ŠULC, Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE
Page 4 of 15
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: ŠULC, Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE
Recimo da nam se osjećaji za smiešno razlikuju.Eroo wrote:Koja fora? Di je vidiš?Regoč wrote:Dobra je fora, šta hoćeš? I meni je zavuko neki dan pa sam mu stavio palac gore. Jebo ga, prihvati šalu ako je uspješna.Eroo wrote:Jebo te on, tako blesava. Koliko možeš biti glup ako te glupi bosanac navlači.Regoč wrote:govinda wrote:Sta si zaduzio od ratne opreme? Mjesalicu i vaser vagu?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Njemačko i francusko ignoriranje jedne Poljske, Italije ili Španjolske nije put za bilo kakvu EU:marcellus wrote:a i to s carinskom unijom je sve više pod znakom pitanja...Eroo wrote:Izgleda da EU ne može organizacijski biti ništa više do carinska unija.
Sve ostalo je piši propalo.
jebote eu se raspada a on bi je dalje ujedinjavo i centralizirao
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
A ti si kao PKV tesar inace kompetentan da govoris o univerzitetima? BTW, epikur je zavrsio u Tzuli fakultet i radu u Hrvatskoj u drzavnoj sluzbi pa sve primjedbe ko njegovog skolovanja uputi njemu...jbt, tesar ocjenjuje ko moze biti doktor a ko ne....Eroo wrote:Ahahaha...di je steka doktorat? U Tuzli? A-ha, zato je Mesić onako pametan...govinda wrote:...Taj Busatlija je profesor Univerziteta u Sarajevu, geomorfolog i doktor nauka i sad ti, radnik na mjesalici, se njemu rugas...mislim, stvarno..i da, ne pstoji Pomorski institut u Sarajevu..ne znas ni izmisliti kako treba...Eroo wrote:Ma jok, sad radim na projektu "Luka u Neumu"...govinda wrote:Koji vi, Slovenci? Ero ba, u dure je, skontali smo, mobilisalo te protiv hrvatskih ribara, odmori sad malo...Eroo wrote:
Mi smo zaduženi za civiliziranje problematičnih država a la BiH, Kosovo i slično...
More tamo ravno ko tepsija, tako kaže direktor Pomorskog instituta u Sarajevu-Bušatlija.
Balkanski doktorati nisu vrjedni ni jednog pišljivog bureka.
Doktor p. materine, kakav doktor...Koliko ih imate, trebali biste biti ko Švica.
2016-11-17
prckov wrote:ocered wolf wrote:Ovaj put će biti nešto malo drugačije, ali da, nakon toga će uslijediti novo vrijeme za Zemlju...danni1 wrote:Pa je. Izgledalo je da sve propada i pred WW2 pa je zapravo taj rat bio nešto pozitivno iz čega se poslije nastupio uzlet ekonomije diljem svijeta. Tako je i sad, priprema za WW3 iz čega će nesumnjivo izrasti nešto bolje. Uvijek je tako, zato i tvrdim da ratovi nisu najgora opcija,naprotiv, nužnost poslije koje dolazi napredak.red wolf wrote:Prijatelju, sve je ovo ''igra''...Sve ima svoje vrijeme. Ono kad vi vidite da sve propada, zapravo se događa nešto suprotno.prckov wrote:
trebate se polako navikavat da je sve propalo
I to radi takvih ko ti
prc, nije lijepo retaja zajebavat
Ja sam svoju stekao u EU, a doktorat (više njih) imam u ormaru...Uostalom, kad god vam nešto zapne stigne kod mene u razmatranje.govinda wrote:A ti si kao PKV tesar inace kompetentan da govoris o univerzitetima? BTW, epikur je zavrsio u Tzuli fakultet i radu u Hrvatskoj u drzavnoj sluzbi pa sve primjedbe ko njegovog skolovanja uputi njemu...jbt, tesar ocjenjuje ko moze biti doktor a ko ne....Eroo wrote:Ahahaha...di je steka doktorat? U Tuzli? A-ha, zato je Mesić onako pametan...govinda wrote:...Taj Busatlija je profesor Univerziteta u Sarajevu, geomorfolog i doktor nauka i sad ti, radnik na mjesalici, se njemu rugas...mislim, stvarno..i da, ne pstoji Pomorski institut u Sarajevu..ne znas ni izmisliti kako treba...Eroo wrote:Ma jok, sad radim na projektu "Luka u Neumu"...govinda wrote:
Koji vi, Slovenci? Ero ba, u dure je, skontali smo, mobilisalo te protiv hrvatskih ribara, odmori sad malo...
More tamo ravno ko tepsija, tako kaže direktor Pomorskog instituta u Sarajevu-Bušatlija.
Doktor p. materine, kakav doktor...Koliko ih imate, trebali biste biti ko Švica.
