Narodi su umorni od EU-a
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Narodi su umorni od EU-a
https://poskok.info/eu-doslovno-puca-po-savovima-narodi-su-umorni-od-diktata/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Narodi su umorni od EU-a
..
Ne od eu-a...od zapadnjacke i liberalne nadmenosti..plus ljevicarske...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
EU je oke..a ako netko nema politicke i financijske snage da se odupre,njegova krivica..
Guest- Guest
EU je najbolje sto se dogodilo ovom napacenom narodu
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
vuksadinare wrote:..
da, verujem,
zelis da ti cuvaju strazu dok ne pobjes sve srbe u hrvatskoj i bih.
da srbiju " neutraliziju " da bude neutralna, sve demokratski.
Guest- Guest
Ako je nešto OK onda se nema potrebe tome odupirati.pismejker wrote:EU je oke..a ako netko nema politicke i financijske snage da se odupre,njegova krivica..
T isi idealist..a Idealn one postoji..kolikogod drzave bile napredne,nisu imune na izazov vladanja nad drugima..I svaka jaka drzava ce pokusati izmodati slabiju,da bi stekla veci uticaj i nametla slabijoj svoju volju..Tu nije problem EU,to vlada u cijelom svijetu,otkad je Čovjeka na planeti..danni1 wrote:Ako je nešto OK onda se nema potrebe tome odupirati.pismejker wrote:EU je oke..a ako netko nema politicke i financijske snage da se odupre,njegova krivica..
Guest- Guest
debotoijusto wrote:EU je najbolje sto se dogodilo ovom napacenom narodu
DOBIO-USTA -opet partijski djeluješ 5kolono i jadniče - možeš li sebe pogledati u zrcalo i reći ;
JA SAM DOBRA I POŠTENA OSOBA - NABIJEM SVE KOJI DRUGAČIJE MISLE ??
Naravno da ne možeš - jer si SMRAD ; JA osobno za sebe mogu reći ;
JA SAM ISPRAVAN, POŠTEN , NEPOKVAREN I NITKO ME NEĆE NIKADA KUPITI - nažalost za tebe i mnoge druge to su nepoznati i strani pojmovi koji ne kolaju vašim moždanim vijugama i vi nikada nećete i nemožete doseći zanosne visine osjećaja ( pri kojem materijalno ništa ne dobivate ) no osjećaji koji vas ispunjavaju svom puninom dobroga i onoga što ljudsko biće sadrži u sebi - s tim ste potpuno zadovoljni i ne tražite ništa više - to pokušavate prenijeti na druge - no na OSOBE poput tebe i sličnih takve stvari ne mogu utjecati - vi ste poput SOCIOPATA koje svoje ŽRTVE nemilosrdno masakriraju pri živom tijelu i zdravom razumu !
Jado - JADOVNA ;
Jesi li ikada pokušao do sada REKAPITULIRATI svoje JADNO životno djelovanje u ovome HR društvu - imaš li makar imalo grižu savjesti - ili ti je svijedno : važno je da PLATE po količini SLOVA koja su napisao i uputio najčešće protiv države u kojoj živiš ??
PLJUC - veliki za tebe, tvoje sljedbenike i tebi sličnima !!
Guest- Guest
Hrvati su posebno poznati po tome što se brzo umore od svega,a ni to ne bi bilo čudno da prije toga nisu za dotičnu ideju bili zagrijani do jaja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tko bi rekao da ću se složiti sa tobom.- točno to.debotoijusto wrote:EU je najbolje sto se dogodilo ovom napacenom narodu
najbolja stvar što nam se desila , ulazak EU.. ono Hrvati ne moraju služiti i robovati čardaku i uhljebima za 3000kn, mogu otić vanka, dobiti priliku za dostojan život, a usput razjebati čardak
Guest- Guest
EU je oke..a ako netko nema politicke i financijske snage da se odupre,njegova krivica..
