Kako je Irska postala Irska (a Hrvatska bantustan)
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kako je Irska postala Irska (a Hrvatska bantustan)
jo sun samo hoti reći da to ni nikakov plan i program, nego se samo država makla s puta. ovako ko ča je un to formuliro više sliči na neke ruske radne akcije, idemo i storo i mlodo za napredak irske...Leviathan2 wrote:nasjeo i on na prodaju cuda po fejsbuku i ostalim drustvenim mrezama :Daben wrote:tin gore,Leviathan2 wrote:bio u irskoj, nije mi se dopala ni najmanje,marcellus wrote:Leviathan2 wrote:irska izvikana u 3 oicke materine,
siva zemlja
super je irska
osim kad pada kiša
što je 23 sata dnevno otprilike
odurni svicarci su privlacniji 50 puta i svicarska
od šugave močvare na oceanu u koju useljava norod iz dalmacije, arguably nojboljeg mesta na svitu? to moro biti proglošeno usjehon od bilokoje strone.
marceluse, ča je ovozoč pišeš pizdarijeIrska transformacija iz neuspješne u uspješnu državu je bio nacionalni projekt u kom su sudjelovali svi – pojedinci, poslodavci, korporacije, stranke, vlade, institucije. Program je bio temeljen na konsenzusu. Irci su odlučili
aben- Posts : 35490
2014-04-16
znam, al marc pise ono sto je po jebenim drustvanim mrezama o cudu irske drzave,aben wrote:jo sun samo hoti reći da to ni nikakov plan i program, nego se samo država makla s puta. ovako ko ča je un to formuliro više sliči na neke ruske radne akcije, idemo i storo i mlodo za napredak irske...Leviathan2 wrote:nasjeo i on na prodaju cuda po fejsbuku i ostalim drustvenim mrezama :Daben wrote:tin gore,Leviathan2 wrote:bio u irskoj, nije mi se dopala ni najmanje,marcellus wrote:
super je irska
osim kad pada kiša
što je 23 sata dnevno otprilike
odurni svicarci su privlacniji 50 puta i svicarska
od šugave močvare na oceanu u koju useljava norod iz dalmacije, arguably nojboljeg mesta na svitu? to moro biti proglošeno usjehon od bilokoje strone.
marceluse, ča je ovozoč pišeš pizdarijeIrska transformacija iz neuspješne u uspješnu državu je bio nacionalni projekt u kom su sudjelovali svi – pojedinci, poslodavci, korporacije, stranke, vlade, institucije. Program je bio temeljen na konsenzusu. Irci su odlučili
drzava nije napravila nista osim ono najpametnije, makla se s puta
to u cardakistanu nije moguce zbog samog mentalnog sklopa i vladara i naroda
I pivo je 60kn
Razlog, sve mora po špagi.
I pivo je 60kn
2014-12-30
bzvze,veber wrote:Odbio sam posao u švici.
I pivo je 60kn
u koem gradu
I pivo je 60kn
pa cijene su im li la ko i ovdje razlika je jedino što mora sve po špagi i što je prosječna neto plaća 31 tisuću kuna.
https://www.numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Switzerland&displayCurrency=HRK
Guest- Guest
ma cijene po birtijama su im malo vislje, al nis strasnog osim ak ne pretjerujes s birtijasenjem,Gnječ wrote:veber wrote:Odbio sam posao u švici.
I pivo je 60kn
pa cijene su im li la ko i ovdje razlika je jedino što mora sve po špagi i što je prosječna neto plaća 31 tisuću kuna.
https://www.numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Switzerland&displayCurrency=HRK
ja sam po svici izlazio s placom oko 9somova neto,
medjutim trazili me da platim neki porez pa sam odlucio da ne radim vise u svici, naravno, 3 godine sam cicao burzu i socijalu,
onda su odustali od mene iako im nije bilo jasno otkud mi lova jer troskovi zivota koje su oni izracunali su mi debelo prelazili onu crkavicu od 3 soma koja sam cicao sa socijale :D
i talijani mi poslali prije par godina da im dostavim primanja, nisam im ni odgovorio
I pivo je 60kn
ja sam po svici izlazio s placom oko 9somova neto,
medjutim trazili me da platim neki porez pa sam odlucio da ne radim vise u svici, naravno, 3 godine sam cicao burzu i socijalu,
onda su odustali od mene iako im nije bilo jasno otkud mi lova jer troskovi zivota koje su oni izracunali su mi debelo prelazili onu crkavicu od 3 soma koja sam cicao sa socijale :D
i talijani mi poslali prije par godina da im dostavim primanja, nisam im ni odgovorio
da vidimo Cost of Living Index Rate:
https://www.numbeo.com/cost-of-living/rankings_current.jsp
Quality of Life Index Rate
Europe: Quality of Life Index by City
https://www.numbeo.com/quality-of-life/region_rankings_current.jsp?region=150
Guest- Guest
asilovski wrote:Zanimljivo je da u Irskoj nema nigdje mesa koje nije proizvedno u Irskoj osim svinjetine, znači zero zero, nema šanse da bi tamo netko kupovao ova sranja iz uvoza kao kod nas
netočno, iako uzgajaju jako puno krava i kad prolaziš hrvatskom gledaš pusta polja a kad se voziš kroz irsku svugdje nešto pase.
no irci uvoze sve živo samo i izvoze.
