Pravda na vidiku: DORH odustaje od optužbe protiv dr.Sanadera?!?
Page 1 of 1
Pravda na vidiku: DORH odustaje od optužbe protiv dr.Sanadera?!?
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/optuznica-protiv-sanadera-i-jezica-za-aferu-hep-vracena-je-na-optuzno-vijece-odlucuju-hoce-li-obustaviti-proces/
Kermit-
2014-04-17
Re: Pravda na vidiku: DORH odustaje od optužbe protiv dr.Sanadera?!?
Jebote prije ce skrsit todorica...obamu..
Putina nego sanadera..jebote kome kosorica smjesta taj izlazi iz zatvora pjevajuci
Putina nego sanadera..jebote kome kosorica smjesta taj izlazi iz zatvora pjevajuci
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nije mi jasno zašto se zove Državno Odvjetništvo a ne Državno Tužilaštvo kao svugdje gdje su normalne države.
Guest- Guest
Na sigurnom u švici, sa tim parama jebu Hanži i JežurakPinochet wrote:di je 5milijuna €
Kermit-
2014-04-17
Pa u biti DORHova namjena nije samo podizanje optužnica, vođenje kaznenih psotuapak i tužbi nego i zastupanje RH-aGnječ wrote:nije mi jasno zašto se zove Državno Odvjetništvo a ne Državno Tužilaštvo kao svugdje gdje su normalne države.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Pa u biti DORHova namjena nije samo podizanje optužnica, vođenje kaznenih psotuapak i tužbi nego i zastupanje RH-aGnječ wrote:nije mi jasno zašto se zove Državno Odvjetništvo a ne Državno Tužilaštvo kao svugdje gdje su normalne države.
zanimljivo. jesu li dobili ijedan spor ikada?
Guest- Guest
Ako se potkupi sud ili okr imaju dobre odvjetnike u 90% predmetaGnječ wrote:asilovski wrote:Pa u biti DORHova namjena nije samo podizanje optužnica, vođenje kaznenih psotuapak i tužbi nego i zastupanje RH-aGnječ wrote:nije mi jasno zašto se zove Državno Odvjetništvo a ne Državno Tužilaštvo kao svugdje gdje su normalne države.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Ako se potkupi sud ili okr imaju dobre odvjetnike u 90% predmetaGnječ wrote:asilovski wrote:Pa u biti DORHova namjena nije samo podizanje optužnica, vođenje kaznenih psotuapak i tužbi nego i zastupanje RH-aGnječ wrote:nije mi jasno zašto se zove Državno Odvjetništvo a ne Državno Tužilaštvo kao svugdje gdje su normalne države.
jel to neki vic?
Guest- Guest
Ne, sada su sudovi korumpiranije nego prije 15 godina recimoGnječ wrote:asilovski wrote:Ako se potkupi sud ili okr imaju dobre odvjetnike u 90% predmetaGnječ wrote:asilovski wrote:Pa u biti DORHova namjena nije samo podizanje optužnica, vođenje kaznenih psotuapak i tužbi nego i zastupanje RH-aGnječ wrote:nije mi jasno zašto se zove Državno Odvjetništvo a ne Državno Tužilaštvo kao svugdje gdje su normalne države.
jel to neki vic?
Kermit-
2014-04-17
jer zastupaju državuGnječ wrote:nije mi jasno zašto se zove Državno Odvjetništvo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
evo, nepravedno je bio čuzi koji mjesec i gone ga bez dokaza..znali smo..pa nije on za sve kriv
: čardakljije s ljubavlju!
: čardakljije s ljubavlju!
2015-08-15
kaja wrote:jer zastupaju državuGnječ wrote:nije mi jasno zašto se zove Državno Odvjetništvo
zastupaju državu ili vlast ? da zastupaju državu pohapsili bi kompletan Sabor, Vladu i sve ministre pa i predsjednicu. da o sudijama i ne pričam njih treba ubijati po viđenju bez suđenja ili ih hapsiti radi cijeđenja podataka.
Guest- Guest
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Pa formalno državu, neformalno ove nabrojane..Gnječ wrote:kaja wrote:jer zastupaju državuGnječ wrote:nije mi jasno zašto se zove Državno Odvjetništvo
zastupaju državu ili vlast ? da zastupaju državu pohapsili bi kompletan Sabor, Vladu i sve ministre pa i predsjednicu. da o sudijama i ne pričam njih treba ubijati po viđenju bez suđenja ili ih hapsiti radi cijeđenja podataka.
2015-08-15
Similar topics
» DORH pod utjecajem HDZ-a odustao od optužnice protiv Rimac
» DORH diže optužnicu protiv Plenkovića zbog korupcije
» Optužbe protiv glumca:"Ošamario me polnim organom po faci"
» DORH odbacio HSPovu prijavu protiv Novosti: 'Pjesma je satirična'
» Šoroš ne odustaje: organizira veliku konferenciju protiv Trumpa
» DORH diže optužnicu protiv Plenkovića zbog korupcije
» Optužbe protiv glumca:"Ošamario me polnim organom po faci"
» DORH odbacio HSPovu prijavu protiv Novosti: 'Pjesma je satirična'
» Šoroš ne odustaje: organizira veliku konferenciju protiv Trumpa