bosanci na odmoru
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: bosanci na odmoru
A ovu dvojicu uopće ne želim komentirati, kilo mozga dvije km marke, lupit drastične kazne i to je to
Napade na vjerske objekte treba strože kažnjavati od običnog napada na objekt
Napade na vjerske objekte treba strože kažnjavati od običnog napada na objekt
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da,ali gledaj. Ovi su poznate osobe i sad su se eksponirali i kompromitirali.pismejker wrote:svugdje ima ekstrema..ja zaratio sa Turčadijom,i to ozbiljno,pocel ise vrtiti autima po kvartu,ja ne budi lijen,skupio ekipu,pa sa 5 auta po njihovom kvartu,a svi imamo Akrapovićeve ispuffe....e da vis,kako se primiruju...jastreb wrote:Tamo ima ekstrema,koji će kad se to sazna,dejstvovati.pismejker wrote:zasto ne??..
Biti će na udaru ekstremista. Ja im ne bih volio biti u koži.
Najbolje da odu u Hrvatsku. Tu je sigurnost još koliko-toliko na niveauu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa nek budu na udaru ekstremista, trebali su o tome prije mislit
2014-04-11
Pijane budale.RayMabus wrote:Pa nek budu na udaru ekstremista, trebali su o tome prije mislit
2014-04-22
Pičkin dim, uistinu.pismejker wrote:sad ako cemo to staviti u korelaciju sa napadima na Crkve u Egiptu...
jastreb wrote:Da,ali gledaj. Ovi su poznate osobe i sad su se eksponirali i kompromitirali.pismejker wrote:svugdje ima ekstrema..ja zaratio sa Turčadijom,i to ozbiljno,pocel ise vrtiti autima po kvartu,ja ne budi lijen,skupio ekipu,pa sa 5 auta po njihovom kvartu,a svi imamo Akrapovićeve ispuffe....e da vis,kako se primiruju...jastreb wrote:Tamo ima ekstrema,koji će kad se to sazna,dejstvovati.pismejker wrote:zasto ne??..
mogu nastavit karijeru u hrvatskom dragovoljcu , to njihov mentalni domet i budu heroji seoskih livada
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
omni wrote:A ti brines za dzamiju u Kiseljaku, i dva Bosanca? Nadasve duhovito, cak stovise komicno.debotoijusto wrote:pismejker wrote:sad ako cemo to staviti u korelaciju sa napadima na Crkve u Egiptu...
brines za KC egipta kao ja za 3 zensku nogometnu ligu islanda
sto imas stavit ? dva bosanca koja svaki dan zive/igraju s muslimanima pored 158 djamija u svome radijusu kretanja dosla na odmor najebat se majke balijama kiseljaka
prejadno
Dragovoljac? Jel to onaj što je ispred Hajduka?debotoijusto wrote:jastreb wrote:Da,ali gledaj. Ovi su poznate osobe i sad su se eksponirali i kompromitirali.pismejker wrote:svugdje ima ekstrema..ja zaratio sa Turčadijom,i to ozbiljno,pocel ise vrtiti autima po kvartu,ja ne budi lijen,skupio ekipu,pa sa 5 auta po njihovom kvartu,a svi imamo Akrapovićeve ispuffe....e da vis,kako se primiruju...jastreb wrote:Tamo ima ekstrema,koji će kad se to sazna,dejstvovati.pismejker wrote:zasto ne??..
