Može u Mosulu, Raqqi i Aleppu, ali ne može u Sarajevu...
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Može u Mosulu, Raqqi i Aleppu, ali ne može u Sarajevu...
A zar ne treba za doktorat prvo zavrsiti srednju skolu, pa fakultet pa postdiplomski? Ili diploma PKV tesara sa Narodnog Univerziteta Borisa Kovacevic u Mrkonjic gradu vrijedi kao ovo sve gore pobrojano?Regoč wrote:Recimo, Erina tri doktorata.Eroo wrote:Predškolskoj djeci se ne daje novac umjesto poklona...Njima u toj doba treba čitati/kupiti Andersenove bajke i slično.veber wrote:Srećom mi djeca više ne vjeruju u te pizdarije, umjesto poklona dam im lovu pa neka si sami kupe što žele. Najmlađa bila oduševljena zadnjim poklonom. Stari i stričevi filali njegove epruvete od Mg s medekima. Ja sam dao u jednu firmu da naprave konzervu od litre i natrpao unutra bombone i lovu.
Kod mene se zna tko je deda mraz.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Nedavno sam radio jednu studiju za Tuzlu...Pošto ste vi glupi i notorne lijenčine, ustrajao sam da to sve skupa izvedu zagrečani.govinda wrote:Regoč wrote:Recimo, Erina tri doktorata.Eroo wrote:Predškolskoj djeci se ne daje novac umjesto poklona...Njima u toj doba treba čitati/kupiti Andersenove bajke i slično.veber wrote:Srećom mi djeca više ne vjeruju u te pizdarije, umjesto poklona dam im lovu pa neka si sami kupe što žele. Najmlađa bila oduševljena zadnjim poklonom. Stari i stričevi filali njegove epruvete od Mg s medekima. Ja sam dao u jednu firmu da naprave konzervu od litre i natrpao unutra bombone i lovu.
Neću spominjati o kakvoj se investiciji radi. Većina novca su eu sredstva.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Imaš moju staru ponudu - izmjenjajmo reference. Moje su dostupne na internetu, a tvoje najvjerojatnije kod mujezina.govinda wrote:A zar ne treba za doktorat prvo zavrsiti srednju skolu, pa fakultet pa postdiplomski? Ili diploma PKV tesara sa Narodnog Univerziteta Borisa Kovacevic u Mrkonjic gradu vrijedi kao ovo sve gore pobrojano?Regoč wrote:Recimo, Erina tri doktorata.Eroo wrote:Predškolskoj djeci se ne daje novac umjesto poklona...Njima u toj doba treba čitati/kupiti Andersenove bajke i slično.veber wrote:Srećom mi djeca više ne vjeruju u te pizdarije, umjesto poklona dam im lovu pa neka si sami kupe što žele. Najmlađa bila oduševljena zadnjim poklonom. Stari i stričevi filali njegove epruvete od Mg s medekima. Ja sam dao u jednu firmu da naprave konzervu od litre i natrpao unutra bombone i lovu.
Last edited by Eroo on Sat 30 Dec - 22:33; edited 1 time in total
2016-07-22
Ero, jel cujes kako nesto puca u Bosni?Eroo wrote:Nedavno sam radio jednu studiju za Tuzlu...Pošto ste vi glupi i notorne lijenčine, ustrajao sam da to sve skupa izvedu zagrečani.govinda wrote:Regoč wrote:Recimo, Erina tri doktorata.Eroo wrote:Predškolskoj djeci se ne daje novac umjesto poklona...Njima u toj doba treba čitati/kupiti Andersenove bajke i slično.veber wrote:Srećom mi djeca više ne vjeruju u te pizdarije, umjesto poklona dam im lovu pa neka si sami kupe što žele. Najmlađa bila oduševljena zadnjim poklonom. Stari i stričevi filali njegove epruvete od Mg s medekima. Ja sam dao u jednu firmu da naprave konzervu od litre i natrpao unutra bombone i lovu.
E to puca moj kurac za tvojim studijama.
