Bujanec i desničari opet pobijedili!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Bujanec i desničari opet pobijedili!
https://www.24sata.hr/news/hrt-uklonio-film-s-programa-pobunile-se-udovice-branitelja-555318
HRT uklonio film s programa: Pobunile se udovice branitelja
Guest- Guest
Re: Bujanec i desničari opet pobijedili!
Vec oma tema mocni majmune...
.
.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ček, udovice ratnih veterana se ne jebu od kad su im muževi mrtvi???
Jebu ali to druge nije briga narocito dezertere godiste '67...koji zbog frustracija i neciste savjesti zeli omalovazavati i vrijedjati one koji su izgubili najmilije..supruge,oceve,sinovecatabbath wrote:Ček, udovice ratnih veterana se ne jebu od kad su im muževi mrtvi???
2015-09-08
catabbath-
2015-08-22
Nema veze sa kastom..jel bi mene trebala biti briga ako ti se sestra udovica ili mati udovica krese sa nekim..ne bi..catabbath wrote:Još jedna nedodirljiva kasta znači.
2015-09-08
vuksadinare wrote:Nema veze sa kastom..
Kako nema, još jedna kasta nedoditljivih, svako kritičko propitivanje istih je jednako herezi. Najbolje da donesu ustavni zakon o nepogrešivosti bivših, sadašnjih i budućih branitelja, udruga, njihovih plemićkih obitelji i potomaka...
catabbath-
2015-08-22
Da glupi ljevicari nisu poceli prekomjerno srati...pogotovo oni koji su kurac drkali dok smo se mi gotovo klinci i maloljetnici sorali sa cedama i smrzavali,ginuli dom nismo vidjeli gotovo nekoliko mjeseci..nasli se peskici,sminkeraj...kritizirat..mi gotovo djeca smo izvukli rat..gdje su bili frajeri,tabadzije,sminkeri,filozofi...svi su odbijali...i zato cut...i u rupu nazadcatabbath wrote:vuksadinare wrote:Nema veze s kastom ..
Kako nema, još jedan kasta nedoditljivih, svaki kritički propitivanje istih je jednako hercenje. Najbolje da donesu ustavni zakon o nepogrešivosti bivših, sadašnjih i budućih branitelja, udruga, njihovih plemićkih obitelji i potomaka ...
2015-09-08
Ajde ajde svoje recimo doboljublje ste skupo naplatili i preplatili, imate doživotnu rentu za vas i potomke, privilegije kod svega, svake godine vas je sve više i imate više privilegija i još vam nije dosta.
Nije vaš baš na čast ali ta se može, dok je Čardaka biti će i vas.
Jebe nam se za cardak..porokat cemo njih i sve ove jebivjetre pizdeke koji sad silje kurac kad je trebalo 'studirali'...'muhe hvatali'catabbath wrote:Nije vaš baš na čast ali ta se može, dok je Čardaka biti će i vas.
2015-09-08
vuksadinare wrote: jebivjetre pizdeke koji sad silje kurac kad je trebalo 'studirali'...'muhe hvatali'
Bujanec
catabbath-
2015-08-22
Sve...catabbath wrote:vuksadinare wrote: jebivjetre pizdeke koji sad silje kurac kad je trebalo 'studirali'...'muhe hvatali'
Bujanec
2015-09-08
Pa da ne varaju mirovinski sustav zbilja nikog ne bi bilo briga jel se neko jebe ili ne , ovako ih komentiraju jer uzimaju mirovine pokojnika koje bi izgubile stupanjem u novu bračnu/ vanbračnu vezu pa skrivaju ljubavnike u ormaru . Te s automatski materijal za crne komedije.vuksadinare wrote:Jebu ali to druge nije brigacatabbath wrote:Ček, udovice ratnih veterana se ne jebu od kad su im muževi mrtvi???
Međutim ima jos nešto genijalnije od ministarstva ljubavi :
Rad uz mirovinu
Zakonom je omogućen rad uz mirovinu kao poticajna mjera vraćanja hrvatskih branitelja na tržište rada i povećanja njihove konkurentnosti. Uz starosnu mirovinu omogućen je rad do polovine punog radnog vremena, pri čemu se mirovina ne smanjuje ni ne obustavlja. Korisnicima invalidske mirovine zbog gubitka radne sposobnosti također je omogućen rad uz mirovinu, bez obustavljanja mirovine, a prije i nakon zaposlenja ne podliježu kontrolnom pregledu. Uz invalidsku mirovinu zbog djelomično gubitka radne sposobnosti rad je omogućen u punom radnom vremenu uz smanjenje mirovine prema mirovinskom faktoru 0,6667. Uz invalidsku mirovinu zbog potpunog gubitka radne sposobnosti rad je omogućen manje od 3,5 sata dnevno, a mirovina se ne smanjuje. Procjena financijskog učinka navedenog prava je 41 milijun kuna.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dakle ako pročitate vidjeti ćete vrh satire uobličen u zakonu kao npr :ako je nekome utvrđena potpuna nesposobnost za rad ima pravo raditi toliko i toliko sati..?! Znaci onda je laž da je potpuno nesposoban i to su jos napisali
Korisnici invalidske mirovine zbog gubitka radne sposobnosti prije i nakon zaposlenja ne podliježu kontrolnom pregledu ?! Znaci ne smije se kontrolirati jesu li oni sposobni za rad , naravno zato da se ne ustanovi da jesu pa su zapravo opet priznali da su u lažnim invalidskim mirovinama.
