Sincic:Plenkovicu kukavico salji mornaricu na janeze
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sincic:Plenkovicu kukavico salji mornaricu na janeze
A ne baš za zaljev. To mi nije baš blizu. Rupa mi je najbliži granični prijelaz. Tu sam za pola sata.michaellcmacha wrote:za zaljev spremni.jastreb wrote:Ja sam spreman. Slovenija mi je blizu,pa ako treba tu sam.
Tu su guste šume i tu se najlakše može u Sloveniju ubaciti kakva diverzantska grupa,mada mislim da to nije potrebno već treba krenuti tenkovima preko Rupe na Jelšane i ondje zauzeti glavne položaje i nastaviti prama Ilirskoj Bistrici i Postojni.
Tu naša grupacija staje ,zauzima položaje i čeka daljnje naredbe. U međuvremenu se zarobljavaju neprijateljski vojnici,policajci,carinici,te sva sumnjiva civilna lica i stavljaju se u izolaciju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dobro, za rupu spreman...jastreb wrote:A ne baš za zaljev. To mi nije baš blizu. Rupa mi je najbliži granični prijelaz. Tu sam za pola sata.michaellcmacha wrote:za zaljev spremni.jastreb wrote:Ja sam spreman. Slovenija mi je blizu,pa ako treba tu sam.
Tu su guste šume i tu se najlakše može u Sloveniju ubaciti kakva diverzantska grupa,mada mislim da to nije potrebno već treba krenuti tenkovima preko Rupe na Jelšane i ondje zauzeti glavne položaje i nastaviti prama Ilirskoj Bistrici i Postojni.
Tu naša grupacija staje ,zauzima položaje i čeka daljnje naredbe. U međuvremenu se zarobljavaju neprijateljski vojnici,policajci,carinici,te sva sumnjiva civilna lica i stavljaju se u izolaciju.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
vuksadinare wrote:Tako je..jastreb wrote:Ja sam spreman. Slovenija mi je blizu,pa ako treba tu sam.
aaaaaiiiiiii- sad će se Janezi usrati i predati se čim čuju da ti jurišaš
piši kad stigneš i oslobodiš RH od Slo invazije
----------------------------------------------------------------------------------------------
RH - nema muda - stvar je gotova, RH predala komad suverenog teritorija bez borbe
Par dana će TV i mediji sliniti o tome i gotova priča
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Dođe li zet s nosačem aviona eto opet Zaljevskog rata.
Hoće li Slovenci silom uzeti Savudriju?
Neki slovenski političari već dulje vrijeme traže da vlada pošalje ratnu mornaricu Slovenije u Piranski zaljev
Danas Slovenija počinje s primjenom arbitraže o granici između dviju država na moru, unatoč tome što je Hrvatska ne priznaje.
Slovenija će od 29. prosinca, kad istječe rok za implementaciju arbitražne presude, "provoditi svoje nadležnosti" na moru
prema granici koju je odredio arbitražni sud, kazao je nedavno u razgovoru za Slovenski radio premijer Miro Cerar. "Slovenija
neće poticati incidente, ali će u našem moru slovenski organi provoditi svoje nadležnosti", kazao je Cerar u razgovoru za
emisiju "Studio u 17 sati" javnog radio servisa, dodavši da će te nadležnosti provoditi inspekcijske i druge službe jer je granica
na moru kakvu je odredila arbitraža "jasna", dok je s Hrvatskom potreban dogovor i suradnja samo o tome kako zajedno
provoditi odredbe arbitražne presude na kopnu.
Pročitajte više na: https://www.express.hr/top-news/hoce-li-slovenci-silom-uzeti-savudriju-13573?utm_campaign=Partnerski+portali&utm_medium=Widget&utm_source=Vecernji.hr - www.express.hr
Neki slovenski političari već dulje vrijeme traže da vlada pošalje ratnu mornaricu Slovenije u Piranski zaljev
Danas Slovenija počinje s primjenom arbitraže o granici između dviju država na moru, unatoč tome što je Hrvatska ne priznaje.
Slovenija će od 29. prosinca, kad istječe rok za implementaciju arbitražne presude, "provoditi svoje nadležnosti" na moru
prema granici koju je odredio arbitražni sud, kazao je nedavno u razgovoru za Slovenski radio premijer Miro Cerar. "Slovenija
neće poticati incidente, ali će u našem moru slovenski organi provoditi svoje nadležnosti", kazao je Cerar u razgovoru za
emisiju "Studio u 17 sati" javnog radio servisa, dodavši da će te nadležnosti provoditi inspekcijske i druge službe jer je granica
na moru kakvu je odredila arbitraža "jasna", dok je s Hrvatskom potreban dogovor i suradnja samo o tome kako zajedno
provoditi odredbe arbitražne presude na kopnu.
Pročitajte više na: https://www.express.hr/top-news/hoce-li-slovenci-silom-uzeti-savudriju-13573?utm_campaign=Partnerski+portali&utm_medium=Widget&utm_source=Vecernji.hr - www.express.hr
2014-04-20
Nećemo vojno napadati Sloveniju, ne serite
Slovenci su isti kurac ko i ono pomorsko društvo s Vlašića, samo oće sve više i više obale
Srbi, Hrvati i Bosančerosi su manjina u Trstu i nemaju kopnenu granicu.
