Francuske intelektualke odrale kokoši iz holivuda
Page 3 of 24
Page 3 of 24 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24
Re: Francuske intelektualke odrale kokoši iz holivuda
idemo iz krajnosti u krajnost. i mene su ženske na poslu štipnule za guzicu ili pošmajhlale. i kaj sad?Leviathan2 wrote:i na kraju krajeva, ja stipkam zenske, do sad se ni jedna nije pobunila, sve se ko fol izmicu a samo jos bolje naprce guzu :D
da prijavim seksualno napastvovanje.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
dobro to je vjerojatno trajalo i malo duže a i nije ti to baš pristojno zuriti u nekoga 10 minuta bez treptanjaLeviathan2 wrote:
nakon neke 2 minute zenska pocne na glas me prozivat manijakom
evo probaj u nekog frajera pa nam javi jel počeo vikati da si manijak ili te odlamio
približi se nekome koga ne poznaš, stani metar od njega i zuri...pa javi što je bilo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
oko Hollywood-a treba stavit onu traku sa natpisom crime scene
a oni moraliziraju na celu sa oprah
a oni moraliziraju na celu sa oprah
2014-04-19
160 po onome što sam vidio. No stvarno je odličan. Jason Bourne ga lansirao u vrh. Moj omiljeni serijal.melkior wrote:Kad smo već kod Matta Damona, lik ima IQ iznad 130. I najvažnije, dokazao se kao glumac. Otkud ikome pravo da vrši pritisak na bilo kojeg redatelja kojeg glumca/glumicu da angažira a kojeg/koju ne?
Što se tiče pitanja, ne može nitko natjerati. Zato se šire noge njima, napravi karijera pa se onda nakon slave se ide udarati direktno na one koji su to omogućili. Niti morala niti obraza, no ništa čudno kakva sve smeće cirkulira javnošću, posebice kad jezik i 'pamet' prorade, to postane pravi užas.
Guest- Guest
pa ti si napisao, da je rekao da treba razlikovati silovanje od štipkanja čime je dao do znanja da štipkanje nije ništa strašno. i nije ako te štipne netko tko ti je simpa. ako te štipne debeli antipatični šef kome curi slina naravno da ti kosa padne s glave.prckov wrote:
a di si ti procitala da je on izjavio da je ok stipkat?
loš momenat za takve nedorečene izjave
2015-08-15
ne znam, otkud onim sto su lovili vjestice pravomelkior wrote:Kad smo već kod Matta Damona, lik ima IQ iznad 130. I najvažnije, dokazao se kao glumac. Otkud ikome pravo da vrši pritisak na bilo kojeg redatelja kojeg glumca/glumicu da angažira a kojeg/koju ne?
2014-04-19
naravno da postoji razlika, tko ti smije, a tko ne ući u osobni prostor.kaja wrote:pa ti si napisao, da je rekao da treba razlikovati silovanje od štipkanja čime je dao do znanja da štipkanje nije ništa strašno. i nije ako te štipne netko tko ti je simpa. ako te štipne debeli antipatični šef kome curi slina naravno da ti kosa padne s glave.prckov wrote:
2014-12-30
jesi li ti uopce u stanju procitat sta je napisanokaja wrote:pa ti si napisao, da je rekao da treba razlikovati silovanje od štipkanja čime je dao do znanja da štipkanje nije ništa strašno. i nije ako te štipne netko tko ti je simpa. ako te štipne debeli antipatični šef kome curi slina naravno da ti kosa padne s glave.prckov wrote:
ajd sad vrati se I vidi
2014-04-19
Međutim, ono što je zanimljivo u cijeloj toj priči; zamisli da treba snimiti neku scenu silovanja, a ono, redatelj baš odlučio da izgleda autentično pa pustio bika na plijen...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
pa da. e sada meni ova hajka izgleda kao da teže tome da svatko smije jer inače si ljuta feministica za krvavim očnjacimaveber wrote:naravno da postoji razlika, tko ti smije, a tko ne ući u osobni prostor.kaja wrote:pa ti si napisao, da je rekao da treba razlikovati silovanje od štipkanja čime je dao do znanja da štipkanje nije ništa strašno. i nije ako te štipne netko tko ti je simpa. ako te štipne debeli antipatični šef kome curi slina naravno da ti kosa padne s glave.prckov wrote:
2015-08-15
Pa štipkanje doista nije strašno i ne može se smatrati seksualnim zlostavljanjem. Ne ako se dogodilo jednom. Ali ako ženska jasno da do znanja da joj se to ne sviša, a lik nastavi, onda bi se to doista moglo smatrati seksualnim napastovanjem. Ali tek ako se nastavi. Inicijalno štipanje se ne može i ne smije smatrati napastovanjem, tek pogrešnom procjenom.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
ajd, idem..prckov wrote:jesi li ti uopce u stanju procitat sta je napisanokaja wrote:pa ti si napisao, da je rekao da treba razlikovati silovanje od štipkanja čime je dao do znanja da štipkanje nije ništa strašno. i nije ako te štipne netko tko ti je simpa. ako te štipne debeli antipatični šef kome curi slina naravno da ti kosa padne s glave.prckov wrote:
ajd sad vrati se I vidi
2015-08-15
da. baš tako.melkior wrote:Pa štipkanje doista nije strašno i ne može se smatrati seksualnim zlostavljanjem. Ne ako se dogodilo jednom. Ali ako ženska jasno da do znanja da joj se to ne sviša, a lik nastavi, onda bi se to doista moglo smatrati seksualnim napastovanjem. Ali tek ako se nastavi. Inicijalno štipanje se ne može i ne smije smatrati napastovanjem, tek pogrešnom procjenom.
