''Ova fotografija govori više o pobuni u Iranu od milijun riječi''
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ''Ova fotografija govori više o pobuni u Iranu od milijun riječi''
Iranci su pametni ljudi,pogotovo mladji,a nisu bas 100% izolirani i bez informacija...znaju i ni odvagnuti i procijeniti situaciju..
Guest- Guest
Ovo su provladini protesti...pismejker wrote:Leviathan2 wrote:govinda wrote:jastreb wrote:[size=36]3. boldano..nekoliko stotina demostranata...[/size]
In this photo provided by Mehr News Agency, demonstrators attend a pro-government rally in the southwestern city of Ahvaz, Iran, Wednesday, Jan. 3, 2018. Tens of thousands of Iranians took part in pro-government demonstrations in several cities across the country on Wednesday, Iranian state media reported, a move apparently seeking to calm nerves after a week of protests and unrest that have killed at least 21 people. (Mehdi Pedramkhoo/Mehr News Agency via AP) (Associated Press)
T.- Posts : 17552
2014-04-14
no 4. ne moze pobiti 1. 2. i 3...
uza to,lako je ovo oirganizirati kao obavezu..vojsci policiji i ostalim elementima na drzavnoj sisi..
uz to Iran ima prebrutalnu obavjestajnu propagandu..
I Titi su stotine tisuca isle na grob..sto stotine tisca..milijuni..
uza to,lako je ovo oirganizirati kao obavezu..vojsci policiji i ostalim elementima na drzavnoj sisi..
Guest- Guest
postao si fotku koja na kojoj nisu protestanti nego progoverment ralypismejker wrote:1. boldano... hoces reci da muski ne vise na dizaliccama radi pederastije?Leviathan2 wrote:pusti jastreba, on je tipicni konzument masmedijagovinda wrote:kakve veze slobodna drzava Palestina ima sa serijatom i kalifatom? A Iran tek sto je za kalifat, u macku piterinu...jbt, tacno vam americki mediji programiraju svijest...jastreb wrote:Trump je zaprijetio obustavom pomoći Palestini.
Jeruzalem je glavni grad Izraela.
Antiislamistička revolucija u Iranu.
Uništenje Islamske države.
Počinje novo doba,izgleda da svijet,a i sami muslimani shvaćaju zlo šerijata i kalifata.
bio sam 3 puta u iranu i kurac od vjerskog fanatizma, istina da zenkse nose marame al nosile su ih i zene kod nas svojevremeno, inace zene imaju tamo veca prava nego muskarci samo o tomu nitko ne pise
ovih nekoliko stotina takozvanih demonstranata su mozda i u pravu ali uglavnom su ovce koje su krenule za ljudima kojima je komanda u vasingtonu i izraelu, nisu to prave demonstracije
inace o sudima i slicnim se nigdje ne pise, oni su prijatelji demokrata iz tel aviva i vasingtona, cak su i na americku inicijativu u ujedinjenim narodima u komisiji za ljudcka prava
perverzija
2. boldano.. mda,uzato ih svako malo iskamenuju,ne bas u urbanim sredinama,ali..bilo nes i sa sijecanje musiju i nosa,i tak oto...
3. boldano..nekoliko stotina demostranata...
4.boldano...a seres ga u MP66...
Imam poznanike ovdje u Svabiji,decki oko 30-35 godina,i sVI odreda pricaju drugu pricu,suprotnu tvojoj...
Dakle,lazes..sad tk obi ga znao zasto..
