Kavez se raspada: Da li je ovo poslednja godina ovakve Bosne
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kavez se raspada: Da li je ovo poslednja godina ovakve Bosne
Posavina bi se davno vratila da se Posavljaci tamo vrate. No neće, bolje imu Hrvatskoj, neće ni da to pripadne Hrvatskoj, opet bi ostali u Brodu.Eroo wrote:Ide "švicarski model". Posavina se vraća vlasnicima.
Pošteno, ako ne ide bracki.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ovan među ovcama je kao pietao u kokošinjcu.Sora wrote:Koje ovce
Jedino Ero pokusava biti ovan
O ovome sam sto puta pisao.Od svih Bosanaca najmanje do svojih ognjništa drže Hrvati,Šokci,katolici...Regoč wrote:Posavina bi se davno vratila da se Posavljaci tamo vrate. No neće, bolje imu Hrvatskoj, neće ni da to pripadne Hrvatskoj, opet bi ostali u Brodu.Eroo wrote:Ide "švicarski model". Posavina se vraća vlasnicima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da je tako već bi se svi odselili iz Kaveza. A mou otići kad god požele...bijeli su, kršćani su, europska kultura, marljivi itd...jastreb wrote:O ovome sam sto puta pisao.Od svih Bosanaca najmanje do svojih ognjništa drže Hrvati,Šokci,katolici...Regoč wrote:Posavina bi se davno vratila da se Posavljaci tamo vrate. No neće, bolje imu Hrvatskoj, neće ni da to pripadne Hrvatskoj, opet bi ostali u Brodu.Eroo wrote:Ide "švicarski model". Posavina se vraća vlasnicima.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Pa ovi iz RS. Na njih sam mislio. Muslimani se vraćaju u Srebrenicu,u Prijedor,u Bijeljinu. Srbi u Drvar,Grahovo,Glamoč,a jedino se Hrvati ne vraćaju u Kotor Varoš,Banjaluku,Derventu,Modriču,pa čak ni u Sarajevo.Eroo wrote:Da je tako već bi se svi odselili iz Kaveza. A mou otići kad god požele...bijeli su, kršćani su, europska kultura, marljivi itd...jastreb wrote:O ovome sam sto puta pisao.Od svih Bosanaca najmanje do svojih ognjništa drže Hrvati,Šokci,katolici...Regoč wrote:Posavina bi se davno vratila da se Posavljaci tamo vrate. No neće, bolje imu Hrvatskoj, neće ni da to pripadne Hrvatskoj, opet bi ostali u Brodu.Eroo wrote:Ide "švicarski model". Posavina se vraća vlasnicima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To sa RS-om je dogovorena ...čini mi se, samo se o tome ne priča ni u BG kao ni u ZG.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» STO GODINA OD RASPADA DRŽAVE
» Ne raspada se samo Vlada, raspada se i HDZ
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» angela - poslednja bitka kosovo
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Ne raspada se samo Vlada, raspada se i HDZ
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» angela - poslednja bitka kosovo
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
Page 2 of 2