Čanak tvrdi da ubistvo Ivanovića ide u korist Moskvi!
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izvalio je danas gostujući u Jutarnjem programu
televizije Pink da ubistvo Olivera Ivanovića i destabilizacija Balkana uopšte, ide u prilog Rusiji?!?
http://informer.rs/vesti/politika/366036/kakav-ludak-canak-tvrdi-da-ubistvo-ivanovica-ide-u-korist-moskvi
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izvalio je danas gostujući u Jutarnjem programu
televizije Pink da ubistvo Olivera Ivanovića i destabilizacija Balkana uopšte, ide u prilog Rusiji?!?
http://informer.rs/vesti/politika/366036/kakav-ludak-canak-tvrdi-da-ubistvo-ivanovica-ide-u-korist-moskvi
Eroo- Posts : 78947
2016-07-22
Re: Čanak tvrdi da ubistvo Ivanovića ide u korist Moskvi!
Naslov započinje sa KAKAV LUDAK!
Tipično za bizatince.
Tipično za bizatince.
Jebote, sav sam se najezio! A sta kaze Milan Tarot?
Mene više zanima šta kažu Tarabići, ili još bolje - Deretić.Stanojko wrote:Jebote, sav sam se najezio! A sta kaze Milan Tarot?
2016-07-22
Pa dijelom ide..ivanovic posteno nije bio bas miljenik moskve...kao netko ko nema cvrsti stav prema pristini..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Čanak je na platnoj listi Đorđa Seroša. Valja kenjati ono što je danas trend.
Čuj Rusija da stoji iza toga sranja. Ovo je danas ludilo otišlo preko svih granica.
Čuj Rusija da stoji iza toga sranja. Ovo je danas ludilo otišlo preko svih granica.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Zasto ne bi stajala?...dosta su iz moskve kritizirali ivanovica...kao mekusca prema sipcima..mozda ga nisu oni uklinili ali ova opcija im savrseno odgovaraRingo10 wrote:Čanak je na platnoj listi Đorđa Seroša. Valja kenjati ono što je danas trend.
2015-09-08
Možemo se s Čankom ideološki slagati ili ne slagati, ali taj čovjek uvijek argumentira ono šta priča.Ringo10 wrote:Čanak je na platnoj listi Đorđa Seroša. Valja kenjati ono što je danas trend.
On je političar i kao takav pravi analize. Njegova analiza događaja se u dlaku slaže i sa mojom.
Najmanje interesa u ovom slučaju su imali Albanci. Beogradu ga pripisujem 30%, a ostalo
srpsko-albanskoj mafiji i Rusima. Mož' da bidne, ali ne mora da znači...
2016-07-22
MA hajde bježi, ti nisi normalan. Rusi ne likvidiraju svoje bitange a baš će se zajebavati sa nekim minornim likom sa Kosova.vuksadinare wrote:Zasto ne bi stajala?...dosta su iz moskve kritizirali ivanovica...kao mekusca prema sipcima..mozda ga nisu oni uklinili ali ova opcija im savrseno odgovaraRingo10 wrote:Čanak je na platnoj listi Đorđa Seroša. Valja kenjati ono što je danas trend.
Frajer je likvidiran u unutarsrpskim obračunima. Druga, mnogo manje vjerojatna varijanta su Albanci ali ne vidim šta bi oni dobili s time.
2015-09-24
I on i svi kao on odlično argumentiraju za lovu kojom su plaćeni. Kao i Picula i neki iz Hrvatske. Nemam ništa protiv čanka, zaboli me za nejga, ali frajer je PLAĆEN os NVO i od Seroša.Eroo wrote:Možemo se s Čankom ideološki slagati ili ne slagati, ali taj čovjek uvijek argumentira ono šta priča.Ringo10 wrote:Čanak je na platnoj listi Đorđa Seroša. Valja kenjati ono što je danas trend.
On je političar i kao takav pravi analize. Njegova analiza događaja se u dlaku slaže i sa mojom.
Najmanje interesa u ovom slučaju su imali Albanci. Beogradu ga pripisujem 30%, a ostalo
2015-09-24
šiptarsko-cigansko-turska-srpska posla..
Guest- Guest
pa i ja kazem da ga nisu likvidirali ali da ide u kost ide njegova likvidacija..a da ga je vucic koknuo koknuo ga je..nitko ga nista nije pitao a vec se poceo braniti...i sjebo sam sebe da je postao sumnjivacRingo10 wrote:MA hajde bježi, ti nisi normalan. Rusi ne likvidiraju svoje bitange a baš će se zajebavati sa nekim minornim likom sa Kosova.vuksadinare wrote:Zasto ne bi stajala?...dosta su iz moskve kritizirali ivanovica...kao mekusca prema sipcima..mozda ga nisu oni uklinili ali ova opcija im savrseno odgovaraRingo10 wrote:Čanak je na platnoj listi Đorđa Seroša. Valja kenjati ono što je danas trend.
