Kršćanski teolozi zabrinuti kako bi im bezbožnici mogli ukrasti Božić
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kršćanski teolozi zabrinuti kako bi im bezbožnici mogli ukrasti Božić
Nisi i nećeš. Tako sam i mislila.prckov wrote:jesi zauzela pozu dok si ovo tipkala foleruTriny wrote:Šta ima stalkeru? Kad ćeš otvoriti firmu u Australiji?prckov wrote:kad ljevicarski mozak otvori firmu I pode furat libertarijancaTriny wrote:To je skroz u redu jer je 25.12 neradni dan za sve, i one koji slave i one koji ne slave. Pravoslavni Božić je radni dan.marcellus wrote:Inače meni skroz zanimljivo kako mediji 25.12 uvijek čestitaju "Blagdane" a ne Božić jerbo je to politički nekoretko, zašto onda nisu čestitali dva tjedna kasnije "pravoslavne blagdane" ili "srpske blagdane" nego baš pravoslavni božić
Blesavo je nekom čestitati Božić tko ga ne slavi.
samo jos jedan selfi fali da cijelu stvar zaokruzimo
Tamo država pomaže po tvom pisanju, šta se čeka?
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
prckov wrote:
da, ovdje grci slave bozic u isto vrijeme kad I katolici
Rumunji i Bugari također.
Guest- Guest
de ti nama odredi sta se smije I kako I iz kojih razlogaTriny wrote:To je sve nebitno.slidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:kad ljevicarski mozak otvori firmu I pode furat libertarijancaTriny wrote:To je skroz u redu jer je 25.12 neradni dan za sve, i one koji slave i one koji ne slave. Pravoslavni Božić je radni dan.marcellus wrote:Inače meni skroz zanimljivo kako mediji 25.12 uvijek čestitaju "Blagdane" a ne Božić jerbo je to politički nekoretko, zašto onda nisu čestitali dva tjedna kasnije "pravoslavne blagdane" ili "srpske blagdane" nego baš pravoslavni božić
Da mi je dočekati dan kada će wannabe libertarijanci shvatiti da ne postoji pravoslavni Božić nego proslava Božića po julijanskom kalendaru kojega ne uvažavaju samo nacionalne (ne nužno i autokefalne - Makedonska) pravoslavne Crkve nego i neke katoličke crkve i zajednice primjerice Ukrajinska grkokatolička Crkva i naša Križevačka grkokatolička biskupija.
Također niti sve pravoslavne crkve ne slave Božić po julijanskom kalendaru nego gregorijanskom, čak i neke od kojih se to po njihovom prozelitizmu ne bi očekivalo (Grčka pravoslavna Crkva).
Bitno je da se Božić , bez obzira po kojem god se kalendaru obilježavao, može komercijalizirati.
I ne čestitaju se blagdani onima koji ne slave Božić zbog političke korektnosti,nego iz marketinških razloga.
da se ne luta bezveze
2014-04-19
Triny wrote:To je sve nebitno.slidingdoorsoperator wrote:
Da mi je dočekati dan kada će wannabe libertarijanci shvatiti da ne postoji pravoslavni Božić nego proslava Božića po julijanskom kalendaru kojega ne uvažavaju samo nacionalne (ne nužno i autokefalne - Makedonska) pravoslavne Crkve nego i neke katoličke crkve i zajednice primjerice Ukrajinska grkokatolička Crkva i naša Križevačka grkokatolička biskupija.
Također niti sve pravoslavne crkve ne slave Božić po julijanskom kalendaru nego gregorijanskom, čak i neke od kojih se to po njihovom prozelitizmu ne bi očekivalo (Grčka pravoslavna Crkva).
Bitno je da se Božić , bez obzira po kojem god se kalendaru obilježavao, može komercijalizirati.
I ne čestitaju se blagdani onima koji ne slave Božić zbog političke korektnosti,nego iz marketinških razloga.
Nebitno? Kako za koga. No, bitno ili nebitno, to je svakako pokazatelj stanovitog neznanja.
Sve se može komercijalizirati, što ne znači da je sve iskomercijalizirano ili da se to želi.
Blagdani se različitim grupacijama čestitaju iz različitih razloga, između ostalih i marketinških, ali ne samo iz tih.
Guest- Guest
nisam to znao, ovdje sam upozno puno grka ali ni jednog rumuna I bugaraslidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:
da, ovdje grci slave bozic u isto vrijeme kad I katolici
Rumunji i Bugari također.