Leviathan2 wrote:
znam, al marc pise ono sto je po jebenim drustvanim mrezama o cudu irske drzave,
drzava nije napravila nista osim ono najpametnije, makla se s puta
to u cardakistanu nije moguce zbog samog mentalnog sklopa i vladara i naroda
a ne ne, proučio sam dobro ovo što sam napisao
da, država se se makla s puta, jasno. Ali država je isto tako i asfaltirala i osvijetlila cestu stranim ulagačima, napravila projekt i agenciju koja se bavila stranim ulaganjima, postigla dogovor sa sindikatima da ne jebu mačku mater, digla standard obrazovanja....
btw ništa u tesktu nije s fejsbuka i foruma nego konkretni podaci
Ima piletine, govedine ribe itd... Doduse jedino sto sam primjetio je da nemaju cajne /zimske salame. Uglavnom su to sunkarice ili listovi od sunke.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Nije samo tamo jasno piše klasa dan klanja i porijeklo a ne sve I klasa a ono restlovi iz pičk9vcaaben wrote:jel zabronjeno uvoziti meso?asilovski wrote:Zanimljivo je da u Irskoj nema nigdje mesa koje nije proizvedno u Irskoj osim svinjetine, znači zero zero, nema šanse da bi tamo netko kupovao ova sranja iz uvoza kao kod nas
Kermit-
2014-04-17
Meni se čini da je Irska postala bantustan
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t23726-kozojeb-metalnom-sipkom-namlatio-japanca-do-smrti-u-irskoj
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t23726-kozojeb-metalnom-sipkom-namlatio-japanca-do-smrti-u-irskoj
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ma mentalitet i radne navike su nebo i zemlja. Kod nas se ne cijeni rad ni malo već je predmet izrugivanja i tehnički problem dok kod nj8h nema šanse da ti ne plate prekovremeno što je kod nas sasvim normalno a onaj koji se buni budala
Kermit-
2014-04-17
Ma uvoze ali irci jedu prvenstveno domaće koje je odličnomarcellus wrote:asilovski wrote:Zanimljivo je da u Irskoj nema nigdje mesa koje nije proizvedno u Irskoj osim svinjetine, znači zero zero, nema šanse da bi tamo netko kupovao ova sranja iz uvoza kao kod nas
netočno, iako uzgajaju jako puno krava i kad prolaziš hrvatskom gledaš pusta polja a kad se voziš kroz irsku svugdje nešto pase.
Kermit-
2014-04-17
Ma uvoze ali irci jedu prvenstveno domaće koje je odlično, drugo štite domace zakonima o kvaliteri dok kod nas država pomaže švercere i trovačemarcellus wrote:asilovski wrote:Zanimljivo je da u Irskoj nema nigdje mesa koje nije proizvedno u Irskoj osim svinjetine, znači zero zero, nema šanse da bi tamo netko kupovao ova sranja iz uvoza kao kod nas
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Ma mentalitet i radne navike su nebo i zemlja. Kod nas se ne cijeni rad ni malo već je predmet izrugivanja i tehnički problem dok kod nj8h nema šanse da ti ne plate prekovremeno što je kod nas sasvim normalno a onaj koji se buni budala
zapravo su irci uvijek bili na glasu kao jebene lijenčine, samo se odnos prema radu dosta promijenio
marcellus wrote:Gnječ wrote:e baš si ti mjerodavan da nam objasniš.
daj ti svoje objašnjenje...
Private Debt to GDP in Ireland increased to 421.94%
Private Debt to GDP in Ireland averaged 299.86 percent from 2001 until 2015, reaching an all time high of 421.94 percent in 2015 and a record low of 188.76 percent in 2002.
https://tradingeconomics.com/ireland/private-debt-to-gdp
Guest- Guest
Na glasu od engleza a bili glavna fizikala 300 godinamarcellus wrote:asilovski wrote:Ma mentalitet i radne navike su nebo i zemlja. Kod nas se ne cijeni rad ni malo već je predmet izrugivanja i tehnički problem dok kod nj8h nema šanse da ti ne plate prekovremeno što je kod nas sasvim normalno a onaj koji se buni budala
zapravo su irci uvijek bili na glasu kao jebene lijenčine, samo se odnos prema radu dosta promijenio
Kermit-
2014-04-17
tajna Irskog uspjeha, sve na kredit, troši se na dug i raste
Hrvati marljivo štede i propadaju
Guest- Guest
je ali epikur je otvorio temu, da će zemlje gdje se ne troši ništa vladati svijetom, a da one gdje se slavi potrošnja da će biti pokrene.. tko je u pravu?mamin sin wrote:tajna Irskog uspjeha, sve na kredit, troši se na dug i raste
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kako je Irska postala bogata zemlja gdje tisuće Hrvata bježi?
» Kako je Hrvatska postala potpuno nebitna država
» Hrvatska postala problematično dete EU"
» Hrvatska postala zemlja nasilja
» Kako je Kosovo postala baza ISIL-a?
» Kako je Hrvatska postala potpuno nebitna država
» Hrvatska postala problematično dete EU"
» Hrvatska postala zemlja nasilja
» Kako je Kosovo postala baza ISIL-a?
Page 2 of 3