Pitanje za elitu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Pitanje za elitu
Evo sad pred svjetsko u rusiji da vas upitam dali je postojao ijedan sportski dogadjaj kojo je veci od ovoga
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Pitanje za elitu
PredstojecegTommy R wrote:Kojeg?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:Olimpijada '36.
2015-09-13
postoji svake godine Oberstdorf Garmisch-Partenkirchen Innsbruck Bischofshofen ...zvani Four Hills Tournament...tamo ljudi lete ne zamaraju se trcanjem po terenu
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique-
2014-04-16
prije bi rekao ...izjednacio se sa velikim Sven Hannawald_om ...kazu za ovog poljaka da je trenutno popularniji od lewandovskog sada obojica u povjesti imaju 4 pobjede ...pratim to takmicenje nekih zadnjih petnaest ljeta nikada ne razocara ...bude na eurosportu ...i svasta sam vidio jane ahonena martina smita primos peterku morgensterna svena funakija onako uglavnom to ti je neki skup ljudi koji lete preko sto metara
EstebanEnrique-
2014-04-16
jane je legenda, bozanstvo. ono sto je SIN u fudbalu ili herminator u skijanju, to je ahonen bio u ski skokovima-najveci svih vremena...
Guest- Guest
nemoj mi poredit ovoga s janetom :)Браћала wrote:jane je legenda, bozanstvo. ono sto je SIN u fudbalu ili herminator u skijanju, to je ahonen bio u ski skokovima-najveci svih vremena...
skripar-
2015-08-09
Jel to onaj što ga je Jerko Leko strpao u džep?
skripar-
2015-08-09
fridrih_niche wrote:I malo ga rasplaka...
darth_vader-
2014-04-17
Šteta sta je jos uvik suspendiran pa ne igra...operw wrote:vjerojatno o cmarnaldu pricate
Guest- Guest
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Za elitu Operwa Skorpiju i Bafala i mene
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» Za elitu Operwa Skorpiju i Bafala i mene
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1