CRKVA NEMA PA JOJ TREBA
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: CRKVA NEMA PA JOJ TREBA
agreedRegoč wrote:O-kej, ekonomski bi krahirali, slažem se, ali ne bi bilo snažnoga neprijateljstva pa bi danas Bernardić redovito pohodil katedralu s Opačićkom i Glasovčevom.aben wrote:ne bi naravski, raspali bi se radi socijalizma, ali bi barinku imali jednog neprijatelja manje.Regoč wrote:Ideologijski monopol. Mogli su se malo prilagoditi i sve bi dobro funkcioniralo.aben wrote:pa ni to radi toga, u komunizmu općenito nemo mesta za crikvu.Leviathan2 wrote:
dobro, komunisti su grijesili jer su zbog suradnje crkve s njihovim klasnim neprijateljima isto stavili na ban listu, umjesto da su je upregli u svoje okrilje, tu i tamo neka pogodovanja i crkvenjaci bi vikali zivio drug tito
aben- Posts : 35490
2014-04-16
parazitima nedam nistaepikur37 wrote:Ja crkvi dajem svojevoljno,ona prožima tkivo i tetive našeg naroda.
2015-09-08
pfffvuksadinare wrote:Teske fakultete su oni zavrsili..Leviathan2 wrote:parazitima nedam nistaepikur37 wrote:Ja crkvi dajem svojevoljno,ona prožima tkivo i tetive našeg naroda.
ja imam 2 razreda osnovne plus dva priznata prek veze
i nedam im, ko ih jebe
nek imaju i superteske fakultete
Pa i ne baš. Uzeti CUH za "saveznika" samo je korak od ulaska u vazalni odnos.Leviathan2 wrote:dobro, komunisti su grijesili jer su zbog suradnje crkve s njihovim klasnim neprijateljima isto stavili na ban listu, umjesto da su je upregli u svoje okrilje, tu i tamo neka pogodovanja i crkvenjaci bi vikali zivio drug titoaben wrote:ni baš tako, komunisti su igrali protiv njih jer su neinteligentni. normalni vladari, ko ča su današnji socijalisti znaju da ako mislu zadržati vlost, moraju kupiti crikvu. i to je to.Leviathan2 wrote:crkva i vladari su sprega, simbiozaaben wrote:ali glupo je tu crkvu optuživati,
vladari su uvika kupovali usluge crikve,
okrivi vladare
CUH ne trpi ravnopravnog partnera.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nova crkva u minusu: Nema je tko platiti, čekaju se donacije Pročitajte više na: http://m.24sata.hr/news/nova-crkva-u-minusu-nema-je-tko-platiti-cekaju-se-donacije-431837 - 24sata.hr
» SAD nema a niti ne treba "saveznike"
» Crkva u 5 godina od Vijeća Gradske četvrti dobila 1,2 milijuna kn: ‘A škola nam nema toplu vodu!‘
» " VELIKA POBUNA SVE SNAŽNIJI PRITISAK KLERA, STIŽU SVE JAČA UPOZORENJA POLITIČARIMA Crkva mobilizira vjernike na prosvjed: 'Treba li uništiti hrvatski narod?'"
» Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem
» SAD nema a niti ne treba "saveznike"
» Crkva u 5 godina od Vijeća Gradske četvrti dobila 1,2 milijuna kn: ‘A škola nam nema toplu vodu!‘
» " VELIKA POBUNA SVE SNAŽNIJI PRITISAK KLERA, STIŽU SVE JAČA UPOZORENJA POLITIČARIMA Crkva mobilizira vjernike na prosvjed: 'Treba li uništiti hrvatski narod?'"
» Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem
Page 2 of 2