ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ŠULC, Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE

Page 4 of 15 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Next

Go down

ŠULC,  Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE - Page 4 Empty Re: ŠULC, Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE

Post by Regoč 30/12/2017, 12:20

Eroo wrote:
Regoč wrote:
Eroo wrote:
Regoč wrote:
govinda wrote:Sta si zaduzio od ratne opreme? Mjesalicu i vaser vagu?
:D
Jebo te on, tako blesava. Koliko možeš biti glup ako te glupi bosanac navlači. :)
Dobra je fora, šta hoćeš? I meni je zavuko neki dan pa sam mu stavio palac gore. Jebo ga, prihvati šalu ako je uspješna.
Koja fora? Di je vidiš?
Recimo da nam se osjećaji za smiešno razlikuju.

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

ŠULC,  Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE - Page 4 Empty Re: ŠULC, Želim SJEDINJENE EVROPSKE DRŽAVE

Post by Eroo 30/12/2017, 12:22

marcellus wrote:
Eroo wrote:Izgleda da EU ne može organizacijski biti ništa više do carinska unija.
Sve ostalo je piši propalo.
a i to s carinskom unijom je sve više pod znakom pitanja...

jebote eu se raspada a on bi je dalje ujedinjavo i centralizirao
Njemačko i francusko ignoriranje jedne Poljske, Italije ili Španjolske nije put za bilo kakvu EU:
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by govinda 30/12/2017, 12:23

Eroo wrote:
govinda wrote:...
Eroo wrote:
govinda wrote:
Eroo wrote:
Mi smo zaduženi za civiliziranje  problematičnih država a la  BiH, Kosovo i slično... :] :D
Koji vi, Slovenci? Ero ba, u dure je, skontali smo, mobilisalo te protiv hrvatskih ribara, odmori sad malo...
Ma jok, sad radim na projektu "Luka u Neumu"...
More tamo ravno ko tepsija, tako kaže direktor Pomorskog instituta u Sarajevu-Bušatlija. :D
Taj Busatlija je profesor Univerziteta u Sarajevu, geomorfolog i doktor nauka i sad ti, radnik na mjesalici, se njemu rugas...mislim, stvarno..i da, ne pstoji Pomorski institut u Sarajevu..ne znas ni izmisliti kako treba...
Ahahaha...di je steka doktorat? U Tuzli? A-ha, zato je Mesić onako pametan... :)
Balkanski doktorati nisu vrjedni ni jednog pišljivog bureka.
Doktor p. materine, kakav doktor...Koliko ih imate, trebali biste biti ko Švica.
A ti si kao PKV tesar inace kompetentan da govoris o univerzitetima? BTW, epikur je zavrsio u Tzuli fakultet i radu u Hrvatskoj u drzavnoj sluzbi pa sve primjedbe ko njegovog skolovanja uputi njemu...jbt, tesar ocjenjuje ko moze biti doktor a ko ne....

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by marcellus 30/12/2017, 12:29

prckov wrote:
red wolf wrote:
danni1 wrote:
red wolf wrote:
prckov wrote:
trebate se polako navikavat da je sve propalo
I to radi takvih ko ti
Prijatelju, sve je ovo ''igra''...Sve ima svoje vrijeme. Ono kad vi vidite da sve propada, zapravo se događa nešto suprotno. ;)
Pa je. Izgledalo je da sve propada i pred WW2 pa je zapravo taj rat bio nešto pozitivno iz čega se poslije nastupio uzlet ekonomije diljem svijeta. Tako je i sad, priprema za WW3 iz čega će nesumnjivo izrasti nešto bolje. Uvijek je tako, zato i tvrdim da ratovi nisu najgora opcija,naprotiv, nužnost poslije koje dolazi napredak.
Ovaj put će biti nešto malo drugačije, ali da, nakon toga će uslijediti novo vrijeme za Zemlju...
oce

