Kozojeb pojebao kozu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kozojeb pojebao kozu
melkior wrote:Osim toga, svaka Šveđanka ima samo po dvije bradavice. Koliko bradavica ima jedna koza? I najvažnije od svega, koza nije emancipirana, ne zna reći ne. San svakog pravog muškarca je koza, a ne Šveđanka.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
marcellus wrote:nego da ne gledam video jer mi je to gadljivo, jel ju na kraju oženio i jel se po novom takvi brakovi priznaju u EU?
A Hrvatice ne vole crnce? Ono, samo se Svedjanke deru sa njima...
2016-11-17
ja bih ovu desno, a yoda ovu,..ovu,...ma on bi ipak kozuepikur37 wrote:
idiot, umjesto da ode u Švecku, njemačku ili kod brita kao i ostali...
ezto mu koza herbla ga koza
dijagram-
2015-08-09
a vidi kvazimoda otraga... njoj nisu dali transparent da ne prepadne kozojebe...dijagram wrote:ja bih ovu desno, a yoda ovu,..ovu,...ma on bi ipak kozuepikur37 wrote:
idiot, umjesto da ode u Švecku, njemačku ili kod brita kao i ostali...
ezto mu koza herbla ga koza
ali pazi, ono odi da te zagrlim, free. i sada inžinjer, kao i svaki to svati doslovno i zagrli ju.
kaj je tek s arhitektima? ti naprave rotor. njih pet arhitekata i ona free refuanalpartywithsuckingand...
kaj je tek s arhitektima? ti naprave rotor. njih pet arhitekata i ona free refuanalpartywithsuckingand...
2014-12-30
marcellus wrote:http://100posto.hr/zivot/u-nigeriji-zatekli-mladica-kako-u-spavacoj-sobi-siluje-kozu-sumjestani-su-ga-odmah-javno-osudili?utm_campaign=naslovnica&utm_medium=referral&utm_source=jutarnji.hr
ovo me podsjetilo na priču jednog amiričkog snajperiste kad je bio u iraku
imali su zadatak po noći čuvati neku cestu da netko ne bi postavljao improvizirane eksplozivne naprave
postavili su gnjezdo na nekom brdu i nadgledaju cestu po noći sa infracrvenom optikom
tako jedne noći ugledaju lika kako jebe kozu pored ceste i naravno crkavaju od smjeha
a lik za snajperom kaže - "gledajte sad ovo" - ubaci 12.7 mm sa soft point zrnom nanišani kozu i opali
i koza eksplodira ko konzerva rajčica
samo šteta je što nije malo detaljnije opisali reakciju lika koji ju je jebavao u trenutku kad se koza razletila
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
Sta li onda radi gay ekipa, da blowjob magarcu ili jarcu...
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
MA nije da ih baš vole, ali zapadnjački MSM vele da je karanje sa crncima cool da je moderno i da je vrlo INN.govinda wrote:A Hrvatice ne vole crnce? Ono, samo se Svedjanke deru sa njima...
A Hrvati kao imbecili koji bi jeli govna kad bi im rekli da je to na Zapadu trend, moraju se ponašati u skladu sa europskim i zapadnjačkim mainstream tendencijama.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
I ko je tu sad glavni šupak, tip koji jebe kozu ili onaj koji je jadnu životinju raznio iz čiste zajebancije.Meatke wrote:marcellus wrote:http://100posto.hr/zivot/u-nigeriji-zatekli-mladica-kako-u-spavacoj-sobi-siluje-kozu-sumjestani-su-ga-odmah-javno-osudili?utm_campaign=naslovnica&utm_medium=referral&utm_source=jutarnji.hr
ovo me podsjetilo na priču jednog amiričkog snajperiste kad je bio u iraku
imali su zadatak po noći čuvati neku cestu da netko ne bi postavljao improvizirane eksplozivne naprave
postavili su gnjezdo na nekom brdu i nadgledaju cestu po noći sa infracrvenom optikom
tako jedne noći ugledaju lika kako jebe kozu pored ceste i naravno crkavaju od smjeha
a lik za snajperom kaže - "gledajte sad ovo" - ubaci 12.7 mm sa soft point zrnom nanišani kozu i opali
i koza eksplodira ko konzerva rajčica
samo šteta je što nije malo detaljnije opisali reakciju lika koji ju je jebavao u trenutku kad se koza razletila
AMrički takozvani vojnici su najgori šljam, bagra, smeće i ološ koji postoji. Silovanja iračkih djevojčica od 13 i 14 godina je njihovo najjunačkije djelo. A u borbi ili u zarobljeništvu su najveće pičketine koje se mogu zamisliti.
Naravno u Holivudskim bajkama su svi Supermen do Supermena.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dok su oni vodili državu lik pojebao svu žensku čeljad
» Naravno, kozojeb
» "Tko je jebao moju kozu? "
» Kozojeb Goran Vojković vrijeđa neistomišljenike
» Kozojeb iz HADEZEA tukao i prijetio
» Naravno, kozojeb
» "Tko je jebao moju kozu? "
» Kozojeb Goran Vojković vrijeđa neistomišljenike