ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sincic:Plenkovicu kukavico salji mornaricu na janeze

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Sincic:Plenkovicu kukavico salji mornaricu na janeze - Page 2 Empty Re: Sincic:Plenkovicu kukavico salji mornaricu na janeze

Post by jastreb 29/12/2017, 18:58

michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:Ja sam spreman. Slovenija mi je blizu,pa ako treba tu sam.
za zaljev spremni.
A ne baš za zaljev. To mi nije baš blizu. Rupa mi je najbliži granični prijelaz. Tu sam za pola sata.

Tu su guste šume i tu se najlakše može u Sloveniju ubaciti kakva diverzantska grupa,mada mislim da to nije potrebno već treba krenuti tenkovima preko Rupe na Jelšane i ondje zauzeti glavne položaje i nastaviti prama Ilirskoj Bistrici i Postojni.

Tu naša grupacija staje ,zauzima položaje i čeka daljnje naredbe.  U međuvremenu se zarobljavaju neprijateljski vojnici,policajci,carinici,te sva sumnjiva civilna lica i stavljaju se u izolaciju.

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Sincic:Plenkovicu kukavico salji mornaricu na janeze - Page 2 Empty Re: Sincic:Plenkovicu kukavico salji mornaricu na janeze

Post by michaellcmacha 29/12/2017, 19:00

jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:
za zaljev spremni.
A ne baš za zaljev. To mi nije baš blizu. Rupa mi je najbliži granični prijelaz. Tu sam za pola sata.

Tu su guste šume i tu se najlakše može u Sloveniju ubaciti kakva diverzantska grupa,mada mislim da to nije potrebno već treba krenuti tenkovima preko Rupe na Jelšane i ondje zauzeti glavne položaje i nastaviti prama Ilirskoj Bistrici i Postojni.

Tu naša grupacija staje ,zauzima položaje i čeka daljnje naredbe.  U međuvremenu se zarobljavaju neprijateljski vojnici,policajci,carinici,te sva sumnjiva civilna lica i stavljaju se u izolaciju.
dobro, za rupu spreman...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Yehudi 29/12/2017, 19:01

vuksadinare wrote:
Tako je..

aaaaaiiiiiii- sad će se Janezi usrati i predati se čim čuju da ti jurišaš

piši kad stigneš i oslobodiš RH od Slo invazije

----------------------------------------------------------------------------------------------

RH - nema muda - stvar je gotova, RH predala komad suverenog teritorija bez borbe 

Par dana će TV i mediji sliniti o tome i gotova priča
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 29/12/2017, 19:13

Dođe li zet s nosačem aviona eto opet Zaljevskog rata.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Yehudi 29/12/2017, 19:17

Hoće li Slovenci silom uzeti Savudriju?

Neki slovenski političari već dulje vrijeme traže da vlada pošalje ratnu mornaricu Slovenije u Piranski zaljev

Danas Slovenija počinje s primjenom arbitraže o granici između dviju država na moru, unatoč tome što je Hrvatska ne priznaje.

Slovenija će od 29. prosinca, kad istječe rok za implementaciju arbitražne presude, "provoditi svoje nadležnosti" na moru 

prema granici koju je odredio arbitražni sud, kazao je nedavno u razgovoru za Slovenski radio premijer Miro Cerar. "Slovenija 

neće poticati incidente, ali će u našem moru slovenski organi provoditi svoje nadležnosti", kazao je Cerar u razgovoru za 

emisiju "Studio u 17 sati" javnog radio servisa, dodavši da će te nadležnosti provoditi inspekcijske i druge službe jer je granica

na moru kakvu je odredila arbitraža "jasna", dok je s Hrvatskom potreban dogovor i suradnja samo o tome kako zajedno 

provoditi odredbe arbitražne presude na kopnu.

Pročitajte više na: https://www.express.hr/top-news/hoce-li-slovenci-silom-uzeti-savudriju-13573?utm_campaign=Partnerski+portali&utm_medium=Widget&utm_source=Vecernji.hr - www.express.hr
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/12/2017, 19:18

Nećemo vojno napadati Sloveniju, ne serite

Slovenci su isti kurac ko i ono pomorsko društvo s Vlašića, samo oće sve više i više obale

Srbi, Hrvati i Bosančerosi su manjina u Trstu i nemaju kopnenu granicu.

Slovenci osvajaju Trst po Trst i uništavaju venecijanski dijalekt, slaba demografija dovest će do toga da Trst jednog dana postane Slovenski

Podrška Veneciji da etnički očisti Trst od Slovenaca
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Yehudi 29/12/2017, 19:21

Ne da neće nego ne smije ( i nema muda ) 

RH ma poštivati odluku arbitražne komisije 

( koju je sama tražila )
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by catabbath 29/12/2017, 19:38

Pinochet wrote:lol. slovenci bi nas napleskali.

