U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
Gnječ wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:kolega cestitam , pronaci u ovome tekstu antifasizam velik uspjehmarcellus wrote:iduće je spaljivanje nepoćudnih knjiga naročito onih povijesnih, a potom ide spaljivanje ljudi u konc logorima
antifašizam zatvara puni krug
ne znam kako ovo misle provodit i ucinke izazvat od prava do ekonomije , tkz. govor mrznje nece nestat samo se bolje organizirat
govor mržnje je samo novogovorni eufemizam za herezu i blasfemiju, kao što je gay eufemizam za pedera, afroamerikanac eufemizam za crnca, i tako dalje
a krv ti jebem što si glup to je eufemizam da ti jebem mater.
Nemoj tako, nije on kriv. Nije lijepo što mu se rugaš.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Govor mržnje je govor mržnje, kad su bili oni letci Srbe na vrbe meni je to jako zasmetalo
To šta ću ja ili netko treći reći ili napisat Nevolim Srbe.... ili Sijukse... ili zelene tulipane
E PA TO JE OSOBNI STAV I NEMOŠ MI UVJETOVAT ŠTA ĆU JA OSOBNO VOLIT ILI NEVOLIT.
NEVOLIM PEDERE
AJ TUŽI ME
To šta ću ja ili netko treći reći ili napisat Nevolim Srbe.... ili Sijukse... ili zelene tulipane
E PA TO JE OSOBNI STAV I NEMOŠ MI UVJETOVAT ŠTA ĆU JA OSOBNO VOLIT ILI NEVOLIT.
NEVOLIM PEDERE
AJ TUŽI ME
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da se kladimo da će kontrolirati samo statuse njemaca na njemačkom jeziku dok kozojebe nitko neće dirati.
debotoijusto wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:"govor mrznje" je drustveni dogovor kao sto "robovlasnistvo" ili "jebat dicu" , dakle drustvo je doseglo stupanj razvoja kad takve stvari neprihvatljive za zajednicumarcellus wrote:debotoijusto wrote:
kolega cestitam , pronaci u ovome tekstu antifasizam velik uspjeh
ne znam kako ovo misle provodit i ucinke izazvat od prava do ekonomije , tkz. govor mrznje nece nestat samo se bolje organizirat
govor mržnje je samo novogovorni eufemizam za herezu i blasfemiju, kao što je gay eufemizam za pedera, afroamerikanac eufemizam za crnca, i tako dalje
to je laž besramna! tim se zakonom štiti kasta uhljeba, političara kriminalaca tj. kasta psihopata, to nema nikakve veze sa dosegom stupnja razvoja kolega! kolega, molio bih vas da malo promislite prije nego ispucate takve blamaže i dezinformacije koje su enormno štetne.
ne znam sto bi ti rekao
naravno da ne kad znaš da imam pravo. ne laje pas zbog sela nego zbog sebe. tako i političarska uhljebnička psihopatska kasta donosi zakone da sebe zaštiti a ne raju.
i zato ponavljam da je to najobičniji državno uhljebnički terorizam a ne nekakav doseg nečega. državni terorizam gdje psihopatska politička oligarhija nameće svoje zločinačke zakone "u ime naroda" koje li komedije.
Guest- Guest
A jel se to negdje prije zazivala drzavna kontrola drustvenih mreza i kod nas?
Trinity-
2014-04-17
zasigurno , ex. desnica ce najvise nastradat a zatim ovi oko ljudskih prava , za kozojebe su zaduzene neke druge drzavne sluzbecatabbath wrote:Da se kladimo da će kontrolirati samo statuse njemaca na njemačkom jeziku dok kozojebe nitko neće dirati.
moguce da budu kaznjavali rijec kozojeb ako bude viska vremena
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ovim zakonom se izjedacuje govor sa dijelom, tj. iste su kazne
btw kad ste zadnji put culi of ijednog politicara da izgovori "sloboda/e"
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
debotoijusto wrote:zasigurno , ex. desnica ce najvise nastradat a zatim ovi oko ljudskih prava , za kozojebe su zaduzene neke druge drzavne sluzbecatabbath wrote:Da se kladimo da će kontrolirati samo statuse njemaca na njemačkom jeziku dok kozojebe nitko neće dirati.