drugo, ne kuzim ono sa dizalicama
trece, tvoji decki u svabiji mogu pricat price koje hoce, ja sam bio 3 puta u teheranu i nisam naletio nigdje na neku smetnju oko toga sto nisam musliman, cak su bili i radoznali kad sam rekao u sto pleme vjeruje
sto se tice kamenovanja, sumnjam bas da ima jel imate info isto ko iz sjeverne koreje i slicno, nema info al se kreira
dakle, ubolo te to sto sam naveo da iza tih demonstracija stoje mossad i cia
meni se osobno jebe i za mosad i za ciu i za iran, ni u dzep ni iz dzepa
i uvijek kazem ono sto mislim jel ja nemam zabadava status i ime koje imam kad bih vagao sto da kazem
A naravno da ce iranski azilanti u Njemackoj pricati da im je lsoe u Iranu, pa kako bi dobili azil? Lose je pederima (a protiv pedera je vecina forumasa ovdje), lose je zagovornicima americkog nacina zivota (a vecina forumasa je ovdje protiv amerike i njenoj uticaja u bilo cemu i najmanje pola forumasa ovdje navija za siijite jer eto zele vidjeti taj sukob u kojima ce sijiti unistiti njima mrske sunite (a za jedne i druge su culi kao i za Madagaskar i Bocvanu)...
2016-11-17
ne kuzis ono sa dizalicama?? Pa pedere koje uhvate,vjerska policija vjesa na kran dizalice.javna pogubljenja..naravn oda ne kuzis,nije ti u interesu..Leviathan2 wrote:postao si fotku koja na kojoj nisu protestanti nego progoverment ralypismejker wrote:1. boldano... hoces reci da muski ne vise na dizaliccama radi pederastije?Leviathan2 wrote:pusti jastreba, on je tipicni konzument masmedijagovinda wrote:kakve veze slobodna drzava Palestina ima sa serijatom i kalifatom? A Iran tek sto je za kalifat, u macku piterinu...jbt, tacno vam americki mediji programiraju svijest...jastreb wrote:Trump je zaprijetio obustavom pomoći Palestini.
Jeruzalem je glavni grad Izraela.
Antiislamistička revolucija u Iranu.
Uništenje Islamske države.
Počinje novo doba,izgleda da svijet,a i sami muslimani shvaćaju zlo šerijata i kalifata.
bio sam 3 puta u iranu i kurac od vjerskog fanatizma, istina da zenkse nose marame al nosile su ih i zene kod nas svojevremeno, inace zene imaju tamo veca prava nego muskarci samo o tomu nitko ne pise
ovih nekoliko stotina takozvanih demonstranata su mozda i u pravu ali uglavnom su ovce koje su krenule za ljudima kojima je komanda u vasingtonu i izraelu, nisu to prave demonstracije
inace o sudima i slicnim se nigdje ne pise, oni su prijatelji demokrata iz tel aviva i vasingtona, cak su i na americku inicijativu u ujedinjenim narodima u komisiji za ljudcka prava
perverzija
2. boldano.. mda,uzato ih svako malo iskamenuju,ne bas u urbanim sredinama,ali..bilo nes i sa sijecanje musiju i nosa,i tak oto...
3. boldano..nekoliko stotina demostranata...
4.boldano...a seres ga u MP66...
Imam poznanike ovdje u Svabiji,decki oko 30-35 godina,i sVI odreda pricaju drugu pricu,suprotnu tvojoj...
Dakle,lazes..sad tk obi ga znao zasto..
drugo, ne kuzim ono sa dizalicama
trece, tvoji decki u svabiji mogu pricat price koje hoce, ja sam bio 3 puta u teheranu i nisam naletio nigdje na neku smetnju oko toga sto nisam musliman, cak su bili i radoznali kad sam rekao u sto pleme vjeruje
sto se tice kamenovanja, sumnjam bas da ima jel imate info isto ko iz sjeverne koreje i slicno, nema info al se kreira
dakle, ubolo te to sto sam naveo da iza tih demonstracija stoje mossad i cia
meni se osobno jebe i za mosad i za ciu i za iran, ni u dzep ni iz dzepa
i uvijek kazem ono sto mislim jel ja nemam zabadava status i ime koje imam kad bih vagao sto da kazem
3 puta bio u Teheranu...Decki tamo rodjeni i zivjeli 30-35 godina,i nekako iako tucem po Iranu,sklon sam da im vjerujem..jednostavno odisu povjerenjem..
ti..e nebih bas karte na tebe stavio..ne poznam te..
nisam niti tvrdio da napadaju nemuslimane,ne podmeci..