Frajer je likvidiran u unutarsrpskim obračunima. Druga, mnogo manje vjerojatna varijanta su Albanci ali ne vidim šta bi oni dobili s time.
2015-09-08
Svi smo mi od nekoga plaćeni.Ringo10 wrote:I on i svi kao on odlično argumentiraju za lovu kojom su plaćeni. Kao i Picula i neki iz Hrvatske. Nemam ništa protiv čanka, zaboli me za nejga, ali frajer je PLAĆEN os NVO i od Seroša.Eroo wrote:Možemo se s Čankom ideološki slagati ili ne slagati, ali taj čovjek uvijek argumentira ono šta priča.Ringo10 wrote:Čanak je na platnoj listi Đorđa Seroša. Valja kenjati ono što je danas trend.
Nebitno je, bitna je argumentacija onoga što iznosimo.
Ona pije ili ne pije vode.
Zajebi to koje je ko vjere, boje kože, ideološke boje i slično,
Traži se isključivo argumentacija onoga šta isznosimo kao mišljenje ili tvrdnju.
Jedino to možemo komentirati, a na tom polju je Ćanak nenadjebiv...
Last edited by Eroo on 19/1/2018, 17:25; edited 1 time in total
2016-07-22
Eroo wrote:Čanak tvrdi da ubistvo Ivanovića ide u korist Moskvi!
Aj neka, ja taman pomislio da će optužiti RH i masnu osobno
jer to ubojstvo ide i RH u korist
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nisu hrvatska posla, jebiga...Yehudi wrote:Eroo wrote:Čanak tvrdi da ubistvo Ivanovića ide u korist Moskvi!
Aj neka, ja taman pomislio da će optužiti RH i masnu osobno
jer to ubojstvo ide i RH u korist
2016-07-22
KO JE UBIO OLIVERA IVANOVIĆA Policija ima dokaze, svedoke i snimke, a ovo su pravci u kojima bi mogla da ide istraga
https://www.blic.rs/vesti/politika/ko-je-ubio-olivera-ivanovica-policija-ima-dokaze-svedoke-i-snimke-a-ovo-su-pravci-u/d5vjd58
Mudrovanje već u naslovu...policija ima dokaze i svjedoke, ali istražuje u raznim pravcima.
https://www.blic.rs/vesti/politika/ko-je-ubio-olivera-ivanovica-policija-ima-dokaze-svedoke-i-snimke-a-ovo-su-pravci-u/d5vjd58
Mudrovanje već u naslovu...policija ima dokaze i svjedoke, ali istražuje u raznim pravcima.
2016-07-22
srpska posla! pozitivno je to što je jedan cigo manje na kugli zemaljskoh
Eroo wrote:Naslov započinje sa KAKAV LUDAK!
Tipično za bizatince.
i to kenja katolicki isprdak
Guest- Guest
tre wrote:srpska posla! pozitivno je to što je jedan cigo manje na kugli zemaljskoh
a da si yebeš malo mater !?=
mozda bi bilo neke koristi ?
Guest- Guest
mir cigo, nisam tebi treso kavez. Kad ga zatresem onda se javljaj majmunepizzon wrote:tre wrote:srpska posla! pozitivno je to što je jedan cigo manje na kugli zemaljskoh
a da si yebeš malo mater !?=
mozda bi bilo neke koristi ?
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vucic porucio onima koji optuzuju Srbiju za ubistvo Ivanovica:Bednici jedni,nesrecnici jedni,sram vas bilo....
» Ako je od debelog Račana previše je, naime on tvrdi da je Turudić politički obojen dok tvrdi za Mladena Bajića tvrdi da nije.
» Zasto Berlin suti o ubojstvu Ivanovica
» Čanak želi referendum u Vojvodini
» Čanak:"Nikolić je ruski kvisling i veleizdajnik"
» Ako je od debelog Račana previše je, naime on tvrdi da je Turudić politički obojen dok tvrdi za Mladena Bajića tvrdi da nije.
» Zasto Berlin suti o ubojstvu Ivanovica
» Čanak želi referendum u Vojvodini
» Čanak:"Nikolić je ruski kvisling i veleizdajnik"
Page 1 of 3