hristos se rodi
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: hristos se rodi
Što tebe boli kurac, palikućo , kako preživljavam i doživljavam blagdane?dzango wrote:I onaj prvi Božić si jedva preživeo. Ovaj drugi nikako. Nije za tebe do 25. maja i ljubićice bele.danni1 wrote:Božić je prošo, boli me kurac za vaše svetosavske derneke.dzango wrote:Samo Brozovim pionirima smeta Božić i odmah se odaju. Izvadi kapu i maramu sa tavana, odmah sam te prepoznao.danni1 wrote:Sramota. Skupila se banda četnika i partizana i sad si lizu guzice, čestitaju nekakav Božić, bando komunistička.
Sve vas treba govnjivom motikom rastjerat da ne zagađujete ovaj forum.
Jebena perverzija.
Daj da malo isteramo đavole:
Izlazi silo nečista.
Idi na neki srpski forum i tamo jedi govna sa svojim četnicima i slavi što hoćeš, ko te jebe i tebe i tvoju bratiju.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
uživajtedzango wrote:Žena mesi česnicu a ja puštam muziku. Napolju sunce kao u ovom spotu. Gde ćeš lepše.Noor wrote:todzango wrote:Noor wrote:džango, aj stavi onaj YT koji si za naš Božić...prelijepo je bilo
Podavili se u njoj!dzango wrote:Žena mesi česnicu a ja puštam muziku. Napolju sunce kao u ovom spotu. Gde ćeš lepše.Noor wrote:todzango wrote:Noor wrote:džango, aj stavi onaj YT koji si za naš Božić...prelijepo je bilo
Sjećaš li se doli Bell ..znas koja scena mi je pala na pametdzango wrote:Žena mesi česnicu a ja puštam muziku. Napolju sunce kao u ovom spotu. Gde ćeš lepše.Noor wrote:todzango wrote:Noor wrote:džango, aj stavi onaj YT koji si za naš Božić...prelijepo je bilo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dobro ajd, skuzili smo da si neodgojena budala, ne trebaš do sutra dokazivati isto.danni1 wrote:Podavili se u njoj!dzango wrote:Žena mesi česnicu a ja puštam muziku. Napolju sunce kao u ovom spotu. Gde ćeš lepše.Noor wrote:todzango wrote:Noor wrote:džango, aj stavi onaj YT koji si za naš Božić...prelijepo je bilo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ti fino prijetvorno stvorenje, pravi mali dupelizac....samo da se svima svidim.......ajde briši s tim svojim preseravanjem.kaja wrote:Dobro ajd, skuzili smo da si neodgojena budala, ne trebaš do sutra dokazivati isto.danni1 wrote:Podavili se u njoj!dzango wrote:Žena mesi česnicu a ja puštam muziku. Napolju sunce kao u ovom spotu. Gde ćeš lepše.Noor wrote:todzango wrote:
Vrijeme je za dozu realnosti.kaja wrote:Mislim da je vrijeme za dozu normabela..
Dosta je laži i preseravanja.
Dosta danni ?kic wrote:
dosta danni.
Četnički dernek u punom jeku a danni problem.
danni1 wrote:Dosta danni ?kic wrote:
dosta danni.
razguli ima drugih tema ili cu te ja premjestiti.
Aj ti. Ja se ne mogu samo tako predat dok ova banda četnička tu bljuje i rovari, savjest ne dozvoljava.kic wrote:danni1 wrote:Dosta danni ?kic wrote:
dosta danni.
razguli ima drugih tema ili cu te ja premjestiti.
U stvari Varljivo letzo 68'. Zvala se sasvim obično, Jagodinka Simonović.kaja wrote:Sjećaš li se doli Bell ..znas koja scena mi je pala na pametdzango wrote:Žena mesi česnicu a ja puštam muziku. Napolju sunce kao u ovom spotu. Gde ćeš lepše.Noor wrote:todzango wrote:Noor wrote:džango, aj stavi onaj YT koji si za naš Božić...prelijepo je bilo
Napad od njih je bio očekivan, ja sam samo spreman na obranu od te svetosavske gamadi.asilovski wrote:Danko psihopata je čekao srpski božić cio advent
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hristos se rodi
» Orbanov plan : Tko rodi četvero djece više nikad neće morati plaćati porez
» Hristos se rodi
» Prva objava Zokija nakon pobjede: Hristos se rodi!
» Hristos voskrese
» Orbanov plan : Tko rodi četvero djece više nikad neće morati plaćati porez
» Hristos se rodi
» Prva objava Zokija nakon pobjede: Hristos se rodi!
» Hristos voskrese
Page 4 of 6