I ti si mi počeo nešto pametovati - pročitaj još jednom što si napisao - misliš li još uvijek da je OPRAVDANO što si ovdje ovako s visoka - bez ikakovih argumenata POPLJUVAO države i društva koja nisu imala POLITIČKE niti MATERIJALNE mogućnosti da budu ravnopravni kada su pokušali ulaziti - ili su ušli pod raznim " AMADMANIMA " u to " ODABRANO " PEŠKIRSKO društvo - koje je UPRAVO NAGLAŠAVALO kako su svi u tome društvu RAVNOPRAVNI i IMAJU jednako pravo GLASA !
HALO ; shvaćaš li ti uopće kojim vokabularom se ti služiš - to je već odavno prošlo ; da te podsjetim ;
-- robovlasničko društvo je " zvanićno ukinuto " no, nažalost mnogi današnji pokazatelji pokazuju da sljedbenici te ideologije i dan danas egzistiraju i svoje zamisli provode bez poteškoća na duge staze - NO CILJ je već sada potpuno VIDLJIV za svatkog imalo pametnijeg !!
UKRATKO ;
NABIJEM TE !
PLJUC !
Guest- Guest
redder4 wrote:debotoijusto wrote:EU je najbolje sto se dogodilo ovom napacenom narodu
DOBIO-USTA -opet partijski djeluješ 5kolono i jadniče - možeš li sebe pogledati u zrcalo i reći ;
JA SAM ISPRAVAN, POŠTEN , NEPOKVAREN I NITKO ME NEĆE NIKADA KUPITI - nažalost za tebe i mnoge druge to su nepoznati i strani pojmovi koji ne kolaju vašim moždanim vijugama i vi nikada nećete i nemožete doseći zanosne visine osjećaja ( pri kojem materijalno ništa ne dobivate ) no osjećaji koji vas ispunjavaju svom puninom dobroga i onoga što ljudsko biće sadrži u sebi - s tim ste potpuno zadovoljni i ne tražite ništa više - to pokušavate prenijeti na druge - no na OSOBE poput tebe i sličnih takve stvari ne mogu utjecati - vi ste poput SOCIOPATA koje svoje ŽRTVE nemilosrdno masakriraju pri živom tijelu i zdravom razumu !
Jado - JADOVNA ;
Jesi li ikada pokušao do sada REKAPITULIRATI svoje JADNO životno djelovanje u ovome HR društvu - imaš li makar imalo grižu savjesti - ili ti je svijedno : važno je da PLATE po količini SLOVA koja su napisao i uputio najčešće protiv države u kojoj živiš ??
upravo si upisom potvrdio da EU najbolje sto nam se desilo
2014-04-12
Pinochet wrote:tko bi rekao da ću se složiti sa tobom.- točno to.debotoijusto wrote:EU je najbolje sto se dogodilo ovom napacenom narodu
najbolja stvar što nam se desila , ulazak EU.. ono Hrvati ne moraju služiti i robovati čardaku i uhljebima za 3000kn, mogu otić vanka, dobiti priliku za dostojan život, a usput razjebati čardak
Očigledno ni ti ne razumiješ potpunu problematiku što se tiče pristupanja HR EU - proćitaj unazad moj zadnji post DEBOTU - a i tebi ću odgovoriti nevezano na tog plaćenika .
Guest- Guest
debotoijusto wrote:redder4 wrote:debotoijusto wrote:EU je najbolje sto se dogodilo ovom napacenom narodu
Jado - JADOVNA ;
JEBOTO ;
Dobro si me nasmijao ;
ARGUMENTI - JADO - POZITIVA i NEGATIVA a ne partijske USKOČICE JADOVA koja po partijskoj dužnosti pratiš svaki MINUT na ovom FORUMU i ODMAH promptno djeluješ - čak i dan prije NOVE GODINE - hajde ODI OBITELJI i zagrli svoju dječicu i suprugu - zaboravi na plaćenu politiku - BUDI makar na trenutak OBITELJSKI čovjek kojeg vole i obožavaju njegova djeca i supruga !!
Za tebe i ostale one tvoje sljedbenike 5 kolone - INFORMACIJA ;
JA se ovdje pojavim nakon možda 20 dana - možda nakon 30 - ovisno koliko sam u Zagrebu ( u međuvremenu me boli KUKI što će tko napisati - no za tebe i tebi slične koji ste ovdje plaćeni i imate obrazac; uvijek ću rado dati svoj prilog koji će vas demantirati !!