Ne znam kako, ali stigne...valjda ima nekakav razlog. Jebo te Bušatlić, zašto njemu ne daju...Čuli Bušatlić geomorfolog se bavi izgradnom morske luke...ahahaha...
2016-07-22
Otkad se doktorati dijele za malterisanje? Jebala te ta tvoja kafanska spika kad dodjes u onaj svoj Mrkonjic Grad, to mozda onim svojim seljacima u kafani pricas: Moj pajdo, ja sam ti salovanje doktoriro u Sloveniji, nema od Postojne do Trebinje boljeg cojka za to od mene, sta ce on meni pricat sta je salovanje..Eroo wrote:Ja sam svoju stekao u EU, a doktorat (više njih) imam u ormaru...Uostalom, kad god vam nešto zapne stigne kod mene u razmatranje.govinda wrote:A ti si kao PKV tesar inace kompetentan da govoris o univerzitetima? BTW, epikur je zavrsio u Tzuli fakultet i radu u Hrvatskoj u drzavnoj sluzbi pa sve primjedbe ko njegovog skolovanja uputi njemu...jbt, tesar ocjenjuje ko moze biti doktor a ko ne....Eroo wrote:Ahahaha...di je steka doktorat? U Tuzli? A-ha, zato je Mesić onako pametan...govinda wrote:...Taj Busatlija je profesor Univerziteta u Sarajevu, geomorfolog i doktor nauka i sad ti, radnik na mjesalici, se njemu rugas...mislim, stvarno..i da, ne pstoji Pomorski institut u Sarajevu..ne znas ni izmisliti kako treba...Eroo wrote:
Ma jok, sad radim na projektu "Luka u Neumu"...
Ne znam kako, ali stigne...valjda ima nekakav razlog. Jebo te Bušatlić, zašto njemu ne daju...Čuli Bušatlić geomorfolog se bavi izgradnom morske luke...ahahaha...
2016-11-17
Samo jako il nikako.marcellus wrote:a i to s carinskom unijom je sve više pod znakom pitanja...Eroo wrote:Izgleda da EU ne može organizacijski biti ništa više do carinska unija.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
EU ili katolicka djamahirija...sto se tu ima birat , sve jasno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
red wolf wrote:Točno. No, može i konfederacija europskih država.pizzon wrote:to je jedino pravo, logicno, neophodno, najkvalitetnije, resenje za evropu !
moze, konf.
Guest- Guest
marcellus wrote:a i to s carinskom unijom je sve više pod znakom pitanja...Eroo wrote:Izgleda da EU ne može organizacijski biti ništa više do carinska unija.
zato se " raspada "
jer je nedovoljno ujedinjena ~
Guest- Guest
Evropa Europljanima,ali svaki sa svojim suverenitetom.
USA go home i mirna Bosna(ili Bačka,kako oćete).
USA go home i mirna Bosna(ili Bačka,kako oćete).
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U biti EU se ne raspada, nego se već raspala na dva dijela. A ova budala hoće federaciju.:))
Još jedan dokaz kako su ovi multi-kulti kosmopoliti izgubljeni u prostoru i vermenu, pa su ovakve nebuloze jedino što možemo od njih čuti...Takve treba maknuti iz javnog života, jer narodima ne daju slobodno živjeti.
Još jedan dokaz kako su ovi multi-kulti kosmopoliti izgubljeni u prostoru i vermenu, pa su ovakve nebuloze jedino što možemo od njih čuti...Takve treba maknuti iz javnog života, jer narodima ne daju slobodno živjeti.
Guest- Guest
Svim razumnim ljudima je dosta bratstva i jedinstva. Znamo kako je kod nas to završilo. Umjetna tvorevina je umjetna tvorevina, pa vi to izvrćite kako hoćete, bit se ne mijenja...pizzon wrote:zato se " raspada "
jer je nedovoljno ujedinjena ~
Guest- Guest
cassanowa wrote:U biti EU se ne raspada, nego se već raspala na dva dijela. A ova budala hoće federaciju.:))
slijep si putnice iz 19st.
https://www.vecernji.hr/vijesti/hrvatska-usla-u-pesco-sto-je-prvi-korak-prema-stvaranju-europske-vojske-1207472
http://radio101.hr/osniva-se-vojska-europske-unije-evo-sto-nam-tome-rekao-ivan-jakovcic/
2014-04-12
Možda i kod nekih mojih, podređenih...govinda wrote:Moj pajdo, ja sam ti salovanje doktoriro u Sloveniji, nema od Postojne do Trebinje boljeg cojka za to od mene, sta ce on meni pricat sta je salovanje..