Kamenovanja ima,cak je postala poznata cura-zena,koja je napustila muza,pa joj je njegova obitelj odsjekla usi i nos..danas zivi u USA...
nije me nis ubolo,nego mi je svatk osmjesan,tk otvrdi kako zna tajne operacije neke obavjestajne sluzbe...
nemas status ni ime..sve nes mis mas,do neprepoznatljivosti izmiksano..a prica..prehrabra i za moje pojmove...
Guest- Guest
bas niti u jednima..zanimljivo...Leviathan2 wrote:aj jebote, eno ti u izraelu demonstracija, traze da bibi odstupi, nigdje ni traga tomu u vjestimapismejker wrote:no 4. ne moze pobiti 1. 2. i 3...
Guest- Guest
pismejker wrote:Puno mladih preispituje islam,i nalazi hrpu nelogicnosti i stvari koje im ne pašu..marcellus wrote:jastreb wrote:Malo pretjeruješ,Ezek...No ovo što se događa u Iranu,početak je antiislamske revolucije.
U to sam sasvim siguran.
nema i neće biti nikakve antiislamske revolucije u Iranu...
ne vjerujem da žele nešto ko ovo sranje na zapadu...
naravno da ne zele,ali ne zele niti da imaju vjersku policiju na vratu radi svog misljenja...ti decki su me jako pozitivno iznenadili...otvoreni,nisu pokvareni,radoznali za sve sto interesira mladez diljem svijeta...marcellus wrote:pismejker wrote:Puno mladih preispituje islam,i nalazi hrpu nelogicnosti i stvari koje im ne pašu..marcellus wrote:jastreb wrote:Malo pretjeruješ,Ezek...No ovo što se događa u Iranu,početak je antiislamske revolucije.
U to sam sasvim siguran.
Guest- Guest
asilovski wrote:Carl Bildt @carlbildt - 9:38 PM - 28 Dec 2017 from Rome, Lazio
Reports of signals of international satellite TV networks jammed in large cities of Iran. Would be sign of regime fear of today’s protests spreading.
kad to mučko đubre druka za revoluciju onda znaš ko je iza toga
pismejker wrote:naravno da ne zele,ali ne zele niti da imaju vjersku policiju na vratu radi svog misljenja...ti decki su me jako pozitivno iznenadili...otvoreni,nisu pokvareni,radoznali za sve sto interesira mladez diljem svijeta...marcellus wrote:pismejker wrote:Puno mladih preispituje islam,i nalazi hrpu nelogicnosti i stvari koje im ne pašu..marcellus wrote:jastreb wrote:Malo pretjeruješ,Ezek...No ovo što se događa u Iranu,početak je antiislamske revolucije.
U to sam sasvim siguran.
a šta mi imamo nego vjersku policiju na vratu radi svog mišljenja...
tja..istina i to...no to ne znaci da nam se to svidjai da zelimo to trpjeti..jel..marcellus wrote:pismejker wrote:naravno da ne zele,ali ne zele niti da imaju vjersku policiju na vratu radi svog misljenja...ti decki su me jako pozitivno iznenadili...otvoreni,nisu pokvareni,radoznali za sve sto interesira mladez diljem svijeta...marcellus wrote:pismejker wrote:Puno mladih preispituje islam,i nalazi hrpu nelogicnosti i stvari koje im ne pašu..marcellus wrote:
a šta mi imamo nego vjersku policiju na vratu radi svog mišljenja...
Guest- Guest
netko je spomenuo korupciju i los standard..Pa ne bi se radi toga diglo samo 101 čovjek..ako je to u pitanju,a uzrok svemu islam,i apsolutisticka vlast,nezadovoljstvomora dijeli ti ..cak mozda 102 covjeka...od pustih milijuna koliko ihima..
Guest- Guest
asilovski wrote:
Iranski HDZovci i Uhljebi izašli na ulice
Guest- Guest
pa zato i govorim Iranski HDZabraham wrote:Daklem jos jedna jamericka ili cifutska ujdurma???. Jebi ga, slucajno slavio Novu sa ekipom iz Irana. Kazu da je korupcija totalno preuzela sve u svoje ruke(zvuci poznato) i da je standard los. Ne misle da ce mule i bule sici sa vlasti ali misle da ce se represija pojacati. BMK ja se izljubio i izgrlio sa dvije iranke. Sta bi se reklo i tata bi sine. Muhahahahahahhaaa Kila mozga.....