prc, nije lijepo retaja zajebavat

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Eroo 30/12/2017, 12:30

govinda wrote:
Eroo wrote:
Eroo wrote:
govinda wrote:
Koji vi, Slovenci? Ero ba, u dure je, skontali smo, mobilisalo te protiv hrvatskih ribara, odmori sad malo...
More tamo ravno ko tepsija, tako kaže direktor Pomorskog instituta u Sarajevu-Bušatlija. :D
Taj Busatlija je profesor Univerziteta u Sarajevu, geomorfolog i doktor nauka i sad ti, radnik na mjesalici, se njemu rugas...mislim, stvarno..i da, ne pstoji Pomorski institut u Sarajevu..ne znas ni izmisliti kako treba...
Ahahaha...di je steka doktorat? U Tuzli? A-ha, zato je Mesić onako pametan... :)
Doktor p. materine, kakav doktor...Koliko ih imate, trebali biste biti ko Švica.
A ti si kao PKV tesar inace kompetentan da govoris o univerzitetima? BTW, epikur je zavrsio u Tzuli fakultet i radu u Hrvatskoj u drzavnoj sluzbi pa sve primjedbe ko njegovog skolovanja uputi njemu...jbt, tesar ocjenjuje ko moze biti doktor a ko ne....
Ja sam svoju stekao u EU, a doktorat (više njih) imam u ormaru...Uostalom, kad god vam nešto zapne stigne kod mene u razmatranje.
Ne znam kako, ali stigne...valjda ima nekakav razlog. Jebo te Bušatlić, zašto njemu ne daju...Čuli Bušatlić geomorfolog se bavi izgradnom morske luke...ahahaha... :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by govinda 30/12/2017, 12:49

Eroo wrote:
govinda wrote:
Eroo wrote:
Eroo wrote:
Ja sam svoju stekao u EU, a doktorat (više njih) imam u ormaru...Uostalom, kad god vam nešto zapne stigne kod mene u razmatranje.
Ne znam kako, ali stigne...valjda ima nekakav razlog. Jebo te Bušatlić, zašto njemu ne daju...Čuli Bušatlić geomorfolog se bavi izgradnom morske luke...ahahaha... :D
Otkad se doktorati dijele za malterisanje? Jebala te ta tvoja kafanska spika kad dodjes u onaj svoj Mrkonjic Grad, to mozda onim svojim seljacima u kafani pricas: Moj pajdo, ja sam ti salovanje doktoriro u Sloveniji, nema od Postojne do Trebinje boljeg cojka za to od mene, sta ce on meni pricat sta je salovanje..

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by dzango 30/12/2017, 13:07

marcellus wrote:
Eroo wrote:Izgleda da EU ne može organizacijski biti ništa više do carinska unija.

Samo jako il nikako.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by debotoijusto 30/12/2017, 13:10

EU ili katolicka djamahirija...sto se tu ima birat , sve jasno
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 30/12/2017, 13:10

red wolf wrote:
pizzon wrote:to je jedino pravo, logicno, neophodno, najkvalitetnije, resenje za evropu !
Točno. No, može i konfederacija europskih država.

moze, konf.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/12/2017, 13:12

marcellus wrote:

zato se " raspada "
jer je nedovoljno ujedinjena ~
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 30/12/2017, 13:13

Evropa Europljanima,ali svaki sa svojim suverenitetom.

USA go home i mirna Bosna(ili Bačka,kako oćete).
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 30/12/2017, 13:26

U biti EU se ne raspada, nego se već raspala na dva dijela. A ova budala hoće federaciju.:)) 
Još jedan dokaz kako su ovi multi-kulti kosmopoliti izgubljeni u prostoru i vermenu, pa su ovakve nebuloze jedino što možemo od njih čuti...Takve treba maknuti iz javnog života, jer narodima ne daju slobodno živjeti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/12/2017, 13:29

pizzon wrote:zato se " raspada "
jer je nedovoljno ujedinjena ~
Svim razumnim ljudima je dosta bratstva i jedinstva. Znamo kako je kod nas to završilo. Umjetna tvorevina je umjetna tvorevina, pa vi to izvrćite kako hoćete, bit se ne mijenja...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 30/12/2017, 13:41

cassanowa wrote:U biti EU se ne raspada, nego se već raspala na dva dijela. A ova budala hoće federaciju.:)) 
Još jedan dokaz kako su ovi multi-kulti kosmopoliti izgubljeni u prostoru i vermenu, pa su ovakve nebuloze jedino što možemo od njih čuti...Takve treba maknuti iz javnog života, jer narodima ne daju slobodno živjeti.

slijep si putnice iz 19st.

