Božinović za HRT: SAD računa na Hrvatsku kao na jednog od najsnažnijih partnera
Page 1 of 1
Božinović za HRT: SAD računa na Hrvatsku kao na jednog od najsnažnijih partnera
Božinović za HRT: SAD računa na Hrvatsku kao na jednog od
najsnažnijih partnera
http://vijesti.hrt.hr/425975/bozinovic-za-hrt-sad-racuna-na-hrvatsku-kao-na-jednog-od-najsnaznijih-partnera
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Božinović za HRT: SAD računa na Hrvatsku kao na jednog od najsnažnijih partnera
Hahahahahahaha... Zemlja iz koje ljudi bježe tutta forza,a penzići škilje po kontejnerima je ozbiljan američki partner? I to još najjači?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Božinović za HRT: SAD računa na Hrvatsku kao na jednog od najsnažnijih partnera
USA su otišle u kurac čim im je RH-NDH najsnažniji strateški partner.
Guest- Guest
Era treba banirati za vjeke vjekova.
Guest- Guest
crvenkasti-
2014-04-17
Ero bacio drkicu na debelu, pa otvorio temu. Opet mu u zloveniji spominju mater, bosansku. Da je otišao do munchena ne bi imao tih problema.
2014-12-30
Ovi iznad su svi Srbi, ne dajite im pozornost.. .
Znaš li ti za onaj grafit koji je svojedobno osvanuo u Osijeku,a nisu ga naškrabali Srbi?Eroo wrote: Ovi iznad su svi Srbi, ne dajite im pozornost.. .
2014-04-22
Pozornost i Hrvat, jebote.
2014-12-30
jastreb wrote:Znaš li ti za onaj grafit koji je svojedobno osvanuo u Osijeku,a nisu ga naškrabali Srbi?Eroo wrote: Ovi iznad su svi Srbi, ne dajite im pozornost.. .
Jel ovaj?
crvenkasti-
2014-04-17
Njet.crvenkasti wrote:jastreb wrote:Znaš li ti za onaj grafit koji je svojedobno osvanuo u Osijeku,a nisu ga naškrabali Srbi?Eroo wrote: Ovi iznad su svi Srbi, ne dajite im pozornost.. .
Jel ovaj?
2014-04-22
crvenkasti-
2014-04-17
Ti, Srbine, šuti.Gnječ wrote:Era treba banirati za vjeke vjekova.
2016-07-22
Eroo wrote:Ti, Srbine, šuti.Gnječ wrote:Era treba banirati za vjeke vjekova.
Eto, nešto sa "srb" i smajlić.
Uvijek pali.
crvenkasti-
2014-04-17
Ma ne znam sad točno...Pomozi mi. Počinjalo je nešto kao "vratite nam naše Srbe..." Drugog dijela grafita se ne domišljam.crvenkasti wrote:koji onda?
2014-04-22
jastreb wrote:Ma ne znam sad točno...Pomozi mi. Počinjalo je nešto kao "vratite nam naše Srbe..." Drugog dijela grafita se ne domišljam.crvenkasti wrote:koji onda?
Pa piše ti u guglu:
"evo vam vasi hercegovci - vratite nam nase srbe"
crvenkasti-
2014-04-17
E,da,to je to... Sad se i ja sjećam.crvenkasti wrote:jastreb wrote:Ma ne znam sad točno...Pomozi mi. Počinjalo je nešto kao "vratite nam naše Srbe..." Drugog dijela grafita se ne domišljam.crvenkasti wrote:koji onda?
Pa piše ti u guglu:
2014-04-22
Ti kao Hrvat se nemaš što bunit.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Ti, Srbine, šuti.Gnječ wrote:Era treba banirati za vjeke vjekova.
Eto, nešto sa "srb" i smajlić.
Uvijek pali.
2016-07-22
...svi....svi...svi...jastreb wrote:E,da,to je to... Sad se i ja sjećam.crvenkasti wrote:jastreb wrote:Ma ne znam sad točno...Pomozi mi. Počinjalo je nešto kao "vratite nam naše Srbe..." Drugog dijela grafita se ne domišljam.crvenkasti wrote:koji onda?
Pa piše ti u guglu:
2016-07-22
Similar topics
» Tipicna kolumna jednog agenta ljevare kojem su 'doturi i inzinjeri' prava 'nevinasca' a hr policija 'monstrumi i ujke' a Bozinovic i Zoki inkvizatori
» Nema ni jednog razloga zašto bi netko prešao ilegalno u Hrvatsku
» Kitarović odlikuje jednog komunistu i jednog emigranta
» stan jednog milijunaša i kćeri jednog milijardera
» Šefica Disneya: Majka sam jednog transrodnog i jednog panrodnog djeteta, pola naših likova treba biti LGBTQIA ili druge manjine
» Nema ni jednog razloga zašto bi netko prešao ilegalno u Hrvatsku
» Kitarović odlikuje jednog komunistu i jednog emigranta
» stan jednog milijunaša i kćeri jednog milijardera
» Šefica Disneya: Majka sam jednog transrodnog i jednog panrodnog djeteta, pola naših likova treba biti LGBTQIA ili druge manjine
Page 1 of 1