2015-08-15
nisu samo glumci u pitanju, u engleskoj se clan radnicke partije ubio jer ga je neka optuzila za nesto a on sazno preko medija. Niti zna ko niti sta a budala se ubioFénix wrote:160 po onome što sam vidio. No stvarno je odličan. Jason Bourne ga lansirao u vrh. Moj omiljeni serijal.melkior wrote:Kad smo već kod Matta Damona, lik ima IQ iznad 130. I najvažnije, dokazao se kao glumac. Otkud ikome pravo da vrši pritisak na bilo kojeg redatelja kojeg glumca/glumicu da angažira a kojeg/koju ne?
Što se tiče pitanja, ne može nitko natjerati. Zato se šire noge njima, napravi karijera pa se onda nakon slave se ide udarati direktno na one koji su to omogućili. Niti morala niti obraza, no ništa čudno kakva sve smeće cirkulira javnošću, posebice kad jezik i 'pamet' prorade, to postane pravi užas.
2014-04-19
javi kad stigneskaja wrote:ajd, idem..prckov wrote:jesi li ti uopce u stanju procitat sta je napisanokaja wrote:pa ti si napisao, da je rekao da treba razlikovati silovanje od štipkanja čime je dao do znanja da štipkanje nije ništa strašno. i nije ako te štipne netko tko ti je simpa. ako te štipne debeli antipatični šef kome curi slina naravno da ti kosa padne s glave.prckov wrote:
ajd sad vrati se I vidi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
aha, ali da svakako treba kažnjavatiprckov wrote:javi kad stigneskaja wrote:ajd, idem..prckov wrote:jesi li ti uopce u stanju procitat sta je napisanokaja wrote:pa ti si napisao, da je rekao da treba razlikovati silovanje od štipkanja čime je dao do znanja da štipkanje nije ništa strašno. i nije ako te štipne netko tko ti je simpa. ako te štipne debeli antipatični šef kome curi slina naravno da ti kosa padne s glave.prckov wrote:
ajd sad vrati se I vidi
a jbg nije izabrao dobar momenat, da je to rekao bilo kada osim sada sve bi bilo ok.
2015-08-15
glupost. zna se tko me smije šlatat, a tko ne. to kaj me frendica pošlata po guzici je jedno, a drugo bi bilo da tam neka ženska u prolazu koju nikad nisam vidio.kaja wrote:pa da. e sada meni ova hajka izgleda kao da teže tome da svatko smije jer inače si ljuta feministica za krvavim očnjacimaveber wrote:naravno da postoji razlika, tko ti smije, a tko ne ući u osobni prostor.
2014-12-30
u svakom kontekstu to jest seksualno napasvovanje. Problem je sto te se moze optuzit a da nemas apsolutno nikakve veze sa bilo cime I izgubis posomelkior wrote:Pa štipkanje doista nije strašno i ne može se smatrati seksualnim zlostavljanjem. Ne ako se dogodilo jednom. Ali ako ženska jasno da do znanja da joj se to ne sviša, a lik nastavi, onda bi se to doista moglo smatrati seksualnim napastovanjem. Ali tek ako se nastavi. Inicijalno štipanje se ne može i ne smije smatrati napastovanjem, tek pogrešnom procjenom.
fokusirajte se na problem
2014-04-19
To je postao način života i biznis da se ljudima uništava život. Da ne govorimo kako se žene po Engleskoj 'siluju' da se izvuče lova od nogometaša. Ivan Klasnić je to prošao dok je bio u Boltonu. Mislim, te glavice bi trebale zbog toga na neku žešću robiju pa bi im se krila srezala kad bi imale na umu da im ne gine ćelija i neke senior koke koje će ih tamo dovesti u red.prckov wrote:nisu samo glumci u pitanju, u engleskoj se clan radnicke partije ubio jer ga je neka optuzila za nesto a on sazno preko medija. Niti zna ko niti sta a budala se ubio
Guest- Guest
pa normalno, zamisli da te zašlata nada murganićveber wrote:glupost. zna se tko me smije šlatat, a tko ne. to kaj me frendica pošlata po guzici je jedno, a drugo bi bilo da tam neka ženska u prolazu koju nikad nisam vidio.kaja wrote:pa da. e sada meni ova hajka izgleda kao da teže tome da svatko smije jer inače si ljuta feministica za krvavim očnjacimaveber wrote:naravno da postoji razlika, tko ti smije, a tko ne ući u osobni prostor.
2015-08-15
melkior wrote:Pa štipkanje doista nije strašno i ne može se smatrati seksualnim zlostavljanjem. Ne ako se dogodilo jednom. Ali ako ženska jasno da do znanja da joj se to ne sviša, a lik nastavi, onda bi se to doista moglo smatrati seksualnim napastovanjem. Ali tek ako se nastavi. Inicijalno štipanje se ne može i ne smije smatrati napastovanjem, tek pogrešnom procjenom.
znači ovi kozojebi po evropi imaju krive, pogrešne procjene?
Guest- Guest
Page 3 of 24 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24
Similar topics
» KRIK NADBISKUPA: ‘Ubijaju nas kao kokoši, pomozite!’
» "Posledica Holivuda i Elvisa Prislija je rijaliti šou koji danas živimo"
» Gdje je kraj ovoj kokosi od ubersponzoruse i njenom laznom moraliziranju
» "Posledica Holivuda i Elvisa Prislija je rijaliti šou koji danas živimo"
» Gdje je kraj ovoj kokosi od ubersponzoruse i njenom laznom moraliziranju
Page 3 of 24