Tamo u piranskom zaljevu/savudrijskoj vali ima trenutno toliko RH policijskih plovila da mogu fizički napraviti zid po sredini zaljeva cheers

Last edited by catabbath on 29/12/2017, 19:38; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/12/2017, 19:39

Ti Slovenci šta god imaju od mora imaju radi Hrvata od ideje Ilirika do druga Tita

Sad ćeš brajkane izletit naglavačke iz Trsta i šire okolice pa ti neće idući sto godina padat na pamet posezati za tuđom obalom
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Yehudi 29/12/2017, 20:35

VL - komentar nekog - belak - ( očito bedak )

-Tko izjavi da nam je Slovenija prijateljska zemlja, taj je izdajica. Zar prijatelji cine ovo: - vojna okupacija Sv. Gere, višestruke 

blokade i ucjene pregovora s Europskom unijom, pokušaj nasilnog prisvajanja 800 hektara hrvatskog katastarskog teritorija

u međimurskoj općini Martinn na Muri, opstrukcije izgradnje mosta preko rijeke Mure, pokušaj otmice cijele Savudrijske vale 

[„Naše more u Savudriji mora se braniti jednako kao Vukovar, Knin...“ dr. J.Grbac ] HAHAHAHAHAA, pokušaj otmice NE Krško, 

prljave rabote oko Ljubljanske banke, zahtjevi Vladi RH da povlače punomoći Vlade RH  Privrednoj i Zagrebačkoj banci za tužbe

protiv Ljubljanske banke, višegodišnja diskriminacija Agrokora na slovenskom „ slobodnom „ tržištu, prijevara u arbitražnom 

procesu o razgraničenju na moru i kopnu te postavljanje žilet-žice čak i hrvatskom dijelu granice koji je doveo do smrti mnogobrojnih 

životinja. Blokada ulaska HR u OECD ...

--------------------------------------------------------------------

Kekeci jebu Horvata ......jebu i ne vade, uši zavrću   Sincic:Plenkovicu kukavico salji mornaricu na janeze - Page 2 1f60b 

Ovo nebi ni Srbi napravili
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/12/2017, 21:10

Kekeci će dobit po pički, etnički ću ih očistiti iz Trsta i šire okolice

Da im nije bilo Hrvata nikad državu nebi dobili nit slovenski jezik

Kad je Napoleon srušio Veneciju dobio je i Dalmaciju

Odakle ideja Marmontu za Ilirsku pokrajinu nego od nas

TO JE PRVI PUT DA SU DOBILI DRŽAVU, GLAVNI GRAD I SLUŽBENI JEZIK U POVIJESTI

https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Auguste_Marmont

Drugi put od Tita

A dobit će po pički sad, idući sto godina neće im padat na pamet pretenzije na obalu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/12/2017, 21:23

Slovenci nikad nisu imali državu u povijesti, jesu neku tzv Samovu državu za vrijeme Avara kratko ali to je kategorija alpskih Slavena općenito ne njih samih tu

Ideju ilirskih pokrajina Marmont je dobio u Dalmaciji, otkuda njemu Francuzu uopće ta ideja

Venecija pala, par godina kasnije iz Dalmacije ide se na Beč

Stvara se ilirska pokrajina

Glavni grad Ljubljana, jedan od službenih jezika slovenski, prvi put u povijesti kao i prvi put izlaz na MORE
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/12/2017, 21:27

Ilirske pokrajine 1809 do 1816

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Illyrian_Provinces

Trst, Gorica, cijela obala i Boka Kotorska
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Yehudi 29/12/2017, 21:30

RH sugradjani, stisniti zube i pretrpiti........opet

Ispušite se tu na forumima , lakše će vam biti

čmaki bolucka ali eto, naviklo se već, jebu kekeci i ne vade

Sincic:Plenkovicu kukavico salji mornaricu na janeze - Page 2 1f602
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 29/12/2017, 21:31

RayMabus wrote:Ilirske pokrajine 1809 do 1816

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Illyrian_Provinces

Trst, Gorica, cijela obala i Boka Kotorska

Neloše
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/12/2017, 21:32

1816 do 1849

Kraljevstvo Iliria

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kingdom_of_Illyria_(1816–49)

Gorica, Trst, Istra, Kvarner

Glavni grad Ljubljana

JEBA IN MATER, DA IM NIJE BILO NAS NIKAD DRŽAVE NEBI VIDILI

NI MORA

NI SLUŽBENI JEZIK
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/12/2017, 21:55

Onda su se pobunili u revoluciji 1849 pa im Švabe uzeli Korušku, njih sveli na Ljubljanu i užu okolicu a Trst, Istra i Gorica nova pokrajina zvana AUSTRIJSKA OBALA, glavni grad Trst

Pa im Talijani uzeli po države u ww jedan i onda i Ljubljanu u ww dva

Da nije bilo Tita još bi jodlali gore po Alpama

SAD ĆEŠ DOBIT PO PIČKI

ETNIČKO ČIŠČENJE SLOVENACA TRST I OKOLICA
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by red wolf 29/12/2017, 23:33

Udar Živog Zida na HDZ-ove birače...hahahahahahahahahahahaha
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by darth_vader 30/12/2017, 04:12

catabbath wrote:
Pinochet wrote:lol. slovenci bi nas napleskali.

Tamo u piranskom zaljevu/savudrijskoj vali ima trenutno toliko RH policijskih plovila da mogu fizički napraviti zid po sredini zaljeva cheers

A u ostatku Jadrana se konacno nesmetano moze loviti riba tradicionalnim alatima poput dinamita... cheers
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/12/2017, 05:29

Pinochet wrote:lol. slovenci bi nas napleskali. sumnjam da bi tko u Rh išao ginuti za Sinčića, Pafi ili Don Anemija.

A slovenci bi u roku par dana bili na Jelačić platzu , i prisilili čardak na kapitulaciju,
kako se samo varas..evo tu vec imas mene i jastreba koji smo se javili dragovoljno
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/12/2017, 05:31

Yehudi wrote:Ne da neće nego ne smije ( i nema muda ) 

RH ma poštivati odluku arbitražne komisije 

( koju je sama tražila )
izdajnice
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics