nenaseljene krajeve i daje premještaj zaposlenicima. Kojima se povećava natalitet jer im je tamo dosadno zapravo . Tako ih sele i povećavaju natalitet.
Sto je divna ideja.
Kermit-
2014-04-17
pa Marija Tereza je tako kolonizacijom razvila recimo Slavoniju, kasnije AU je kolonizacijom čak i razvijala Dalmaciju, čak i djelove Bosne. Tako se razvija država. Plus novi "kolonizirani" teritorij ima svoje prednosti. Zemljište i stambeni prostor je jeftini, pa mladi ljudi mogu imati više potomstva.asilovski wrote:Normalno, ako nemaš ljudi u većem dijelu države ti zaporavo to ne kontroliraš i nakon nekog vremena gubiš, isto je radila Marija Terezija koja je i napravil sve što mi imamo sada u konti. dijelu države naseljavjući, gradnjom, radovima te dobrom upravomkaja wrote:Recimo Finska seli upravu u nenaseljene krajeve i daje premještaj zaposlenicima. Kojima se povećava natalitet jer im je tamo dosadno zapravo . Tako ih sele i povećavaju natalitet.
Sto je divna ideja.
Koji je smisao, recimo gledao sam one poslove za uhljebiti se u ZGu. Da se ja uhljebim, čak i za 6000kn, dok u ZGu platim stanarinu i odem koji put u suši bar, ostao bi mi kurac.
Da isti ti uhljebi plate stanarinu u Osijeku, ostaje im odličan komad plaće.
Zato znam hrpu tih uhljeba u ZGu, ekipa sa kraja 20tih i početak 30tih, uglavnom još nemaju potomstvo , .. mislim koji ih kurac financiramo, barem neka štancaju dicu
Guest- Guest
Ili kako je mudro Marcelijus rekao: "bolje da Zagreb ima ptičjeg mlijeka i španskih mušica nego Slavonija djece i kruva", amin
Kermit-
2014-04-17
Pa uzmi da je Osiejk za vriejme A-U imao više stanovnika nego zege, prvi tramvaj, rasvjetu...ravnomjerni razvij države je osnov svega zato Slovenija, Češka napreduju a ova prćija je u kurcu, zato je i Mađarska u kurcu ali to pod svaku cijenu hoće promijenitiPinochet wrote:pa Marija Tereza je tako kolonizacijom razvila recimo Slavoniju, kasnije AU je kolonizacijom čak i razvijala Dalmaciju, čak i djelove Bosne. Tako se razvija država. Plus novi "kolonizirani" teritorij ima svoje prednosti. Zemljište i stambeni prostor je jeftini, pa mladi ljudi mogu imati više potomstva.asilovski wrote:Normalno, ako nemaš ljudi u većem dijelu države ti zaporavo to ne kontroliraš i nakon nekog vremena gubiš, isto je radila Marija Terezija koja je i napravil sve što mi imamo sada u konti. dijelu države naseljavjući, gradnjom, radovima te dobrom upravomkaja wrote:Recimo Finska seli upravu u nenaseljene krajeve i daje premještaj zaposlenicima. Kojima se povećava natalitet jer im je tamo dosadno zapravo . Tako ih sele i povećavaju natalitet.
Sto je divna ideja.
Koji je smisao, recimo gledao sam one poslove za uhljebiti se u ZGu. Da se ja uhljebim, čak i za 6000kn, dok u ZGu platim stanarinu i odem koji put u suši bar, ostao bi mi kurac.
Da isti ti uhljebi plate stanarinu u Osijeku, ostaje im odličan komad plaće.
Zato znam hrpu tih uhljeba u ZGu, ekipa sa kraja 20tih i početak 30tih, uglavnom još nemaju potomstvo , .. mislim koji ih kurac financiramo, barem neka štancaju dicu
Kermit-
2014-04-17
yepte se narode i puno zdravlja..odoh gledati yopet Supernačural,ovaj put u nekom 265HAVC5.1..kaje..zvuk i slika otkidaju..ajte zdravo..
Guest- Guest
glupa serija ajmo majko, branko kockica je imao veću nepredvidljivost zapleta i bolju glumu, ali no...pismejker wrote:yepte se narode i puno zdravlja..odoh gledati yopet Supernačural,ovaj put u nekom 265HAVC5.1..kaje..zvuk i slika otkidaju..ajte zdravo..
Kermit-
2014-04-17
jebe tebe glavas to je to..asilovski wrote:pismejker wrote:marcellus wrote:zagreb održava broj stanovnika jedino zato jer kao prvo ovdje ljudi imaju više djece nego u ostatku hrvatske a kao drugo ovdje dolaze dosta iz rijeke i dalmacije, dođu na studij ostanu itd. ili dođu za poslom
God Blessed Bosnian Pipl....
Slavonci su čak i jalovi heheh pa kako ćerš imati natalitet kada su mladi napustili zbog zagreba i Glavaša slavoniju, a ostali su penzioneri, neće valjda oni da se aktivišu ko rezervni sastav JNA
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nemam pojma sto je to supernatural?!
Mda, to bi bio jedini spas, seli agencije i upravu u slabo naseljena područja , zaposlenicima premještaj ili otkaz .
Spasili bi sve , posebno mene. Jer ja kad dođem u onu kantinu na kavu u poreznu upravu i vidim da je molitva i križanje prije oslića i pomfrija okrenula bi im na glavu stol.
Mda, to bi bio jedini spas, seli agencije i upravu u slabo naseljena područja , zaposlenicima premještaj ili otkaz .
Spasili bi sve , posebno mene. Jer ja kad dođem u onu kantinu na kavu u poreznu upravu i vidim da je molitva i križanje prije oslića i pomfrija okrenula bi im na glavu stol.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
hahaahhahahahahahakaja wrote:Nemam pojma sto je to supernatural?!
Guest- Guest
http://www.imdb.com/title/tt0460681/kaja wrote:Nemam pojma sto je to supernatural?!
Kermit-
2014-04-17
hehehe pa kad u poreznoj radi isključivo ekipa iz Hercegovine, iz zabiti Gruda odmah u topli ured na partiju tetrisaPinochet wrote:hahaahhahahahahahahekaja wrote:Nemam pojma sto je to supernatural?!
Kermit-
2014-04-17
kaja wrote:Nemam pojma sto je to supernatural?!
molitva prije marende? nemogu vjerovat pa to ne rade ni u Vatikanu.
Guest- Guest
Gnječ wrote:marcellus wrote:zagreb održava broj stanovnika jedino zato jer kao prvo ovdje ljudi imaju više djece nego u ostatku hrvatske a kao drugo ovdje dolaze dosta iz rijeke i dalmacije, dođu na studij ostanu itd. ili dođu za poslom
ti si na teškim drogama a znaš da ti škodi.
nisam, u zagreb i dalje doseljavaju dalmoši i dalmošice, ne ko sedamdesetih ali doseljavaju
a riječani doseljavaju unazad dvadesetak godina masovnije, i taj kraj (rijeka je izgubila oko četvtine stanovnika od prije rata)
Similar topics
» Vjerujem da će se još jednom dogoditi da će ljudi zavidjeti mađarskoj županiji Baranji i Slavoniji u Hrvatskoj
» POTPUNI SLOM EKONOMIJE Hrvatska ugrožena, neće biti evra!
» Prijeti nam slom
» ''Korona je izazvala ekonomski slom, sad nam prijeti scenarij Latinske Amerike''
» Potpuni raspad Cijepise, Zagreb prekinuo cijepljenje preko platforme
» POTPUNI SLOM EKONOMIJE Hrvatska ugrožena, neće biti evra!
» Prijeti nam slom
» ''Korona je izazvala ekonomski slom, sad nam prijeti scenarij Latinske Amerike''
» Potpuni raspad Cijepise, Zagreb prekinuo cijepljenje preko platforme
Page 2 of 3