SRETNO MLADENCIMA
Page 1 of 1
SRETNO MLADENCIMA
'MISLIM DA ZA NAS JOŠ IMA NADE'
Svećenik (79) oženio manekena (24), kupio mu i prepisao stan, nakon rastave završio kao beskućnik bez prebijene pare
79-godišnji vikar koji je oženio 24-godišnjeg rumunjskog manekena, završio je kao beskućnik i bez prebijene pare
nakon što se razišao sa svojim voljenim i to tek nekoliko dana nakon što mu je poklonio stan.
Umirovljeni vikar Philip Clements oženio je Florina Marina kojeg je upoznao preko web stranice za romantične veze.
Tijekom kratkotrajnog braka prodao je svoju kuću u Kentu te Florinu kupio stan od 100.000 eura u 1500 km udaljenom Bukureštu.
No tek nekoliko dana nakon što je Florinu predao ključeve novog stana, par se posvađao i prekinuo nakon čega se Clements vratio
u Kent gdje sad ovisi i pomoći prijatelja i rodbine s obzirom da više nema ni doma ni ušteđevine.
'Javio mi se nekoliko puta, a kako moji osjećaji prema njemu nisu nestali, uzvratio sam poziv. Povremeno se čujemo.
I dalje vjerujem u ljubav i mislim da za nas još ima nade', kaže Clemens.
https://www.jutarnji.hr/viral/bizarre/mislim-da-za-nas-jos-ima-nade-svecenik-79-ozenio-manekena-24-kupio-mu-i-prepisao-stan-nakon-rastave-zavrsio-kao-beskucnik-bez-prebijene-pare/6887439/
--------------------------------------------------------------------------
Ovo mora ući u nastavu i to pod vjeronauk a kao poučna priča za pedofile
Ovo su novi Romeo i Julija
----------------------------------------------------------------------------------------
- Ciganče Ciganče da ti kupim zlatno lanče.......-
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: SRETNO MLADENCIMA
ufffff....Rumunjke su malo zesce materijalistice..te napire lika dok kazes keks..
Pricah prije o jadnom Đuzepetu..optuzen za napad na zenu,protjeran iz stana,zena mu se heftači sad sa Turcima,a sud djecu dodijelio materi..iako mama nis ne kuha,kako djeca kazu..malci smrsali kao kosturi..
Pricah prije o jadnom Đuzepetu..optuzen za napad na zenu,protjeran iz stana,zena mu se heftači sad sa Turcima,a sud djecu dodijelio materi..iako mama nis ne kuha,kako djeca kazu..malci smrsali kao kosturi..
Guest- Guest
Govorim o prirodi Rumunja...zene muski,sve isto..samo gledaju interes,i bez milosti preko noci partnera ostavljaju,ako procjene vecu koris sa strane..
Guest- Guest
Istina. Jedan moj poznanik je oženio srpsku Vlahinju-Rumunjku koja je došla samo zbog papira,te je više bila u Srbiji nego š njim. Slao joj je pare,našo poso,ali sve to nije dugo trajalo.pismejker wrote:Govorim o prirodi Rumunja...zene muski,sve isto..samo gledaju interes,i bez milosti preko noci partnera ostavljaju,ako procjene vecu koris sa strane..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Totenkopf wrote:Bilježiš + gay rumunju...
naravno naguzio je muskarca u haljini , u gostima
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ne piše ko je koga naguzio, al da ga je 'naguzio', to da...
Bilježio bi mu i ja + al ne mogu, em gay, em maneken, em rumunj...
Bilježio bi mu i ja + al ne mogu, em gay, em maneken, em rumunj...
debo, jel ti lijepo?debotoijusto wrote:Totenkopf wrote:Bilježiš + gay rumunju...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:debo, jel ti lijepo?debotoijusto wrote:Totenkopf wrote:Bilježiš + gay rumunju...
kolegice hvala na pitanju , je
a tebi ?
2014-04-12
epikur37 wrote:protestant, englez.....kaj dodati
peder ?
2014-04-12
lako za mene, bitno da si ti u sedmom nebudebotoijusto wrote:Noor wrote:debo, jel ti lijepo?debotoijusto wrote:Totenkopf wrote:Bilježiš + gay rumunju...
kolegice hvala na pitanju , je
a tebi ?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
debotoijusto wrote:epikur37 wrote:protestant, englez.....kaj dodati
peder ?
da...znači bljuv
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Yehudi wrote:
'MI[/img]
Manekena kao da je napravio grof Drakula.
Similar topics
» Sretno Valentinovo!
» Sretno Valentinovo
» Danas je dan vinogradara sretno Vincekovo,Vinkovo..u zdravlje
» Sretno Valentinovo
» ''Sretno ''Demokrati"!
» Sretno Valentinovo
» Danas je dan vinogradara sretno Vincekovo,Vinkovo..u zdravlje
» Sretno Valentinovo
» ''Sretno ''Demokrati"!
Page 1 of 1