Slovenci osvajaju Trst po Trst i uništavaju venecijanski dijalekt, slaba demografija dovest će do toga da Trst jednog dana postane Slovenski
Podrška Veneciji da etnički očisti Trst od Slovenaca
Slovenci su isti kurac ko i ono pomorsko društvo s Vlašića, samo oće sve više i više obale
Srbi, Hrvati i Bosančerosi su manjina u Trstu i nemaju kopnenu granicu.
Slovenci osvajaju Trst po Trst i uništavaju venecijanski dijalekt, slaba demografija dovest će do toga da Trst jednog dana postane Slovenski
Podrška Veneciji da etnički očisti Trst od Slovenaca
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne da neće nego ne smije ( i nema muda )
RH ma poštivati odluku arbitražne komisije
( koju je sama tražila )
( koju je sama tražila )
2014-04-20
Pinochet wrote:lol. slovenci bi nas napleskali.
Tamo u piranskom zaljevu/savudrijskoj vali ima trenutno toliko RH policijskih plovila da mogu fizički napraviti zid po sredini zaljeva
Last edited by catabbath on 29/12/2017, 19:38; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Ti Slovenci šta god imaju od mora imaju radi Hrvata od ideje Ilirika do druga Tita
Sad ćeš brajkane izletit naglavačke iz Trsta i šire okolice pa ti neće idući sto godina padat na pamet posezati za tuđom obalom
Sad ćeš brajkane izletit naglavačke iz Trsta i šire okolice pa ti neće idući sto godina padat na pamet posezati za tuđom obalom
2014-04-11
VL - komentar nekog - belak - ( očito bedak )
-Tko izjavi da nam je Slovenija prijateljska zemlja, taj je izdajica. Zar prijatelji cine ovo: - vojna okupacija Sv. Gere, višestruke
blokade i ucjene pregovora s Europskom unijom, pokušaj nasilnog prisvajanja 800 hektara hrvatskog katastarskog teritorija
u međimurskoj općini Martinn na Muri, opstrukcije izgradnje mosta preko rijeke Mure, pokušaj otmice cijele Savudrijske vale
[„Naše more u Savudriji mora se braniti jednako kao Vukovar, Knin...“ dr. J.Grbac ] HAHAHAHAHAA, pokušaj otmice NE Krško,
prljave rabote oko Ljubljanske banke, zahtjevi Vladi RH da povlače punomoći Vlade RH Privrednoj i Zagrebačkoj banci za tužbe
protiv Ljubljanske banke, višegodišnja diskriminacija Agrokora na slovenskom „ slobodnom „ tržištu, prijevara u arbitražnom
procesu o razgraničenju na moru i kopnu te postavljanje žilet-žice čak i hrvatskom dijelu granice koji je doveo do smrti mnogobrojnih
životinja. Blokada ulaska HR u OECD ...
--------------------------------------------------------------------
Kekeci jebu Horvata ......jebu i ne vade, uši zavrću
Ovo nebi ni Srbi napravili
-Tko izjavi da nam je Slovenija prijateljska zemlja, taj je izdajica. Zar prijatelji cine ovo: - vojna okupacija Sv. Gere, višestruke
blokade i ucjene pregovora s Europskom unijom, pokušaj nasilnog prisvajanja 800 hektara hrvatskog katastarskog teritorija
u međimurskoj općini Martinn na Muri, opstrukcije izgradnje mosta preko rijeke Mure, pokušaj otmice cijele Savudrijske vale
[„Naše more u Savudriji mora se braniti jednako kao Vukovar, Knin...“ dr. J.Grbac ] HAHAHAHAHAA, pokušaj otmice NE Krško,
prljave rabote oko Ljubljanske banke, zahtjevi Vladi RH da povlače punomoći Vlade RH Privrednoj i Zagrebačkoj banci za tužbe
protiv Ljubljanske banke, višegodišnja diskriminacija Agrokora na slovenskom „ slobodnom „ tržištu, prijevara u arbitražnom
procesu o razgraničenju na moru i kopnu te postavljanje žilet-žice čak i hrvatskom dijelu granice koji je doveo do smrti mnogobrojnih
životinja. Blokada ulaska HR u OECD ...
