Srpčad opet provicira : Nebo nad Bjelovarom
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srpčad opet provicira : Nebo nad Bjelovarom
Jbt
Nekim ljudima pokaži MAČKETINU I RECI DA SE ZOVE LAV
I PNI SE USERU OD STRAHA
Tak i NDH ..
ZA NEUKE RVATICE
Nekim ljudima pokaži MAČKETINU I RECI DA SE ZOVE LAV
I PNI SE USERU OD STRAHA
Tak i NDH ..
ZA NEUKE RVATICE
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Pa na svakoj temi trolas..i da hocu ne mogu te izbjec..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:Kako si dosadan nisu istine...
pa nemoj me stalkirati i čitati moje upise. jednostavno prošeći tj. čitaj na neku drugu temu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Pa na svakoj temi trolas..i da hocu ne mogu te izbjec..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:Kako si dosadan nisu istine...
pa nemoj me stalkirati i čitati moje upise. jednostavno prošeći tj. čitaj na neku drugu temu.
ne trolam nego govorim istinu ako tebi to smeta onda me pokušaj demantirati dokazima.
Guest- Guest
Ma kakvu istinu ti zboris...zasnovanu na ideoloskim frazama i pricama 'jedan metak jedan avion'..
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ma kakvu istinu ti zboris...zasnovanu na ideoloskim frazama i pricama 'jedan metak jedan avion'..
odjebi s tim tvojim logičkim manipulacijama i zabludama. dokaze na stol molim!
Guest- Guest
RayMabus wrote:https://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/secanje-na-majora-jna-film-nebo-nad-bjelovarom-u-kozarskoj-dubici-heroj-milan-tepic-u/8j3edml
Onda kad ih ustaše budu klale onda će se čudit
koga vi da koljete, jedino interno !?
srba nema u hrvatskoj a ni u bh pederaciji,
za r.srpsku, vi nemate mooda !
tu vas mi cekamo !
Guest- Guest
Gnječ wrote:RayMabus wrote:General Divković, komandanta srpske vojske, Beograd premijera, sva deca da to pogledaju, junačko delo
Radi se o liku koji je učesnik agresije na Hrvatsku tako da očito to vam je nešto super što bi trebalo ponovit.
Nećete vi daleko
o čemu vi drobite? vi ste banda ustaška i naravno da je major JNA Milan Tepić postupio ispravno kao svaki vojnik koji drži do svoje vojničke časti. vi rvati ste onda bili u sastavu SFRJ i bili ste međunarodno priznati kao samostalna država tek 19. prosinca 1991. od strane Islanda. do tada ste bili ustaška banda razbojnička. dobro, i do danas ste ostali ustaška banda debila.
Drobim ti o tome da od svih sudionika u ratu a pripadaju bosanskim Srbima službeni Beograd eksponira samo jednog gdje je ispod te priče poanta da je Hrvatsku normalno napadati i da je to junačko djelo
A to sad već postaje vojni problem
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:Gnječ wrote:RayMabus wrote:General Divković, komandanta srpske vojske, Beograd premijera, sva deca da to pogledaju, junačko delo
Radi se o liku koji je učesnik agresije na Hrvatsku tako da očito to vam je nešto super što bi trebalo ponovit.
Nećete vi daleko
o čemu vi drobite? vi ste banda ustaška i naravno da je major JNA Milan Tepić postupio ispravno kao svaki vojnik koji drži do svoje vojničke časti. vi rvati ste onda bili u sastavu SFRJ i bili ste međunarodno priznati kao samostalna država tek 19. prosinca 1991. od strane Islanda. do tada ste bili ustaška banda razbojnička. dobro, i do danas ste ostali ustaška banda debila.
Drobim ti o tome da od svih sudionika u ratu a pripadaju bosanskim Srbima službeni Beograd eksponira samo jednog gdje je ispod te priče poanta da je Hrvatsku normalno napadati i da je to junačko djelo
A to sad već postaje vojni problem
a je baš vas je major Tepić napadao. da nije bilo obrnuto, da ste vi napadali kasarnu JNA?
Guest- Guest
Gnječ shvatio si šta sam napisao
2014-04-11
RayMabus wrote:Gnječ shvatio si šta sam napisao
ja pričam o majoru JNA a ti o srbadijskoj propagandi.
Guest- Guest
Kad bi ih ti branio ja bih odmah sve zaboravio jer nema problema no ovako ispada da ih misli khmmm branit general Divković i Vučić no očito ta njihova obrana je usmjerena na mogućnost da se od tamo opet krene na Hrvatskupizzon wrote:RayMabus wrote:https://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/secanje-na-majora-jna-film-nebo-nad-bjelovarom-u-kozarskoj-dubici-heroj-milan-tepic-u/8j3edml
Onda kad ih ustaše budu klale onda će se čudit
koga vi da koljete, jedino interno !?
srba nema u hrvatskoj a ni u bh pederaciji,
za r.srpsku, vi nemate mooda !
tu vas mi cekamo !
