Alen Omic objasnio Delijama da nije Musliman
Page 1 of 1
Alen Omic objasnio Delijama da nije Musliman
Alen Omić se predstavio Delijama...
Foto: abaliga.com/KK Crvena zvezda Telekom
Crvena zvezda će u nastavku sezona biti jača za proverenog slovenačkog centra Alena Omića (25, 216 cm).
Klub sa Malog Kalemegdana je u petak negde oko ponoći obradovao svoje navijače objavom da će Omić pojačati reket ekipe Dušana Alimpijevića, a u razgovoru za klupski sajt bivši igrač Olimpije, Unikahe i Hapoela obratio se armiji fanova srpskog kluba i dotakao se osetljive teme - religije.
Poznato je da navijači Zvezde ne gledaju blagonaklono na igrače sa prostora bivše države iz takozvavog "neprijateljskog okruženja", navodno je zbog toga bio stopiran prelazak Mira Bilana ne tako davno, pa je Omić morao da objasni Delijama neke stvari po tom pitanju.
Stav da igrači iz "neprijateljskog komšiluka "nisu dovoljno kvalitetni za Crvenu zvezdu” komentariše na svoj način:
- Šta je to neprijateljski komšiluk? - zapitao se Omić.
- Sa druge strane imam kvalitet za Crvenu zvezdu i verujem da je ovo najveći izazov u mojoj karijeri. Narod u Srbiji doživljavam kao sebi blizak, uostalom imao sam još znatno ranije ideju da apliciram za srpski pasoš uz maternji slovenački. Ja kao Slovenac nisam što se vere tiče neko koga to baš zanima, odmah i da dodam, ljude delim na one dobre i loše, trećeg nema. Ako baš nekoga i interesuje, ateista sam, pa neka bude da je Crvena zvezda moja nada i vera, jer je meni košarka na prvom mestu - rekao je Omić, koji je dodao da u slobodno vreme vrlo rado pogleda i filmove Emira Kusturice, a neka pisana dela Andrića i Selimovića zna gotovo napamet.
Dodao je i ovo:
- Uostalom imam jako puno prijatelja i drugara među Srbima koji žive u Sloveniji, taj mentalitet i narod su mi jako bliski, tu nema nikakve tajne, uostalom ima li razlike? I te ljude doživljavam kao svoje, mentalitet nam je isti!
(Telegraf.rs)
http://www.telegraf.rs/sport/kosarka/2928803-zvezdin-novi-igrac-objasnio-navijacima-da-nije-musliman
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Similar topics
» BOJKOT "Delije": Nećemo da bodrimo Zvezdu sve dok igra Alen Omić
» Musliman u YouTube komentarima objasnio zašto kod njih ima manje prometnih nesreća
» Zayn Malik izjavio da više nije musliman
» Skandal u Budvi: Potukli se Alen Islamović i Tifa
» 'Ovaj zlocin nije pocinio Srbin,Hrvat,Musliman vec necovjek,monstrum.Zlo vece od zla sto se rijecima ne moze opisati'.Godisnjica zlocina nad cijelom obitelji Kozobasic
» Musliman u YouTube komentarima objasnio zašto kod njih ima manje prometnih nesreća
» Zayn Malik izjavio da više nije musliman
» Skandal u Budvi: Potukli se Alen Islamović i Tifa
» 'Ovaj zlocin nije pocinio Srbin,Hrvat,Musliman vec necovjek,monstrum.Zlo vece od zla sto se rijecima ne moze opisati'.Godisnjica zlocina nad cijelom obitelji Kozobasic
Page 1 of 1