mogu nastavit karijeru u hrvatskom dragovoljcu , to njihov mentalni domet i budu heroji seoskih livada
Pa neće u hrvatskom dragovoljcu pošto su Srbi po nacionalnosti ako nisi primjetija , mogu u Obiliću
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa neće u hrvatskom dragovoljcu pošto su Srbi po nacionalnosti ako nisi primjetija , mogu u Obiliću
nisam pazljivo zagledao u budaletine , kolega zahvaljujem , obilic odlicna opcija
2014-04-12
Ma kakvi Srbi???RayMabus wrote:Pa neće u hrvatskom dragovoljcu pošto su Srbi po nacionalnosti ako nisi primjetija , mogu u Obiliću
2014-04-22
https://www.vesti-online.com/Sport/Soutajm/680955/Skandal-u-BiH-Hrvatski-fudbaleri-iz-Beca-oskrnavili-dzamiju-VIDEO
2014-04-22
jastreb wrote:https://www.vesti-online.com/Sport/Soutajm/680955/Skandal-u-BiH-Hrvatski-fudbaleri-iz-Beca-oskrnavili-dzamiju-VIDEO
ipak dragovoljac...primio bi njih i obilic
2014-04-12
Momci su se nakon otreznjenja izvinjavali, "ne znamo sta nam je bilo", "rakija nas prenijela", "ako moze bez kazni, mi se stvarno izvinjavamo, ncemo nikad vise"..
2016-11-17
ok ali to ne znači da bi im smanjio kaznu, vjerske mržnje uvijek drastičnije kažnjavati, bolje da to radi država nego masa na ulicijastreb wrote:https://www.vesti-online.com/Sport/Soutajm/680955/Skandal-u-BiH-Hrvatski-fudbaleri-iz-Beca-oskrnavili-dzamiju-VIDEO
2014-04-11
http://ba.n1info.com/a235185/Vijesti/Vijesti/Izvinjenjenje-mladica-koji-su-gadjali-dzamiju-u-Kiseljaku.html
2016-11-17
Prekrsajna prijava.
2014-04-12
naravno, zato sto su Austrijanci,sto su fuzblaeri, sto imaju kao neke love, sto su se izvinili (po nagovoru ili advokata ili lokalnog hadezejca), zato sto su Rvati ide im prekrsajna...da su otisli u Sarajevo pa gadjali dzamiju isla bi im krivicna, ovako kod nas pravosudje stiti "naseg"//maggie13 wrote:Prekrsajna prijava.
2016-11-17
Ima i gorih slučajeva.govinda wrote:naravno, zato sto su Austrijanci,sto su fuzblaeri, sto imaju kao neke love, sto su se izvinili (po nagovoru ili advokata ili lokalnog hadezejca), zato sto su Rvati ide im prekrsajna...da su otisli u Sarajevo pa gadjali dzamiju isla bi im krivicna, ovako kod nas pravosudje stiti "naseg"//maggie13 wrote:Prekrsajna prijava.
Eno general Dudaković poslao "na spavanje" generala Šantića i nikom ništa.
A može li to baš tako? Ne može,ne može...Može dugo, ali ne dokle hoćeš.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ati se eto vidim bas nasikirao..je li te to pustilo za vikend? Znaci, nema rata u Zaljevu?Eroo wrote:Ima i gorih slučajeva.govinda wrote:naravno, zato sto su Austrijanci,sto su fuzblaeri, sto imaju kao neke love, sto su se izvinili (po nagovoru ili advokata ili lokalnog hadezejca), zato sto su Rvati ide im prekrsajna...da su otisli u Sarajevo pa gadjali dzamiju isla bi im krivicna, ovako kod nas pravosudje stiti "naseg"//maggie13 wrote:Prekrsajna prijava.
Eno general Dudaković poslao "na spavanje" generala Šantića i nikom ništa.
A može li to baš tako? Ne može,ne može...Može dugo, ali ne dokle hoćeš.
2016-11-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Britančad na odmoru
» 'Admiral' na odmoru u Hrvatskoj
» Ukrajinske "ustaše" na odmoru u Makarskoj
» Prijedor: Radnici rudnika na prinudnom odmoru
» Njemačka: izbjeglice na odmoru u domicilnim državama
» 'Admiral' na odmoru u Hrvatskoj
» Ukrajinske "ustaše" na odmoru u Makarskoj
» Prijedor: Radnici rudnika na prinudnom odmoru
» Njemačka: izbjeglice na odmoru u domicilnim državama