2014-04-11
Točno, ja nit jednom riječju nisam komentirao majora nego nešto drugoGnječ wrote:RayMabus wrote:Gnječ shvatio si šta sam napisao
Đavo leži u detaljima
2014-04-11
Ti jesi Srbin i to radikalni. Sve ostalo je suplja prica i foliranje.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:Ide tuzba ni kic te nece spasiti...spremi 100 000 euraGnječ wrote:RayMabus wrote:General Divković, komandanta srpske vojske, Beograd premijera, sva deca da to pogledaju, junačko delo
Nećete vi daleko
jedi govna ustašo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Koga boli kurac za tog takozvanog majora. Da je on pravi covjek a ne velikosrpsko govno, on bi napustio JNA istog trena kad se vrh te vojske stavio u sluzbu Svinjoglavca.RayMabus wrote:Točno, ja nit jednom riječju nisam komentirao majora nego nešto drugoGnječ wrote:RayMabus wrote:Gnječ shvatio si šta sam napisao
Đavo leži u detaljima
KO MU JEBE MATER.
2015-09-24
ON JE BIO CETNICKI MAJOR CIM SE SVRSTAO UZ SVOGA SVINJOGLAVOG VOZDA.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Gnječ shvatio si šta sam napisao
2015-09-24
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Soltam_K6
Treba židove pitati imaju li minobacačku granatu koja puca ko prava ali nije ubojita.
Treba njima malo iza dvi ure iza ponoći koju na glavi trg pa bježi dole branit crpcku od muslimana a ne nas podjebavat
2014-04-11
Kolege su sve ispod napisale...ne trebam dodat ni rjec viseGnječ wrote:vuksadinare wrote:Ma kakvu istinu ti zboris...zasnovanu na ideoloskim frazama i pricama 'jedan metak jedan avion'..
odjebi s tim tvojim logičkim manipulacijama i zabludama. dokaze na stol molim!
2015-09-08
Krokodili, žica pod naponom i rek'o bi Debo, bude to dobro...Schengen sa začinima...
darth_vader-
2014-04-17
danni1 wrote:Interesantno je kako ta mjerila ne primjenjuješ na partizane, oni su bili banda komunistička koja je djelovala na području NDH koja je bila međunarodno priznata. Kako to da su onda ustaše banda a partizani ne?Gnječ wrote:RayMabus wrote:General Divković, komandanta srpske vojske, Beograd premijera, sva deca da to pogledaju, junačko delo
Nećete vi daleko
Bila je u ratu protiv saveznika, anti-nacističke koalicije, i kao takva slobodna za čišćenje od izdajnika Hrvatskih interesa.
Uostalom to je bila nikakva država, stvorena ubacivanjem terorističkih usraša iz Italije a radi fašističkih interesa koji su
okupirali otoke, Rijeku, Obalu, Zadar. NDH je bila marionetska paradžavica koja se debelo osramotila
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pa i RH je bila u ratu i slobodna za čišćenje od izdajnika hrvatskih interesa.Yehudi wrote:danni1 wrote:Interesantno je kako ta mjerila ne primjenjuješ na partizane, oni su bili banda komunistička koja je djelovala na području NDH koja je bila međunarodno priznata. Kako to da su onda ustaše banda a partizani ne?Gnječ wrote:RayMabus wrote:General Divković, komandanta srpske vojske, Beograd premijera, sva deca da to pogledaju, junačko delo
Nećete vi daleko
Bila je u ratu protiv saveznika, anti-nacističke koalicije, i kao takva slobodna za čišćenje od izdajnika Hrvatskih interesa.
Uostalom to je bila nikakva država, stvorena ubacivanjem terorističkih usraša iz Italije a radi fašističkih interesa koji su
okupirali otoke, Rijeku, Obalu, Zadar. NDH je bila marionetska paradžavica koja se debelo osramotila
Po kojem kriteriju je Tepić heroj jer je pobio pobunjenike, bandu a jedan Francetić ili Boban, Lubrić su zločinci a također su pobili bandu, kolko su stigli i mogli.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» KAKO JE TITO UBIO NAJVEĆEG PAVELIĆEVOG KRVNIKA: Čekićem u čelo, OVAKO SI TI UBIJAO SRPČAD U JASENOVCU!
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» KAKO JE TITO UBIO NAJVEĆEG PAVELIĆEVOG KRVNIKA: Čekićem u čelo, OVAKO SI TI UBIJAO SRPČAD U JASENOVCU!
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
Page 2 of 3