Zbog izbjeglica im pali prihodi od turizma
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Zbog izbjeglica im pali prihodi od turizma
http://www.vecernji.hr/svijet/zbog-izbjeglica-im-pali-prihodi-od-turizma-1027482
A pa šta su ih primili.
A pa šta su ih primili.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Zbog izbjeglica im pali prihodi od turizma
Baš mi je drago šta su im pali prihodi od turizma ...ako Bog da past će im totalno ....pomozite jadnim Arapima .....da was unište.
2014-04-11
uz malo sreće iduće godine bi mogao i nama prdnuti turizam, ove godine turizam je donio skoro 70milijardi kuna deviza
Guest- Guest
Would that be so bad?neoliberalni_placenik wrote:uz malo sreće iduće godine bi mogao i nama prdnuti turizam, ove godine turizam je donio skoro 70milijardi kuna deviza
Mislim, situacija u zemlji se zatalasa, a Markan i Vaso moraju početi šljakati, a ne prodavati zjake.
p.s. Tajnica administrativne tajnice mora dobiti otkaz i tako još hrpa tajnika nekih tajnika, direktora od direktora, etc.
Guest- Guest
tako je, ako prdne turizam, država ostaje bez para , a onda mora provoditi nepoopularne rezove..Fénix wrote:Would that be so bad?neoliberalni_placenik wrote:uz malo sreće iduće godine bi mogao i nama prdnuti turizam, ove godine turizam je donio skoro 70milijardi kuna deviza
Mislim, situacija u zemlji se zatalasa, a Markan i Vaso moraju početi šljakati, a ne prodavati zjake.
p.s. Tajnica administrativne tajnice mora dobiti otkaz i tako još hrpa tajnika nekih tajnika, direktora od direktora, etc.
a u isto vrijeme pada potpora arapima..
to je 2 gola za nas... a gol koji ćemo primiti jest taj da će svima u RH pasti standard
Guest- Guest
Nekima nikad nije ni bio visok... osim ako su uzimali kredite! hint: sanaderizamneoliberalni_placenik wrote:tako je, ako prdne turizam, država ostaje bez para , a onda mora provoditi nepoopularne rezove..Fénix wrote:Would that be so bad?neoliberalni_placenik wrote:uz malo sreće iduće godine bi mogao i nama prdnuti turizam, ove godine turizam je donio skoro 70milijardi kuna deviza
a u isto vrijeme pada potpora arapima..
to je 2 gola za nas... a gol koji ćemo primiti jest taj da će svima u RH pasti standard
Guest- Guest
To nije pitanje sreće .....neoliberalni_placenik wrote:uz malo sreće iduće godine bi mogao i nama prdnuti turizam, ove godine turizam je donio skoro 70milijardi kuna deviza
Ministarka unutrašnjih poslova Austrije Johana Mikl-Lajtner uzburkala je javnost izjavom da će, ako Nemačka zatvori granice i dođe do nagomilavanja izbeglica, ova zemlja biti primenjena da zatvori granice i to čak i uz primenu sile.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/594446/Austrijska-ministarka-preti-zatvaranjem-granice
2014-04-11
granice će se prije ili posli zatvoriti logičnoRayMabus wrote:To nije pitanje sreće .....neoliberalni_placenik wrote:uz malo sreće iduće godine bi mogao i nama prdnuti turizam, ove godine turizam je donio skoro 70milijardi kuna deviza
Ministarka unutrašnjih poslova Austrije Johana Mikl-Lajtner uzburkala je javnost izjavom da će, ako Nemačka zatvori granice i dođe do nagomilavanja izbeglica, ova zemlja biti primenjena da zatvori granice i to čak i uz primenu sile.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/594446/Austrijska-ministarka-preti-zatvaranjem-granice
Guest- Guest
http://www.nostradamus.org/q_en_c2.php#q1The strange tongue in the Dalmatian land, It will overrun, devastating the entire land.
2014-04-11
U HRVATSKU je tijekom utorka do 21 sat ušlo oko 3800 ljudi, a u privremenom prihvatnom centru trenutačno se nalazi oko 500 osoba, izvijestilo je Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) na svojim internetskim stranicama.
Od početka izbjegličke krize do utorka, 29. rujna, u Republiku Hrvatsku ušlo je nešto više od 87 tisuća migranata.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/do-veceras-u-hrvatsku-uslo-vise-od-87-tisuca-izbjeglica/844985.aspx
Od početka izbjegličke krize do utorka, 29. rujna, u Republiku Hrvatsku ušlo je nešto više od 87 tisuća migranata.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/do-veceras-u-hrvatsku-uslo-vise-od-87-tisuca-izbjeglica/844985.aspx
2014-04-11
Apatrmane nemam nit sam u to tija ulagat , imam stanowe al to je drugo , iznajmljujem ih owako , nema weze sa turizmom , imam ogromno polje al samo masline su tu uz trišnje koje slabo rađaju radi klimatskih promjena il čega weć a imigranti malsine nejedu ....šta se mene tiće : SAMO GAZI.
Last edited by RayMabus on 30/9/2015, 00:26; edited 1 time in total
2014-04-11
to bi moglo biti to.RayMabus wrote:http://www.nostradamus.org/q_en_c2.php#q1The strange tongue in the Dalmatian land, It will overrun, devastating the entire land.