--------------------------------------------------------------------
Kekeci jebu Horvata ......jebu i ne vade, uši zavrću
Ovo nebi ni Srbi napravili
2014-04-20
Kekeci će dobit po pički, etnički ću ih očistiti iz Trsta i šire okolice
Da im nije bilo Hrvata nikad državu nebi dobili nit slovenski jezik
Kad je Napoleon srušio Veneciju dobio je i Dalmaciju
Odakle ideja Marmontu za Ilirsku pokrajinu nego od nas
TO JE PRVI PUT DA SU DOBILI DRŽAVU, GLAVNI GRAD I SLUŽBENI JEZIK U POVIJESTI
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Auguste_Marmont
Drugi put od Tita
A dobit će po pički sad, idući sto godina neće im padat na pamet pretenzije na obalu
Da im nije bilo Hrvata nikad državu nebi dobili nit slovenski jezik
Kad je Napoleon srušio Veneciju dobio je i Dalmaciju
Odakle ideja Marmontu za Ilirsku pokrajinu nego od nas
TO JE PRVI PUT DA SU DOBILI DRŽAVU, GLAVNI GRAD I SLUŽBENI JEZIK U POVIJESTI
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Auguste_Marmont
Drugi put od Tita
A dobit će po pički sad, idući sto godina neće im padat na pamet pretenzije na obalu
2014-04-11
Slovenci nikad nisu imali državu u povijesti, jesu neku tzv Samovu državu za vrijeme Avara kratko ali to je kategorija alpskih Slavena općenito ne njih samih tu
Ideju ilirskih pokrajina Marmont je dobio u Dalmaciji, otkuda njemu Francuzu uopće ta ideja
Venecija pala, par godina kasnije iz Dalmacije ide se na Beč
Stvara se ilirska pokrajina
Glavni grad Ljubljana, jedan od službenih jezika slovenski, prvi put u povijesti kao i prvi put izlaz na MORE
Ideju ilirskih pokrajina Marmont je dobio u Dalmaciji, otkuda njemu Francuzu uopće ta ideja
Venecija pala, par godina kasnije iz Dalmacije ide se na Beč
Stvara se ilirska pokrajina
Glavni grad Ljubljana, jedan od službenih jezika slovenski, prvi put u povijesti kao i prvi put izlaz na MORE
2014-04-11
Ilirske pokrajine 1809 do 1816
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Illyrian_Provinces
Trst, Gorica, cijela obala i Boka Kotorska
2014-04-11
RH sugradjani, stisniti zube i pretrpiti........opet
Ispušite se tu na forumima , lakše će vam biti
čmaki bolucka ali eto, naviklo se već, jebu kekeci i ne vade
Ispušite se tu na forumima , lakše će vam biti
čmaki bolucka ali eto, naviklo se već, jebu kekeci i ne vade
2014-04-20
RayMabus wrote:Ilirske pokrajine 1809 do 1816
Neloše
2014-04-20
1816 do 1849
Kraljevstvo Iliria
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kingdom_of_Illyria_(1816–49)
Gorica, Trst, Istra, Kvarner
Glavni grad Ljubljana
JEBA IN MATER, DA IM NIJE BILO NAS NIKAD DRŽAVE NEBI VIDILI
NI MORA
NI SLUŽBENI JEZIK
Kraljevstvo Iliria
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kingdom_of_Illyria_(1816–49)
Gorica, Trst, Istra, Kvarner
Glavni grad Ljubljana
JEBA IN MATER, DA IM NIJE BILO NAS NIKAD DRŽAVE NEBI VIDILI
NI MORA
NI SLUŽBENI JEZIK
2014-04-11
Onda su se pobunili u revoluciji 1849 pa im Švabe uzeli Korušku, njih sveli na Ljubljanu i užu okolicu a Trst, Istra i Gorica nova pokrajina zvana AUSTRIJSKA OBALA, glavni grad Trst
Pa im Talijani uzeli po države u ww jedan i onda i Ljubljanu u ww dva
Da nije bilo Tita još bi jodlali gore po Alpama
SAD ĆEŠ DOBIT PO PIČKI
ETNIČKO ČIŠČENJE SLOVENACA TRST I OKOLICA
Pa im Talijani uzeli po države u ww jedan i onda i Ljubljanu u ww dva
Da nije bilo Tita još bi jodlali gore po Alpama
SAD ĆEŠ DOBIT PO PIČKI
ETNIČKO ČIŠČENJE SLOVENACA TRST I OKOLICA
2014-04-11
Udar Živog Zida na HDZ-ove birače...hahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
catabbath wrote:Pinochet wrote:lol. slovenci bi nas napleskali.
Tamo u piranskom zaljevu/savudrijskoj vali ima trenutno toliko RH policijskih plovila da mogu fizički napraviti zid po sredini zaljeva
A u ostatku Jadrana se konacno nesmetano moze loviti riba tradicionalnim alatima poput dinamita...
darth_vader-
2014-04-17
kako se samo varas..evo tu vec imas mene i jastreba koji smo se javili dragovoljnoPinochet wrote:lol. slovenci bi nas napleskali. sumnjam da bi tko u Rh išao ginuti za Sinčića, Pafi ili Don Anemija.
A slovenci bi u roku par dana bili na Jelačić platzu , i prisilili čardak na kapitulaciju,
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
izdajniceYehudi wrote:Ne da neće nego ne smije ( i nema muda )
( koju je sama tražila )
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Amerikanci upozorili Janeze:Zapad ili Ruske vrijednosti?Na vama je...
» Šalji pare
» Salji dalje....Meri Cetinic
» Hrvatska obučava mornaricu Libije
» Užas: sramota za njemačku mornaricu
» Šalji pare
» Salji dalje....Meri Cetinic
» Hrvatska obučava mornaricu Libije
» Užas: sramota za njemačku mornaricu
Page 2 of 4