"To je 33. most i polako ulazimo u završnu fazu"
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: "To je 33. most i polako ulazimo u završnu fazu"
pa nisu tema graditeljska dostignuća, nego stupanj njihovog stapanja s okolinom....Yehudi wrote:Leviathan2 wrote:ma ero sere da sere
ono, odsadno mu
Ne Lewi, kolega Ero to nikada nije vidio niti čuo o tome
A u pola velikih gradova u USA željeznica ide u razini 3-4 kata i to na 5 m od pendjera.................nema to ubosni
a o američkom smislu za estetiku neću trošiti ni slova, iako su kod njih, zbog veličine gradova, gustoće naseljenosti i tempa života, ovakva željezničko prometna rješenja u stvari nužno zlo.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
zao mni je noorka ali ti i ero jedan veliki minus sto se tice gradjevine...ima li kakakv KInez gradjevinac na ovom forumu, ja bih rekao da su samo oni kompetentni da govore o gradjevini?Noor wrote:pa nisu tema graditeljska dostignuća, nego stupanj njihovog stapanja s okolinom....Yehudi wrote:Leviathan2 wrote:ma ero sere da sere
ono, odsadno mu
A u pola velikih gradova u USA željeznica ide u razini 3-4 kata i to na 5 m od pendjera.................nema to ubosni
a o američkom smislu za estetiku neću trošiti ni slova, iako su kod njih, zbog veličine gradova, gustoće naseljenosti i tempa života, ovakva željezničko prometna rješenja u stvari nužno zlo.
2016-11-17
a dobro, još sam mala, naučit ću kad narastemgovinda wrote:zao mni je noorka ali ti i ero jedan veliki minus sto se tice gradjevine...ima li kakakv KInez gradjevinac na ovom forumu, ja bih rekao da su samo oni kompetentni da govore o gradjevini?Noor wrote:pa nisu tema graditeljska dostignuća, nego stupanj njihovog stapanja s okolinom....Yehudi wrote:Leviathan2 wrote:ma ero sere da sere
ono, odsadno mu
2017-10-06
Ero je Bosanac kojem je trebalo 20 godina da nauci da ukljuci mjesalicu i iznenadjuje me da si se povela za njegovim komentarima, sto jest jest.Noor wrote:a dobro, još sam mala, naučit ću kad narastemgovinda wrote:zao mni je noorka ali ti i ero jedan veliki minus sto se tice gradjevine...ima li kakakv KInez gradjevinac na ovom forumu, ja bih rekao da su samo oni kompetentni da govore o gradjevini?Noor wrote:pa nisu tema graditeljska dostignuća, nego stupanj njihovog stapanja s okolinom....Yehudi wrote:Leviathan2 wrote:ma ero sere da sere
ono, odsadno mu
2016-11-17
Leviathan2 wrote:vid pijane ruse al su ga ukrivili :D
Ah ta Wodka
Nego neki dan pogleda kako bi izgleda odgovor Rusije na ev. ukro napad na most
Naime neki ukro-naci se razgalamio kako će on i njegova ekipa raketirati most
Na youtube mu odgovorio visoki časnik vojske Rusije. Izmedju ostaloga navodi da bi u roku 12h Rusija ušla u Kijev
Moram opet pronaći taj klip
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Projekt smo uradili mi, Kineze unajmili za šefe, a na mješalici ćeš raditi ti. Ja sam nadzor, gonič robova, razumije se.govinda wrote:zao mni je noorka ali ti i ero jedan veliki minus sto se tice gradjevine...ima li kakakv KInez gradjevinac na ovom forumu, ja bih rekao da su samo oni kompetentni da govore o gradjevini?Noor wrote:pa nisu tema graditeljska dostignuća, nego stupanj njihovog stapanja s okolinom....Yehudi wrote:Leviathan2 wrote:ma ero sere da sere
ono, odsadno mu
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Eroo wrote:Projekt smo uradili mi, Kineze unajmili za šefe, a na mješalici ćeš raditi ti. Ja sam nadzor, gonič robova, razumije se.govinda wrote:zao mni je noorka ali ti i ero jedan veliki minus sto se tice gradjevine...ima li kakakv KInez gradjevinac na ovom forumu, ja bih rekao da su samo oni kompetentni da govore o gradjevini?Noor wrote:pa nisu tema graditeljska dostignuća, nego stupanj njihovog stapanja s okolinom....Yehudi wrote:Leviathan2 wrote:ma ero sere da sere
ono, odsadno mu
eto, govi, jel ti to trebalo
2017-10-06
Pusti ba eru i njegova tri doktorata :) cinjenica je da ja na mjesalici necu raditi a da je ero pemziju zaradio na mjesalici. Nego, most je projektovao slovenacki arhitekta, kaj vi u Hrvatskj nemate arhitekte?Noor wrote:Eroo wrote:Projekt smo uradili mi, Kineze unajmili za šefe, a na mješalici ćeš raditi ti. Ja sam nadzor, gonič robova, razumije se.govinda wrote:zao mni je noorka ali ti i ero jedan veliki minus sto se tice gradjevine...ima li kakakv KInez gradjevinac na ovom forumu, ja bih rekao da su samo oni kompetentni da govore o gradjevini?Noor wrote:pa nisu tema graditeljska dostignuća, nego stupanj njihovog stapanja s okolinom....Yehudi wrote:
2016-11-17
vidiš kako nemaš pojma, Pipenbaher nije arhitekt, arhitekti mostove ne znaju isprojektirati. Pipenbaher je inženjer građevinarstva, specijaliziran za složene inženjerske konstrukcije, posebno mostove. kao renomiranog stručnjaka i suradnika ga je angažirao FGZ.govinda wrote:Pusti ba eru i njegova tri doktorata :) cinjenica je da ja na mjesalici necu raditi a da je ero pemziju zaradio na mjesalici. Nego, most je projektovao slovenacki arhitekta, kaj vi u Hrvatskj nemate arhitekte?Noor wrote:Eroo wrote:Projekt smo uradili mi, Kineze unajmili za šefe, a na mješalici ćeš raditi ti. Ja sam nadzor, gonič robova, razumije se.govinda wrote:zao mni je noorka ali ti i ero jedan veliki minus sto se tice gradjevine...ima li kakakv KInez gradjevinac na ovom forumu, ja bih rekao da su samo oni kompetentni da govore o gradjevini?Noor wrote:
pa nisu tema graditeljska dostignuća, nego stupanj njihovog stapanja s okolinom....
u izraelu radi dvostruki željeznički vijadukt, 100 m visok i 1 km dug.
a ako nisi znao, nema ti ni erdogan takvog inženjera...eno i njemu je napravio čak dva mosta preko eufrata.
2017-10-06
Noor wrote:vidiš kako nemaš pojma, Pipenbaher nije arhitekt, arhitekti mostove ne znaju isprojektirati. Pipenbaher je inženjer građevinarstva, specijaliziran za složene inženjerske konstrukcije, posebno mostove. kao renomiranog stručnjaka i suradnika ga je angažirao FGZ.govinda wrote:Pusti ba eru i njegova tri doktorata :) cinjenica je da ja na mjesalici necu raditi a da je ero pemziju zaradio na mjesalici. Nego, most je projektovao slovenacki arhitekta, kaj vi u Hrvatskj nemate arhitekte?Noor wrote:Eroo wrote:Projekt smo uradili mi, Kineze unajmili za šefe, a na mješalici ćeš raditi ti. Ja sam nadzor, gonič robova, razumije se.govinda wrote:
zao mni je noorka ali ti i ero jedan veliki minus sto se tice gradjevine...ima li kakakv KInez gradjevinac na ovom forumu, ja bih rekao da su samo oni kompetentni da govore o gradjevini?
a ako nisi znao, nema ti ni erdogan takvog inženjera...eno i njemu je napravio čak dva mosta preko eufrata.
kako sad to odjednom? u rvackoj je mantra da su svi zamjenjivi.
Guest- Guest
insomnia?!Gnječ wrote:Noor wrote:vidiš kako nemaš pojma, Pipenbaher nije arhitekt, arhitekti mostove ne znaju isprojektirati. Pipenbaher je inženjer građevinarstva, specijaliziran za složene inženjerske konstrukcije, posebno mostove. kao renomiranog stručnjaka i suradnika ga je angažirao FGZ.govinda wrote:Pusti ba eru i njegova tri doktorata :) cinjenica je da ja na mjesalici necu raditi a da je ero pemziju zaradio na mjesalici. Nego, most je projektovao slovenacki arhitekta, kaj vi u Hrvatskj nemate arhitekte?Noor wrote:Eroo wrote:
Projekt smo uradili mi, Kineze unajmili za šefe, a na mješalici ćeš raditi ti. Ja sam nadzor, gonič robova, razumije se.
2017-10-06
Noor wrote:insomnia?!Gnječ wrote:Noor wrote:vidiš kako nemaš pojma, Pipenbaher nije arhitekt, arhitekti mostove ne znaju isprojektirati. Pipenbaher je inženjer građevinarstva, specijaliziran za složene inženjerske konstrukcije, posebno mostove. kao renomiranog stručnjaka i suradnika ga je angažirao FGZ.govinda wrote:Pusti ba eru i njegova tri doktorata :) cinjenica je da ja na mjesalici necu raditi a da je ero pemziju zaradio na mjesalici. Nego, most je projektovao slovenacki arhitekta, kaj vi u Hrvatskj nemate arhitekte?Noor wrote:
ono kad ti glupača pseudointelektualka koja je diplomu zaradila pušenjem i koja šaluje septičke jame po Istri na pitanje odgovara pitanjem...
Guest- Guest
nije bolest samo ono što boli, a sudeći po tebi, kombinacija insomnie, najtežih oblika ruminacije i opsesije je izgleda gadna stvar...Gnječ wrote:Noor wrote:insomnia?!Gnječ wrote:Noor wrote:vidiš kako nemaš pojma, Pipenbaher nije arhitekt, arhitekti mostove ne znaju isprojektirati. Pipenbaher je inženjer građevinarstva, specijaliziran za složene inženjerske konstrukcije, posebno mostove. kao renomiranog stručnjaka i suradnika ga je angažirao FGZ.govinda wrote:
Pusti ba eru i njegova tri doktorata :) cinjenica je da ja na mjesalici necu raditi a da je ero pemziju zaradio na mjesalici. Nego, most je projektovao slovenacki arhitekta, kaj vi u Hrvatskj nemate arhitekte?
ono kad ti glupača pseudointelektualka koja je diplomu zaradila pušenjem i koja šaluje septičke jame po Istri na pitanje odgovara pitanjem...
uzmi nekog KBT terapeuta i idi se liječi psihopatu
2017-10-06
jastreb wrote:Pa šta???Eroo wrote:Posrid grada...oplakah.
I u Crikvenici je most iznad centra,iznad nogometnog stadiona.
ostatak socijalizma, grozno
bio sam puno puta u crikvi, taj most treba izmjestit
Similar topics
» Plan rušenja Gordane Tadić s pozicije glavne državne tužiteljice dobio je svoju završnu fazu.
» B. Ristić: Liberalizam je ušao u totalitarnu, auto/destruktivnu fazu
» ULAZIMO U SCHENGEN
» UŽIVO U posljednju četvrtinu ulazimo s dva pogotka prednosti
» Đukanović:Propao prosrpski i proruski puč u Crnoj Gori,ulazimo u NATO
» B. Ristić: Liberalizam je ušao u totalitarnu, auto/destruktivnu fazu
» ULAZIMO U SCHENGEN
» UŽIVO U posljednju četvrtinu ulazimo s dva pogotka prednosti
» Đukanović:Propao prosrpski i proruski puč u Crnoj Gori,ulazimo u NATO
Page 3 of 3