Rađanje novog Istoka na užas starog Zapada
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Rađanje novog Istoka na užas starog Zapada
Regoč wrote:A onda će doći plemeniti i miroljubivi Rusi i Kinezi. Čim svizac zamota čokoladu!epikur37 wrote:jastreb wrote:Amerika samo treba biti vraćena kući. E,sad hoće li milom ili silom? Ja bih više volio u miru.
Jednom će se morati vratiti u svoju rupu. Kome fale,neka ode zajedno sa njima.
x
Već je rečeno da budućnost svijeta ovisi o tome hoće li amerika sjašiti milom ili silom
Putin i Modi su u ST. Petersbugu potpisali dugoročne strateške ugovore. Rusija izvozi naftu i plin ( plinovod do Kine će ići do Indije.
Ruska ulaganja i ruska tehnologija za Indiju
Tri najveće zemlje su u vrlo dobrim odnosima
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Naglasak je bil na "plemeniti i miroljubivi" u odnosu na "zle" Američane. Ne osporavam mogućnost američkoga pada.Yehudi wrote:Regoč wrote:A onda će doći plemeniti i miroljubivi Rusi i Kinezi. Čim svizac zamota čokoladu!epikur37 wrote:jastreb wrote:Amerika samo treba biti vraćena kući. E,sad hoće li milom ili silom? Ja bih više volio u miru.
x
Već je rečeno da budućnost svijeta ovisi o tome hoće li amerika sjašiti milom ili silom
Putin i Modi su u ST. Petersbugu potpisali dugoročne strateške ugovore. Rusija izvozi naftu i plin ( plinovod do Kine će ići do Indije.
Ruska ulaganja i ruska tehnologija za Indiju
Tri najveće zemlje su u vrlo dobrim odnosima
Regoč wrote:A onda će doći plemeniti i miroljubivi Rusi i Kinezi. Čim svizac zamota čokoladu!epikur37 wrote:jastreb wrote:Amerika samo treba biti vraćena kući. E,sad hoće li milom ili silom? Ja bih više volio u miru.
x
Tko je pisao o plemenitosti i miroljubivosti...njeznam
Ja sam govorio o poželjnom i izvjesnom padu američke svjetske hegemonije te podjeli svijeta na interesne zone između velesila od kojih je jedna i usa
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Obično iza željah za odlaskom Američana stoji teza da su oni zli pa ispada da će oni koji ih zamiene biti dobri.epikur37 wrote:Regoč wrote:A onda će doći plemeniti i miroljubivi Rusi i Kinezi. Čim svizac zamota čokoladu!epikur37 wrote:jastreb wrote:Amerika samo treba biti vraćena kući. E,sad hoće li milom ili silom? Ja bih više volio u miru.
x
Ja sam govorio o poželjnom i izvjesnom padu američke svjetske hegemonije te podjeli svijeta na interesne zone između velesila od kojih je jedna i usa
Regoč wrote:Obično iza željah za odlaskom Američana stoji teza da su oni zli pa ispada da će oni koji ih zamiene biti dobri.epikur37 wrote:Regoč wrote:A onda će doći plemeniti i miroljubivi Rusi i Kinezi. Čim svizac zamota čokoladu!epikur37 wrote:jastreb wrote:Amerika samo treba biti vraćena kući. E,sad hoće li milom ili silom? Ja bih više volio u miru.
x
naivno i budalasto...
Hegemonija ne može biti ndobra čija god da je.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zato i jesam ironičan.epikur37 wrote:Regoč wrote:Obično iza željah za odlaskom Američana stoji teza da su oni zli pa ispada da će oni koji ih zamiene biti dobri.epikur37 wrote:Regoč wrote:A onda će doći plemeniti i miroljubivi Rusi i Kinezi. Čim svizac zamota čokoladu!epikur37 wrote:
x
naivno i budalasto...
Hegemonija ne može biti ndobra čija god da je.
Kinezi napali Francuze u Africi
http://m.dw.com/sr/luka-je-pojela-selo/a-41999946
Kamerun, nezavisnost od Francuske dobio 1960, koristi kao valutu centralno afrički franak.
Najveća luka u zapadnoj Africi je u izgradnji, gradi je Kina
http://m.dw.com/sr/luka-je-pojela-selo/a-41999946
Kamerun, nezavisnost od Francuske dobio 1960, koristi kao valutu centralno afrički franak.
Najveća luka u zapadnoj Africi je u izgradnji, gradi je Kina
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Višnja Starešina: Na izborima biramo između Istoka i Zapada
» Užas: sankcije i bojkot Zapada Putin pretvorio u bogatstvo
» Užas: Rusi kažu: pobjeda Hrvata u domovinskom ratu vojna pogreška Zapada
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Užas: sankcije i bojkot Zapada Putin pretvorio u bogatstvo
» Užas: Rusi kažu: pobjeda Hrvata u domovinskom ratu vojna pogreška Zapada