I za Tuzlom.
2016-11-17
Hajde, daj linkEroo wrote:Imaš moju staru ponudu - imjenjajmo reference. Moje su dostupne na internetu, a tvoje najvjerojatnije kod mujezina.govinda wrote:A zar ne treba za doktorat prvo zavrsiti srednju skolu, pa fakultet pa postdiplomski? Ili diploma PKV tesara sa Narodnog Univerziteta Borisa Kovacevic u Mrkonjic gradu vrijedi kao ovo sve gore pobrojano?Regoč wrote:Recimo, Erina tri doktorata.Eroo wrote:Predškolskoj djeci se ne daje novac umjesto poklona...Njima u toj doba treba čitati/kupiti Andersenove bajke i slično.veber wrote:Srećom mi djeca više ne vjeruju u te pizdarije, umjesto poklona dam im lovu pa neka si sami kupe što žele. Najmlađa bila oduševljena zadnjim poklonom. Stari i stričevi filali njegove epruvete od Mg s medekima. Ja sam dao u jednu firmu da naprave konzervu od litre i natrpao unutra bombone i lovu.
2016-11-17
Ne samo u Tuzli...Banjaluka, Mostar...U svakoj od nekadašnjih republika ponešto, kao i u okolnim eu državama.govinda wrote:Ero, jel cujes kako nesto puca u Bosni?Eroo wrote:Nedavno sam radio jednu studiju za Tuzlu...Pošto ste vi glupi i notorne lijenčine, ustrajao sam da to sve skupa izvedu zagrečani.govinda wrote:Regoč wrote:Recimo, Erina tri doktorata.Eroo wrote:
Predškolskoj djeci se ne daje novac umjesto poklona...Njima u toj doba treba čitati/kupiti Andersenove bajke i slično.
I za Tuzlom.
Nema amo od bosanskog mudrovanja ništa...Važi samo Hic Rhodos, hic salta...
2016-07-22
Ne ide to tako, najprije osobnni podaci itd...Nekima sam se ovdje već povjerio: Marcellus, Epikur i možda još netko.govinda wrote:Hajde, daj linkEroo wrote:Imaš moju staru ponudu - imjenjajmo reference. Moje su dostupne na internetu, a tvoje najvjerojatnije kod mujezina.govinda wrote:A zar ne treba za doktorat prvo zavrsiti srednju skolu, pa fakultet pa postdiplomski? Ili diploma PKV tesara sa Narodnog Univerziteta Borisa Kovacevic u Mrkonjic gradu vrijedi kao ovo sve gore pobrojano?Regoč wrote:Recimo, Erina tri doktorata.Eroo wrote:
Predškolskoj djeci se ne daje novac umjesto poklona...Njima u toj doba treba čitati/kupiti Andersenove bajke i slično.
2016-07-22
A radilo se po terenima? Vjerujem ti, kad sam bio u Skopju cuo sam jednu pricu,kaze: niko nije znao salungu stavit ko jedan majstor iz Mrkonjica, svi ga u firmi zvali Doktor..Eroo wrote:Ne samo u Tuzli...Banjaluka, Mostar...U svakoj od nekadašnjih republika ponešto, kao i u okolnim eu državama.govinda wrote:Ero, jel cujes kako nesto puca u Bosni?Eroo wrote:Nedavno sam radio jednu studiju za Tuzlu...Pošto ste vi glupi i notorne lijenčine, ustrajao sam da to sve skupa izvedu zagrečani.govinda wrote:Regoč wrote:
Recimo, Erina tri doktorata.
I za Tuzlom.
2016-11-17
Vidiš, poznajem i neke iz Skopja...imaju dobar međunarodni podiplomski studij u svezi sa potresima i djelovanju istih na konstrukcije.govinda wrote:A radilo se po terenima? Vjerujem ti, kad sam bio u Skopju cuo sam jednu pricu,kaze: niko nije znao salungu stavit ko jedan majstor iz Mrkonjica, svi ga u firmi zvali Doktor..Eroo wrote:Ne samo u Tuzli...Banjaluka, Mostar...U svakoj od nekadašnjih republika ponešto, kao i u okolnim eu državama.govinda wrote:Ero, jel cujes kako nesto puca u Bosni?Eroo wrote:Nedavno sam radio jednu studiju za Tuzlu...Pošto ste vi glupi i notorne lijenčine, ustrajao sam da to sve skupa izvedu zagrečani.govinda wrote:
I za Tuzlom.