Sve su to očajni pokušaji gašenja požara nadolijevanjem benzina.
catabbath-
2015-08-22
Na stranu cinjenica da jos niko nije utvrdio sa tocnoscu di je granica izmedu govora mrznje i slobode govora pa tako u americi imamo samoprozvanu ljevicarsko orjentiranu law firmu "Southern poverty law center",koja odreduje sto je govor mrznje u medijima, a pogotovo na internetu. Pa tako po njima govor mrznje nije kad je okrenut protiv krscanstva ali jest kad je okrenut protiv islama. I istina je govor mrznje ukoliko je stetna za lijevoliberalnu ekipu. Tako su nedavno zabranili govor kriticara religija richarda dawkinsa kad se ustanovilo da kritizira i islam. Dakle ok je kritizirat krscanstvo ali nije islam. Na osnovu cega se govor mrznje smatra necim kao dokazivom znanstvenom cinjenicom, i koja znanost ga odreduje i cime se mjeri? Kad je to zadnji put govor mrznje izazvo nekakvu katastrofu pa je tako "proporcionalno" i histericno zastupljen u medijima? Mislit da je govor mrznje osnova za zlocin pa sprecavanjem istog sprecavamo zlocin bi bilo slicno kao meni mislit da zena hoce u buducnosti da me ubije pa ja nju koknem odma.. a ne dans cu sutra cu.prckov wrote:ovim zakonom se izjedacuje govor sa dijelom, tj. iste su kazne
2014-04-19
da se ugasilo energicno pri pojavi plamena bio bi fasizamcatabbath wrote:debotoijusto wrote:zasigurno , ex. desnica ce najvise nastradat a zatim ovi oko ljudskih prava , za kozojebe su zaduzene neke druge drzavne sluzbecatabbath wrote:Da se kladimo da će kontrolirati samo statuse njemaca na njemačkom jeziku dok kozojebe nitko neće dirati.
Sve su to očajni pokušaji gašenja požara nadolijevanjem benzina.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:da se ugasilo energicno pri pojavi plamena bio bi fasizam
A fašizam je valjda sve desnije od Angele Merkel i Soroša. Toliko ste razvodnili riječ fašizam da je izgubila značenje. A najbolje od svega pravog fašista/nacista/anfitašita u životu niste vidili.
catabbath-
2015-08-22
Govor mrznje ima iskljucivu ulogu da zabrani ideje koje nisu prihvatljive politickoj eliti, sve ostalo su bajke za majke. Ideja govora mrzenje iskovana je u rusiji i cesto promovirana u UN od iste ruske ekipe tamo jos od 60-ih. Uvjek je nailazila na otpor od strane zapadnih politicara ali se vremenom uvukla kroz medije i kulturu. Na svim internacionalnim sastancima su rusi predlagali kriminaliziranje govora mrznje, posebno fasistickog i rasnog, na kraju su se neka nacela I usvojila
2014-04-19
Neznam kako ćeš tužit nekoga ako kaže da kozojebima treba jebat mater
Znači ispada da ovima šta jebu ovce i koze....
2014-04-11
Mržnja je osjećaj...prckov wrote:Na stranu cinjenica da jos niko nije utvrdio sa tocnoscu di je granica izmedu govora mrznje i slobode govora pa tako u americi imamo samoprozvanu ljevicarsko orjentiranu law firmu "Southern poverty law center",koja odreduje sto je govor mrznje u medijima, a pogotovo na internetu. Pa tako po njima govor mrznje nije kad je okrenut protiv krscanstva ali jest kad je okrenut protiv islama. I istina je govor mrznje ukoliko je stetna za lijevoliberalnu ekipu. Tako su nedavno zabranili govor kriticara religija richarda dawkinsa kad se ustanovilo da kritizira i islam. Dakle ok je kritizirat krscanstvo ali nije islam. Na osnovu cega se govor mrznje smatra necim kao dokazivom znanstvenom cinjenicom, i koja znanost ga odreduje i cime se mjeri? Kad je to zadnji put govor mrznje izazvo nekakvu katastrofu pa je tako "proporcionalno" i histericno zastupljen u medijima? Mislit da je govor mrznje osnova za zlocin pa sprecavanjem istog sprecavamo zlocin bi bilo slicno kao meni mislit da zena hoce u buducnosti da me ubije pa ja nju koknem odma.. a ne dans cu sutra cu.prckov wrote:ovim zakonom se izjedacuje govor sa dijelom, tj. iste su kazne
Zabraniti ljudima da javno iskazuju svoje osjećaje podsjeća na 'equilibrium'...