Korisnici invalidske mirovine zbog gubitka radne sposobnosti prije i nakon zaposlenja ne podliježu kontrolnom pregledu ?! Znaci ne smije se kontrolirati jesu li oni sposobni za rad , naravno zato da se ne ustanovi da jesu pa su zapravo opet priznali da su u lažnim invalidskim mirovinama.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ja redovno pratim bujicu i sve više mi se čini da je bujanec HDZ glasac, nisam jos cuo da im je uputio neke kritike
Guest- Guest
I partizanske mirovine su nasljedne pa se ne snimaju filmovi o tome..i njihove kcerke,unuke se karindzaju imaju ljubavnike a mirovinice uredno sjedajum..imale il nemale ljubavnike...sve cu da vaskaja wrote:Pa da ne varaju mirovinski sustav zbilja nikog ne bi bilo briga jel se neko jebe ili ne , ovako ih komentiraju jer uzimaju mirovine pokojnika koje bi izgubile stupanjem u novu bračnu/ vanbračnu vezu pa skrivaju ljubavnike u ormaru . Te s automatski materijal za crne komedije.vuksadinare wrote:Jebu ali to druge nije brigacatabbath wrote:Ček, udovice ratnih veterana se ne jebu od kad su im muževi mrtvi???
Međutim ima jos nešto genijalnije od ministarstva ljubavi :
Rad uz mirovinu
Zakonom je omogućen rad uz mirovinu kao poticajna mjera vraćanja hrvatskih branitelja na tržište rada i povećanja njihove konkurentnosti. Uz starosnu mirovinu omogućen je rad do polovine punog radnog vremena, pri čemu se mirovina ne smanjuje ni ne obustavlja. Korisnicima invalidske mirovine zbog gubitka radne sposobnosti također je omogućen rad uz mirovinu, bez obustavljanja mirovine, a prije i nakon zaposlenja ne podliježu kontrolnom pregledu. Uz invalidsku mirovinu zbog djelomično gubitka radne sposobnosti rad je omogućen u punom radnom vremenu uz smanjenje mirovine prema mirovinskom faktoru 0,6667. Uz invalidsku mirovinu zbog potpunog gubitka radne sposobnosti rad je omogućen manje od 3,5 sata dnevno, a mirovina se ne smanjuje. Procjena financijskog učinka navedenog prava je 41 milijun kuna.
2015-09-08
Velika vecina partizanskih mirovina je bila zarađena.
Radnim stazom kpji je uredno odrađen tijekom profesionalnog obavljanja
Smecad koja ne postuju partizane od kojih su sve STO IMAJU DANAS I NAS.JEDILI LAZU KO PSI.
uostalom , gledam ove danasnje branitelje .
Imaju vece mirovine od ijednog pRtizana i nisu nista ubzivotu radili.
Na svoju stetu
Smecad koja ne postuju partizane od kojih su sve STO IMAJU DANAS I NAS.JEDILI LAZU KO PSI.
Na svoju stetu
Ja ne znam o kakvim to partizanskim mirovinama koje idu s rodbine na rodbinu pisete? Meni je djed bio partizan koji je u mirovinu otišao nakon odrađenog radnog staza. Kad je on umro, naslijedila ju je moja baka, njegova udovica. Poslije njene smrti, nema nasljednika te mirovine. Ni po kojoj osnovi.
Ko nije radio mamu ti?..ja direktno iz srednjoskolske klupe u rat...moj suborac 17 godina u rat..od kud bi on radio...dok smo mi skoro klinci krvarili i mjesecima doma bili nismo vi stari stemeri,prdonje,sminkeri,uhljebi ste picke i kite cohali..sramotam.da su klinci za takve isli krvaritiSora wrote:Velika vecina partizanskih mirovina je bila zarađena.
Na svoju stetu
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Fakir opet manita:'Koli je i dalje fasist,svi ste vi ustase,fasisti,desnicari tako mi sevapa ako se ne raznesem'
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
Page 1 of 2