Nije vijest i politika
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Nije vijest i politika
U onoj šugoslaviji HNK bi za Novu uprizorio La Traviata ili Carmen, Beč ima svoj bal. Jebga. Došli tetrjebovi i erini i od zegeja napravili pustoš.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Dobro ti jutro
sumnjiv si ti židov..slušaš Italo disco
ja volim sve što se slušalo..ovisi kako si kad raspoložen
sumnjiv si ti židov..slušaš Italo disco
ja volim sve što se slušalo..ovisi kako si kad raspoložen
2014-04-16
Italo disko je tutnjao u doba mog odrastanja i izlazaka u diskoteke..tu nema nis sumnjivo..vremena prvih i PRAVIH ljubavi,sazrijevanja,tulumarenja sa dobrim drustvima,neopterecenih icim..jel..stara dobra vremena..vremena mladosti..
Guest- Guest
pismejker wrote:Italo disko je tutnjao u doba mog odrastanja i izlazaka u diskoteke..tu nema nis sumnjivo..vremena prvih i PRAVIH ljubavi,sazrijevanja,tulumarenja sa dobrim drustvima,neopterecenih icim..jel..stara dobra vremena..vremena mladosti..
immortal-
2014-04-16
mortal-joint wrote:pismejker wrote:Italo disko je tutnjao u doba mog odrastanja i izlazaka u diskoteke..tu nema nis sumnjivo..vremena prvih i PRAVIH ljubavi,sazrijevanja,tulumarenja sa dobrim drustvima,neopterecenih icim..jel..stara dobra vremena..vremena mladosti..
Guest- Guest
ugodan dan vam svima želim...
SRETNO SILVESTROVO I DOČEK NOVE 2018
imam još puno posla.. papa
SRETNO SILVESTROVO I DOČEK NOVE 2018
imam još puno posla.. papa
2014-04-16
hvala puno, također
2014-04-16
Ajmo, budan sam. Jedno pivo dobro bi mi došlo. Moram samo pišat.epikur37 wrote:veberu, ajmo na jutarnji joging
2014-12-30
pismejker wrote:Italo disko je tutnjao u doba mog odrastanja i izlazaka u diskoteke..tu nema nis sumnjivo..vremena prvih i PRAVIH ljubavi,sazrijevanja,tulumarenja sa dobrim drustvima,neopterecenih icim..jel..stara dobra vremena..vremena mladosti..
ID sastavni dio zivota u splitu 80 , od disca do kafica s klijentelom u fred perry polo preko bezbroj krugovala sto povoljni vjetar donosio s talijanske strane i tehnocolor mnogobrojnih tv postaja naspram 2 siva tv kanala komunizma
domace radio postaje nisu vrtile ID koliko se spominjem , ozbiljne glazbene emisije ( vrdoljak glavan batinovic... ) prezirale
poznajem materiju a nije moja soljica caja
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Zašto vi dalmatinci(izuzev Knina,a i oni samo u strogo lokalnim okvirima)nikada niste uspjeli u pravome rocku?debotoijusto wrote:pismejker wrote:Italo disko je tutnjao u doba mog odrastanja i izlazaka u diskoteke..tu nema nis sumnjivo..vremena prvih i PRAVIH ljubavi,sazrijevanja,tulumarenja sa dobrim drustvima,neopterecenih icim..jel..stara dobra vremena..vremena mladosti..
ID sastavni dio zivota u splitu 80 , od disca do kafica s klijentelom u fred perry polo preko bezbroj krugovala sto povoljni vjetar donosio s talijanske strane i tehnocolor mnogobrojnih tv postaja naspram 2 siva tv kanala komunizma
domace radio postaje nisu vrtile ID koliko se spominjem , ozbiljne glazbene emisije ( vrdoljak glavan batinovic... ) prezirale
Mislim ono,pogledaj jednu Istru. Ima manje stanovnika od Dalmacije ohoho i isto toliko je manja,pa je iznjedrila Atomsko sklonište,KUD Idijote, Francija Blaškovića,ili jedna Rijeka Let 3, Parafe,Urbana...
A vi počnete sa nečim i to obično završi na maslinama,galebima,mriži i kajiću. Zašto???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Zašto vi dalmatinci(izuzev Knina,a i oni samo u strogo lokalnim okvirima)nikada niste uspjeli u pravome rocku?debotoijusto wrote:pismejker wrote:Italo disko je tutnjao u doba mog odrastanja i izlazaka u diskoteke..tu nema nis sumnjivo..vremena prvih i PRAVIH ljubavi,sazrijevanja,tulumarenja sa dobrim drustvima,neopterecenih icim..jel..stara dobra vremena..vremena mladosti..
Mislim ono,pogledaj jednu Istru. Ima manje stanovnika od Dalmacije ohoho i isto toliko je manja,pa je iznjedrila Atomsko sklonište,KUD Idijote, Francija Blaškovića,ili jedna Rijeka Let 3, Parafe,Urbana...
A vi počnete sa nečim i to obično završi na maslinama,galebima,mriži i kajiću. Zašto???
bilo je odlicnih ideja i kvalitetnih glazbenika na zimu...onda bi doslo lito , eto
realno , bio to malen mediteranski grad fjake i sunca , nije sisak da lijevas zeljezo i sviras HM
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» NIJE VIJEST
» navikli smo se , ovo vise nije vijest
» Nije vijest, nego politicko pitanje
» Nije vijest nego politicko pitanje
» Hrvatska politika pravi se da je interes Rosnjefta za Inu pao s Marsa. Naravno da nije
» navikli smo se , ovo vise nije vijest
» Nije vijest, nego politicko pitanje
» Nije vijest nego politicko pitanje
» Hrvatska politika pravi se da je interes Rosnjefta za Inu pao s Marsa. Naravno da nije
Page 2 of 3