Guest- Guest
što se tiče i mene gazi.RayMabus wrote:Apatrmane nemam nit sam u to tija ulagat , imam stanowe al to je drugo , iznajmljujem ih owako , nema weze sa turizmom , imam ogromno polje al samo malsine su tu uz trišnje koje slabo rađaju radi klimatskih promjena il čega weć a imigranti malsine nejedu ....šta se mene tiće : SAMO GAZI.
Guest- Guest
A kad san ti ja laga ?neoliberalni_placenik wrote:to bi moglo biti to.RayMabus wrote:http://www.nostradamus.org/q_en_c2.php#q1The strange tongue in the Dalmatian land, It will overrun, devastating the entire land.
Ćuj ja na poslu imam dwa lika , dali se u apartmane , ja nisam , namjerno , znam šta dolazi , u polju samo malsine a to owi neće jist sigurno .....samo mala moja šetaj a owi šta su se satrali rađeči apartmane i mislili užiwat u tome .......ahaha kako da nećeš.
2014-04-11
Što se mene tiče na istoku HR, isto samo gazi.neoliberalni_placenik wrote:što se tiče i mene gazi.RayMabus wrote:Apatrmane nemam nit sam u to tija ulagat , imam stanowe al to je drugo , iznajmljujem ih owako , nema weze sa turizmom , imam ogromno polje al samo malsine su tu uz trišnje koje slabo rađaju radi klimatskih promjena il čega weć a imigranti malsine nejedu ....šta se mene tiće : SAMO GAZI.
Guest- Guest
ja sam u dalmaciji pa navijam za gazi. nema druge. nadam se da će arapi navaliti preko dalmacije. i da će sjebati cili turizam.Fénix wrote:Što se mene tiče na istoku HR, isto samo gazi.neoliberalni_placenik wrote:što se tiče i mene gazi.RayMabus wrote:Apatrmane nemam nit sam u to tija ulagat , imam stanowe al to je drugo , iznajmljujem ih owako , nema weze sa turizmom , imam ogromno polje al samo malsine su tu uz trišnje koje slabo rađaju radi klimatskih promjena il čega weć a imigranti malsine nejedu ....šta se mene tiće : SAMO GAZI.
Guest- Guest
Normalno da če ga shebat , otkazat će ti 50% rezerwaćija ...šta će owdje di Arapi šetaju gladni i bosi.
Zbog ovako velikih troškova u Vladi se ipak razmišlja da se od Europske unije traži nadoknada troškova.
http://www.jutarnji.hr/jutarnji-otkriva-evo-koliko-drzavu-dnevno-kosta-prijevoz-tisuca-izbjeglica-izvanrednim-zeljeznickim-linijama-za-botovo/1428239/
Weć im je kesa prisušila .....
Zbog ovako velikih troškova u Vladi se ipak razmišlja da se od Europske unije traži nadoknada troškova.
http://www.jutarnji.hr/jutarnji-otkriva-evo-koliko-drzavu-dnevno-kosta-prijevoz-tisuca-izbjeglica-izvanrednim-zeljeznickim-linijama-za-botovo/1428239/
Weć im je kesa prisušila .....
2014-04-11
A šta ču umrit od smija kad owamo nawale ...owa dwa šta imaju apartmane ono uwatili Boga za bradu , sezona full puna ......sad če bit plakanja ....ww3.
Štaš moram malo ljude podhebawat kad to počme ....nemam ja wolje nekoga uwjerawat u išta ....ja samo kažem a ti se misli.
Štaš moram malo ljude podhebawat kad to počme ....nemam ja wolje nekoga uwjerawat u išta ....ja samo kažem a ti se misli.
2014-04-11
Promjene konačno moraju početi. E sad nije bitno tko će to pokrenuti i na koji način. Važno je konačno započeti!neoliberalni_placenik wrote:ja sam u dalmaciji pa navijam za gazi. nema druge. nadam se da će arapi navaliti preko dalmacije. i da će sjebati cili turizam.Fénix wrote:Što se mene tiče na istoku HR, isto samo gazi.neoliberalni_placenik wrote:što se tiče i mene gazi.RayMabus wrote:Apatrmane nemam nit sam u to tija ulagat , imam stanowe al to je drugo , iznajmljujem ih owako , nema weze sa turizmom , imam ogromno polje al samo malsine su tu uz trišnje koje slabo rađaju radi klimatskih promjena il čega weć a imigranti malsine nejedu ....šta se mene tiće : SAMO GAZI.
Guest- Guest
Prezaduženi smo , kad krahira samo jedna sezona a kamo li kad swe ide prema ww3 to je .....nema tu wiše oču weče plače , oču owo oču ono .....nema toga .....
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Effekt štednje - Prihodi građana u siječnju pali za 4,6 posto
» Prihodi od turizma 13 milijardi eura, 2022. srušila brojne rekorde
» Tunis trpi ogromne štete zbog pada turizma
» Pariz izgubio 1,3 MILIJARDE EURA od turizma zbog terorističkih napada
» 'Znanstvenik' Djikic prijetio propascu turizma zbog necjepljenja - hoce li si ispricati?
» Prihodi od turizma 13 milijardi eura, 2022. srušila brojne rekorde
» Tunis trpi ogromne štete zbog pada turizma
» Pariz izgubio 1,3 MILIJARDE EURA od turizma zbog terorističkih napada
» 'Znanstvenik' Djikic prijetio propascu turizma zbog necjepljenja - hoce li si ispricati?
Page 1 of 2