Još malo i propisivat će se lijekovi za 'mrzitelje'...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ono kozojeb nije neka nacija, religija.... Šta točno tu tužiš?RayMabus wrote:Neznam kako ćeš tužit nekoga ako kaže da kozojebima treba jebat mater
2014-04-11
uglavnom, jebem I'm mater fasisticku
2014-04-19
prckov wrote:Govor mrznje ima iskljucivu ulogu da zabrani ideje koje nisu prihvatljive politickoj eliti, sve ostalo su bajke za majke. Ideja govora mrzenje iskovana je u rusiji i cesto promovirana u UN od iste ruske ekipe tamo jos od 60-ih. Uvjek je nailazila na otpor od strane zapadnih politicara ali se vremenom uvukla kroz medije i kulturu. Na svim internacionalnim sastancima su rusi predlagali kriminaliziranje govora mrznje, posebno fasistickog i rasnog, na kraju su se neka nacela I usvojila
Onda slijedeći korak recimo donesu zakon da onaj koji je optužen za govor mržnje gubi pravo glasa na izborima...
sreca telepatija je ubleha inace bi nam I misli kaznjavaliTotenkopf wrote:Mržnja je osjećaj...prckov wrote:Na stranu cinjenica da jos niko nije utvrdio sa tocnoscu di je granica izmedu govora mrznje i slobode govora pa tako u americi imamo samoprozvanu ljevicarsko orjentiranu law firmu "Southern poverty law center",koja odreduje sto je govor mrznje u medijima, a pogotovo na internetu. Pa tako po njima govor mrznje nije kad je okrenut protiv krscanstva ali jest kad je okrenut protiv islama. I istina je govor mrznje ukoliko je stetna za lijevoliberalnu ekipu. Tako su nedavno zabranili govor kriticara religija richarda dawkinsa kad se ustanovilo da kritizira i islam. Dakle ok je kritizirat krscanstvo ali nije islam. Na osnovu cega se govor mrznje smatra necim kao dokazivom znanstvenom cinjenicom, i koja znanost ga odreduje i cime se mjeri? Kad je to zadnji put govor mrznje izazvo nekakvu katastrofu pa je tako "proporcionalno" i histericno zastupljen u medijima? Mislit da je govor mrznje osnova za zlocin pa sprecavanjem istog sprecavamo zlocin bi bilo slicno kao meni mislit da zena hoce u buducnosti da me ubije pa ja nju koknem odma.. a ne dans cu sutra cu.prckov wrote:ovim zakonom se izjedacuje govor sa dijelom, tj. iste su kazne
Zabraniti ljudima da javno iskazuju svoje osjećaje podsjeća na 'equilibrium'...
Još malo i propisivat će se lijekovi za 'mrzitelje'...
I na kraju ko I'm je dao pravo da ovo namecu narodu
2014-04-19
Neće Merkel i Shulz doći do idućih izboracatabbath wrote:prckov wrote:Govor mrznje ima iskljucivu ulogu da zabrani ideje koje nisu prihvatljive politickoj eliti, sve ostalo su bajke za majke. Ideja govora mrzenje iskovana je u rusiji i cesto promovirana u UN od iste ruske ekipe tamo jos od 60-ih. Uvjek je nailazila na otpor od strane zapadnih politicara ali se vremenom uvukla kroz medije i kulturu. Na svim internacionalnim sastancima su rusi predlagali kriminaliziranje govora mrznje, posebno fasistickog i rasnog, na kraju su se neka nacela I usvojila
Onda slijedeći korak recimo donesu zakon da onaj koji je optužen za govor mržnje gubi pravo glasa na izborima...
2014-04-11
Znate da ja imam uvid u buduće događaje, Merkel će bit maknuta
2014-04-11
Merkel će biti maknuta jer je njeno vrijeme prošlo
Tad imamo međuvrijeme gdje dolaze stranke poput zelenih na vlast u smislu takve neke stranke sa stavljaju vladu, no to je neki među period
Kršćanska unija gubi podršku i skreće radikalno desno, kršćanski fundamentalisti
Tada se iz takve političke situacije rađa novi vođa
EVROPE
Tad imamo međuvrijeme gdje dolaze stranke poput zelenih na vlast u smislu takve neke stranke sa stavljaju vladu, no to je neki među period
Kršćanska unija gubi podršku i skreće radikalno desno, kršćanski fundamentalisti
Tada se iz takve političke situacije rađa novi vođa
EVROPE
2014-04-11
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Trump napokon riješio pristranost društvenih mreža
» Razočarani glasači Mosta - plač s društvenih mreža
» DOK HRVATI prosvjeduju samo putem društvenih mreža, u drugim zemljama zbog korupcije se izlazi na ulice.
» M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
» Leljak i Jurčević: Udbaška mreža i danas u institucijama RH (a. HRT)
» Razočarani glasači Mosta - plač s društvenih mreža
» DOK HRVATI prosvjeduju samo putem društvenih mreža, u drugim zemljama zbog korupcije se izlazi na ulice.
» M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
» Leljak i Jurčević: Udbaška mreža i danas u institucijama RH (a. HRT)
Page 3 of 6