Iran, Rusija, Srbija, ukraina, Hrvatska, to je sve isti mentalitet.
Guest- Guest
Pinochet wrote:pa zato i govorim Iranski HDZabraham wrote:Daklem jos jedna jamericka ili cifutska ujdurma???. Jebi ga, slucajno slavio Novu sa ekipom iz Irana. Kazu da je korupcija totalno preuzela sve u svoje ruke(zvuci poznato) i da je standard los. Ne misle da ce mule i bule sici sa vlasti ali misle da ce se represija pojacati. BMK ja se izljubio i izgrlio sa dvije iranke. Sta bi se reklo i tata bi sine. Muhahahahahahhaaa Kila mozga.....
korupcija je tamo svuda ko god da je na vlasti to je istok jebiga
a standard? Lani je BDP u Iranu rastao 12,5% ne vjerujem da se može rušit vlada u takvim uvjetima...
Pinochet wrote:asilovski wrote:
Iranski HDZovci i Uhljebi izašli na ulice
Pitanje "velumnima"..ako su protesti i demonstracije tako malobrojni,kaze Levi,parstoljudi,zasto je odgovor pro-vladine politike,ovako brojan..??
u ovakvim situacijama,vlada zakon akcije i reakcije,odnosno,OTPRILIKE su jednaki brojevi u pitanju,kad se demonstrira za i protiv..
ovakvu reakciju ne moze izazvati samo parsotljudi Levijevih..
Guest- Guest
marcellus wrote:Pinochet wrote:pa zato i govorim Iranski HDZabraham wrote:Daklem jos jedna jamericka ili cifutska ujdurma???. Jebi ga, slucajno slavio Novu sa ekipom iz Irana. Kazu da je korupcija totalno preuzela sve u svoje ruke(zvuci poznato) i da je standard los. Ne misle da ce mule i bule sici sa vlasti ali misle da ce se represija pojacati. BMK ja se izljubio i izgrlio sa dvije iranke. Sta bi se reklo i tata bi sine. Muhahahahahahhaaa Kila mozga.....
korupcija je tamo svuda ko god da je na vlasti to je istok jebiga
a standard? Lani je BDP u Iranu rastao 12,5% ne vjerujem da se može rušit vlada u takvim uvjetima...
Mozda gradjani ne bastine taj dobitak..
Guest- Guest
Pisem sta su mi rekli. Visoko obrazovani. Srednje godine plus mladja djevojka na doktoratu ovdje. Ne misle da ce se nesto promijeniti i ne misle da su stranci upetljani. Moguci pocetak necega ali vrlo su skepticni. Jedini izlaz je iseliti. Pizdu materinu, zvuci poznato.
2014-04-14
Kako rekoh,i TITO je na trgu u belgradu lako skupio 300 000 ljudi...
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Slika govori tisuću riječi
» ''JEDNA FOTOGRAFIJA KOJA NAJBOLJE GOVORI O RASPOLOŽENJU U HDZ-u Pogledajte kako je Kolindin stožer izgledao samo par minuta nakon njezina govora ''
» Njemačka promijenila mišljenje i govori da nema više mjesta za emigrante
» U HDZ-u sve žešći međusobni sukobi,više se ne biraju riječi...
» Dobra vijest: Više od milijun ljudi u Hrvatskoj primilo obje doze cjepiva!
» ''JEDNA FOTOGRAFIJA KOJA NAJBOLJE GOVORI O RASPOLOŽENJU U HDZ-u Pogledajte kako je Kolindin stožer izgledao samo par minuta nakon njezina govora ''
» Njemačka promijenila mišljenje i govori da nema više mjesta za emigrante
» U HDZ-u sve žešći međusobni sukobi,više se ne biraju riječi...
» Dobra vijest: Više od milijun ljudi u Hrvatskoj primilo obje doze cjepiva!
Page 3 of 4