2014-04-19
lijevom stranom mozga jeldeTriny wrote:Nisi i nećeš. Tako sam i mislila.prckov wrote:jesi zauzela pozu dok si ovo tipkala foleruTriny wrote:Šta ima stalkeru? Kad ćeš otvoriti firmu u Australiji?prckov wrote:kad ljevicarski mozak otvori firmu I pode furat libertarijancaTriny wrote:
To je skroz u redu jer je 25.12 neradni dan za sve, i one koji slave i one koji ne slave. Pravoslavni Božić je radni dan.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Šta ti fali da otvoriš firmu? Država daje novac i svu silu olakšica? Di zapelo?prckov wrote:lijevom stranom mozga jeldeTriny wrote:Nisi i nećeš. Tako sam i mislila.prckov wrote:jesi zauzela pozu dok si ovo tipkala foleruTriny wrote:Šta ima stalkeru? Kad ćeš otvoriti firmu u Australiji?prckov wrote:
kad ljevicarski mozak otvori firmu I pode furat libertarijanca
Trinity-
2014-04-17
a sad cemo malo skrenut pricu sa poze liberatrijanizma na mene, a?Triny wrote:Šta ti fali da otvoriš firmu? Država daje novac i svu silu olakšica? Di zapelo?prckov wrote:lijevom stranom mozga jeldeTriny wrote:Nisi i nećeš. Tako sam i mislila.prckov wrote:jesi zauzela pozu dok si ovo tipkala foleruTriny wrote:
Šta ima stalkeru? Kad ćeš otvoriti firmu u Australiji?
e pa draga moja partizanko ja sam sam po sebi firma, I nemam drugog izbora
2014-04-19
ja sam čula da je vozila tačke na omladinskim radnim akcijamaprckov wrote:a sad cemo malo skrenut pricu sa poze liberatrijanizma na mene, a?Triny wrote:Šta ti fali da otvoriš firmu? Država daje novac i svu silu olakšica? Di zapelo?prckov wrote:lijevom stranom mozga jeldeTriny wrote:Nisi i nećeš. Tako sam i mislila.prckov wrote:
jesi zauzela pozu dok si ovo tipkala foleru
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
to je sve dok nije otvorila firmuNoor wrote:ja sam čula da je vozila tačke na omladinskim radnim akcijamaprckov wrote:a sad cemo malo skrenut pricu sa poze liberatrijanizma na mene, a?Triny wrote:Šta ti fali da otvoriš firmu? Država daje novac i svu silu olakšica? Di zapelo?prckov wrote:lijevom stranom mozga jeldeTriny wrote:
Nisi i nećeš. Tako sam i mislila.
onda je shvatila da je libertarijanka al nikako da mozak prilagodi novonastaloj situvaciji
2014-04-19
Stalkeru foruma, zašto ne bi malo i na tebe?prckov wrote:a sad cemo malo skrenut pricu sa poze liberatrijanizma na mene, a?Triny wrote:Šta ti fali da otvoriš firmu? Država daje novac i svu silu olakšica? Di zapelo?prckov wrote:lijevom stranom mozga jeldeTriny wrote:Nisi i nećeš. Tako sam i mislila.prckov wrote:
jesi zauzela pozu dok si ovo tipkala foleru
Trinity-
2014-04-17
al sto se uspuhala cudo jedno
2014-04-19
evo sad sam I stalkerTriny wrote:Stalkeru foruma, zašto ne bi malo i na tebe?prckov wrote:a sad cemo malo skrenut pricu sa poze liberatrijanizma na mene, a?Triny wrote:Šta ti fali da otvoriš firmu? Država daje novac i svu silu olakšica? Di zapelo?prckov wrote:lijevom stranom mozga jeldeTriny wrote:
Nisi i nećeš. Tako sam i mislila.
sad ce se nasa privatnica pretvorit od gazde u zrtvu
po starom ljevicarskom obicaju I receptu
2014-04-19
mamin sin wrote:što kršćani ne brendiraju Isusa kao osobu koja je javno smaknuta zbog cenzure slobode govora, jer je govorio istini...
odmah bi dobili pola bezbožne intelektualne elite na svoju stranu
ali ne, kršćani podržavaju cenzuru slobode govora, jer važnije je ne povrijediti nekomu osjećaje nego govoriti istinu
danas bi Isusu bio blokiran Fejs i Twitter
bio bi na obavjesnom razgovoru u policijskoj postaji gdje bi ga upozorili da njegove riječi vrjeđaju osjećaje drugih i da ih zbog toga ne smje govoriti
a ne kršćani to ne podržavaju
Similar topics
» Veljaca:'Draga Ursula von der Grinch,e neces nam ukrasti Bozic'
» Šveđani moraju duže raditi kako bi mogli uzdržavati imigrante
» ''DALMACIJA JE UTVRDA HDZ-A: Nemaju konkurenciju, ali ako se pogleda kako stoje na nacionalnoj razini – Kenwood Kenon bi se trebao zabrinuti''
» Kako se slavio novogodišnji Božić 4-5 kilometara od Osijeka: Mladić se fotografirao s kokardom na čelu, na slici i osječki policajac
» TISUĆE PROTIV ZLOČINCA TITA: ‘Uklonite ime ovog zločinca s trga kako bismo mogli ići dalje’
» Šveđani moraju duže raditi kako bi mogli uzdržavati imigrante
» ''DALMACIJA JE UTVRDA HDZ-A: Nemaju konkurenciju, ali ako se pogleda kako stoje na nacionalnoj razini – Kenwood Kenon bi se trebao zabrinuti''
» Kako se slavio novogodišnji Božić 4-5 kilometara od Osijeka: Mladić se fotografirao s kokardom na čelu, na slici i osječki policajac
» TISUĆE PROTIV ZLOČINCA TITA: ‘Uklonite ime ovog zločinca s trga kako bismo mogli ići dalje’
Page 4 of 4