https://www.vecernji.hr/vijesti/hrvatska-usla-u-pesco-sto-je-prvi-korak-prema-stvaranju-europske-vojske-1207472

http://radio101.hr/osniva-se-vojska-europske-unije-evo-sto-nam-tome-rekao-ivan-jakovcic/
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Eroo 30/12/2017, 13:44

govinda wrote:Moj pajdo, ja sam ti salovanje doktoriro u Sloveniji, nema od Postojne do Trebinje boljeg cojka za to od mene, sta ce on meni pricat sta je salovanje..
Možda i kod nekih mojih, podređenih... :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 30/12/2017, 13:50

debotoijusto wrote:
cassanowa wrote:U biti EU se ne raspada, nego se već raspala na dva dijela. A ova budala hoće federaciju.:)) 

https://www.vecernji.hr/vijesti/hrvatska-usla-u-pesco-sto-je-prvi-korak-prema-stvaranju-europske-vojske-1207472

http://radio101.hr/osniva-se-vojska-europske-unije-evo-sto-nam-tome-rekao-ivan-jakovcic/
1. Europska vojska se neće nikada stvoriti, a EU će nestati kao međunarodni subjekt.
2. Stavio si mi glupog muljatora istranina-jugoslovena da mi nešto pokažeš. Ovaj bi dao guze da ostane u EU parlamentu što duže..Pa kod nas su jugosloveni upravo ti koji su izgubili svoj identitet prije 30-ak godina i sad ga žele po svaku cijenu nadomjestiti novim identitetom: "građanin europe" ili "eurpoejac"...Bitno im da postoji nekakva umjetna tvorevina, gdje u Republici ili državi ne vlada narod koji u njoj živi.. Sve na uštrb domicilne nacije...Srećom, broj takvih svakim danom opada...Kako kod nas tako i u ostatku EU...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/12/2017, 15:41

EHHH -- i ovo je tobože neki veliki INTELEKTUALAC - IDOT na nivou RAČANA - BUDALA  koja misli preveslati druge - misli da je PAMETAN - a ne shvaća da je ustvari IDIOT - nitko i ništa kojeg će svi - pa čak i povijest izbrisati i zaboraviti s bilo koje značajnije političke scene - biti će " IGRAO JE JEDNO LJETO "  i onda u potpuni zaborav !!

PLJUC !!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 30/12/2017, 15:44

redder4 wrote:EHHH -- i ovo je tobože neki veliki INTELEKTUALAC - IDOT na nivou RAČANA - BUDALA  koja misli preveslati druge - misli da je PAMETAN - a ne shvaća da je ustvari IDIOT - nitko i ništa kojeg će svi - pa čak i povijest izbrisati i zaboraviti s bilo koje značajnije političke scene - biti će " IGRAO JE JEDNO LJETO "  i onda u potpuni zaborav !!

PLJUC !!

vise vode u vino
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by IL Risorto 30/12/2017, 19:32

cassanowa wrote:
debotoijusto wrote:

1. Europska vojska se neće nikada stvoriti, a EU će nestati kao međunarodni subjekt.
2. Stavio si mi glupog muljatora istranina-jugoslovena da mi nešto pokažeš. Ovaj bi dao guze da ostane u EU parlamentu što duže..Pa kod nas su jugosloveni upravo ti koji su izgubili svoj identitet prije 30-ak godina i sad ga žele po svaku cijenu nadomjestiti novim identitetom: "građanin europe" ili "eurpoejac"...Bitno im da postoji nekakva umjetna tvorevina, gdje u Republici ili državi ne vlada narod koji u njoj živi.. Sve na uštrb domicilne nacije...Srećom, broj takvih svakim danom opada...Kako kod nas tako i u ostatku EU...
To je samo dokaz kako je ideja jugoslavenske nacije i države bila napredna i ispred svog vremena.Nadam se uspostavi Sjedinjenih Europskih Država što prije,ali ne onako kako je Jugoslavija zamišljena i da bi recimo Njemačka u SED-u bila ono što je Srbija u Jugoslaviji.
Za ovakve bezvezne državice kao što je Hrvatska,koja ima stanovnika jedva kao malo veći njemački grad,dovoljno je imat gradonačelnika Hrvatske.
Ali,ukoliko bi doista došlo do osnivanja SED-a,onda treba ujednačiti cijene rada,roba i usluga na području cjele Europe.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 30/12/2017, 19:38

Iknar je gay wrote:To je samo dokaz kako je ideja jugoslavenske nacije i države bila napredna i ispred svog vremena.
Aha... Kod prve i druge juge biće...Nikako dočekat pravo vrijeme lol! ...Koliko ih još treba da se opametiš?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/12/2017, 19:40

Iknar je gay wrote:... i da bi recimo Njemačka u SED-u bila ono što je Srbija u Jugoslaviji.
E na ovo bi pristali svi narodi i narodnosti u Europi...Jedva čekaju razvijati velikosrpstvo na europski način... lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 15 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Next

Back to top

- Similar topics