2016-07-22
1. Europska vojska se neće nikada stvoriti, a EU će nestati kao međunarodni subjekt.debotoijusto wrote:cassanowa wrote:U biti EU se ne raspada, nego se već raspala na dva dijela. A ova budala hoće federaciju.:))
https://www.vecernji.hr/vijesti/hrvatska-usla-u-pesco-sto-je-prvi-korak-prema-stvaranju-europske-vojske-1207472
http://radio101.hr/osniva-se-vojska-europske-unije-evo-sto-nam-tome-rekao-ivan-jakovcic/
2. Stavio si mi glupog muljatora istranina-jugoslovena da mi nešto pokažeš. Ovaj bi dao guze da ostane u EU parlamentu što duže..Pa kod nas su jugosloveni upravo ti koji su izgubili svoj identitet prije 30-ak godina i sad ga žele po svaku cijenu nadomjestiti novim identitetom: "građanin europe" ili "eurpoejac"...Bitno im da postoji nekakva umjetna tvorevina, gdje u Republici ili državi ne vlada narod koji u njoj živi.. Sve na uštrb domicilne nacije...Srećom, broj takvih svakim danom opada...Kako kod nas tako i u ostatku EU...
Guest- Guest
EHHH -- i ovo je tobože neki veliki INTELEKTUALAC - IDOT na nivou RAČANA - BUDALA koja misli preveslati druge - misli da je PAMETAN - a ne shvaća da je ustvari IDIOT - nitko i ništa kojeg će svi - pa čak i povijest izbrisati i zaboraviti s bilo koje značajnije političke scene - biti će " IGRAO JE JEDNO LJETO " i onda u potpuni zaborav !!
PLJUC !!
PLJUC !!
Guest- Guest
redder4 wrote:EHHH -- i ovo je tobože neki veliki INTELEKTUALAC - IDOT na nivou RAČANA - BUDALA koja misli preveslati druge - misli da je PAMETAN - a ne shvaća da je ustvari IDIOT - nitko i ništa kojeg će svi - pa čak i povijest izbrisati i zaboraviti s bilo koje značajnije političke scene - biti će " IGRAO JE JEDNO LJETO " i onda u potpuni zaborav !!
PLJUC !!
vise vode u vino
2014-04-12
To je samo dokaz kako je ideja jugoslavenske nacije i države bila napredna i ispred svog vremena.Nadam se uspostavi Sjedinjenih Europskih Država što prije,ali ne onako kako je Jugoslavija zamišljena i da bi recimo Njemačka u SED-u bila ono što je Srbija u Jugoslaviji.cassanowa wrote:1. Europska vojska se neće nikada stvoriti, a EU će nestati kao međunarodni subjekt.debotoijusto wrote:cassanowa wrote:U biti EU se ne raspada, nego se već raspala na dva dijela. A ova budala hoće federaciju.:))
2. Stavio si mi glupog muljatora istranina-jugoslovena da mi nešto pokažeš. Ovaj bi dao guze da ostane u EU parlamentu što duže..Pa kod nas su jugosloveni upravo ti koji su izgubili svoj identitet prije 30-ak godina i sad ga žele po svaku cijenu nadomjestiti novim identitetom: "građanin europe" ili "eurpoejac"...Bitno im da postoji nekakva umjetna tvorevina, gdje u Republici ili državi ne vlada narod koji u njoj živi.. Sve na uštrb domicilne nacije...Srećom, broj takvih svakim danom opada...Kako kod nas tako i u ostatku EU...
Za ovakve bezvezne državice kao što je Hrvatska,koja ima stanovnika jedva kao malo veći njemački grad,dovoljno je imat gradonačelnika Hrvatske.
Ali,ukoliko bi doista došlo do osnivanja SED-a,onda treba ujednačiti cijene rada,roba i usluga na području cjele Europe.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Aha... Kod prve i druge juge biće...Nikako dočekat pravo vrijeme ...Koliko ih još treba da se opametiš?Iknar je gay wrote:To je samo dokaz kako je ideja jugoslavenske nacije i države bila napredna i ispred svog vremena.
Guest- Guest
E na ovo bi pristali svi narodi i narodnosti u Europi...Jedva čekaju razvijati velikosrpstvo na europski način...Iknar je gay wrote:... i da bi recimo Njemačka u SED-u bila ono što je Srbija u Jugoslaviji.
Guest- Guest
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Similar topics
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» sjedinjene-americke-drzave-napustaju-unesco
» Sjedinjene Države i saveznici razmatraju "potpunu zabranu" izvoza u Rusiju
» Sjedinjene Države financijski su iscrpljene poticajima kojima su sprečavali produbljivanje recesije izazvane pandemijom
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» sjedinjene-americke-drzave-napustaju-unesco
» Sjedinjene Države i saveznici razmatraju "potpunu zabranu" izvoza u Rusiju
» Sjedinjene Države financijski su iscrpljene poticajima kojima su sprečavali produbljivanje recesije izazvane pandemijom
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
Page 4 of 15