Kao profesori gostuju Japanci, Amerikanci...
2016-07-22
Hahaha...jednom i baš jesam. Bio godinu dana u najljepšem dijelu BiH.govinda wrote:A radilo se po terenima?
2016-07-22
To kad si polag'o zanat? I poslije toga pravac Slovenija ko i svaki Bosanac..Eroo wrote:Hahaha...jednom i baš jesam. Bio godinu dana u najljepšem dijelu BiH.govinda wrote:A radilo se po terenima?
2016-11-17
Ma jok, napravio jedan fantastičan most i vi ga na kraju srušili.govinda wrote:To kad si polag'o zanat? I poslije toga pravac Slovenija ko i svaki Bosanac..Eroo wrote:Hahaha...jednom i baš jesam. Bio godinu dana u najljepšem dijelu BiH.govinda wrote:A radilo se po terenima?
Sad imate montažni, što i nije tako loše kad ste vi u pitanju.
Mijenjate ih ko zubnu protezu.. .
2016-07-22
A ti kleses kamen? ero ba, de odmori malo sa tim tvojim doktoratima, svega ti...Eroo wrote:Ma jok, napravio jedan fantastičan most i vi ga na kraju srušili.govinda wrote:To kad si polag'o zanat? I poslije toga pravac Slovenija ko i svaki Bosanac..Eroo wrote:Hahaha...jednom i baš jesam. Bio godinu dana u najljepšem dijelu BiH.govinda wrote:A radilo se po terenima?
2016-11-17
Krajina? Zavičaj Branka Ćopića i Petra Kočića?Eroo wrote:Hahaha...jednom i baš jesam. Bio godinu dana u najljepšem dijelu BiH.govinda wrote:A radilo se po terenima?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Uzeo sam si malo vremena i dao ti priliku da možeš sa mnom razgovarati.govinda wrote:A ti kleses kamen? ero ba, de odmori malo sa tim tvojim doktoratima, svega ti...Eroo wrote:Ma jok, napravio jedan fantastičan most i vi ga na kraju srušili.govinda wrote:To kad si polag'o zanat? I poslije toga pravac Slovenija ko i svaki Bosanac..Eroo wrote:Hahaha...jednom i baš jesam. Bio godinu dana u najljepšem dijelu BiH.govinda wrote:A radilo se po terenima?
Bio je izuzetak, jer takvima kao ti obično okrenem brzo leđa. Ništa osobno...
2016-07-22
Cuvaj se ti da ti Slovenac ne uzme tu mjesalicu...a znam da ovakvima kao ja brzo okrenes ledja i pobjegnes..ne stajes do maribora...Eroo wrote:Uzeo sam si malo vremena i dao ti priliku da možeš sa mnom razgovarati.govinda wrote:A ti kleses kamen? ero ba, de odmori malo sa tim tvojim doktoratima, svega ti...Eroo wrote:Ma jok, napravio jedan fantastičan most i vi ga na kraju srušili.govinda wrote:To kad si polag'o zanat? I poslije toga pravac Slovenija ko i svaki Bosanac..Eroo wrote:
Hahaha...jednom i baš jesam. Bio godinu dana u najljepšem dijelu BiH.
Bio je izuzetak, jer takvima kao ti obično okrenem brzo leđa. Ništa osobno...
2016-11-17
http://www.telegram.hr/zivot/kako-je-djed-mraz-izgledao-u-jugoslaviji-tesko-je-prepricati/?utm_source=Facebook&utm_medium=ads&utm_campaign=TelegramSocialFeed
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
» Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
» Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
Page 2 of 3