Guest- Guest
redder4 wrote:EU je oke..a ako netko nema politicke i financijske snage da se odupre,njegova krivica..
I ti si mi počeo nešto pametovati - pročitaj još jednom što si napisao - misliš li još uvijek da je OPRAVDANO što si ovdje ovako s visoka - bez ikakovih argumenata POPLJUVAO države i društva koja nisu imala POLITIČKE niti MATERIJALNE mogućnosti da budu ravnopravni kada su pokušali ulaziti - ili su ušli pod raznim " AMADMANIMA " u to " ODABRANO " PEŠKIRSKO društvo - koje je UPRAVO NAGLAŠAVALO kako su svi u tome društvu RAVNOPRAVNI i IMAJU jednako pravo GLASA !
HALO ; shvaćaš li ti uopće kojim vokabularom se ti služiš - to je već odavno prošlo ; da te podsjetim ;
-- robovlasničko društvo je " zvanićno ukinuto " no, nažalost mnogi današnji pokazatelji pokazuju da sljedbenici te ideologije i dan danas egzistiraju i svoje zamisli provode bez poteškoća na duge staze - NO CILJ je već sada potpuno VIDLJIV za svatkog imalo pametnijeg !!
UKRATKO ;
NABIJEM TE !
PLJUC !
JEBOTO ;
Nevezano na moje prijašnje postove DEMANTIRAJ svima nama ovdje na forumu ovo što sam JA napisao i OBRAZLOŽI ARGUMENTIMA svoje stajalište !!
Nemoj se VADITI na mojoj DISKFALIFIKACIJI mene osobno - pokušaj DISKFALIFICIRATI ono što JA osobno ZASTUPAM i dokaži da sam ja u krivu !
Možda ćeš morati pozvati u pomoć i svoga " KOLEGU "
PLJUC !!
Guest- Guest
redder4 wrote:debotoijusto wrote:redder4 wrote:debotoijusto wrote:EU je najbolje sto se dogodilo ovom napacenom narodu
Jado - JADOVNA ;
JEBOTO ;
Dobro si me nasmijao ;
ARGUMENTI - JADO - POZITIVA i NEGATIVA a ne partijske USKOČICE JADOVA koja po partijskoj dužnosti pratiš svaki MINUT na ovom FORUMU i ODMAH promptno djeluješ - čak i dan prije NOVE GODINE - hajde ODI OBITELJI i zagrli svoju dječicu i suprugu - zaboravi na plaćenu politiku - BUDI makar na trenutak OBITELJSKI čovjek kojeg vole i obožavaju njegova djeca i supruga !!
JA se ovdje pojavim nakon možda 20 dana - možda nakon 30 - ovisno koliko sam u Zagrebu ( u međuvremenu me boli KUKI što će tko napisati - no za tebe i tebi slične koji ste ovdje plaćeni i imate obrazac; uvijek ću rado dati svoj prilog koji će vas demantirati !!
ne samo najbolje sto se dogodilo nego hitno uvest € i schengen te 70 000 nevjernika sa svih strana svijeta a radisnih
bude i dalje hrvatska i barem ce pisat niz vjetar za promjenu ako vec nema neke pameti za vise
2014-04-12
redder4 wrote:Pinochet wrote:tko bi rekao da ću se složiti sa tobom.- točno to.debotoijusto wrote:EU je najbolje sto se dogodilo ovom napacenom narodu
Očigledno ni ti ne razumiješ potpunu problematiku što se tiče pristupanja HR EU - proćitaj unazad moj zadnji post DEBOTU - a i tebi ću odgovoriti nevezano na tog plaćenika .
osim što sam u tvom postvu vidio "ja sam pošten"(prvo tko je god pošten za sebe nemora tvrditi da je pošten, jer mamić i bratija govore pošteni), a ostali upisi su "jado, pljuc, pljuc, jado, ja sam pošteno"
ukratko , napiši zašto je ulazak u EU loš? možda vama ako ste se nakačili na državnu sisu i u penziju sa 40godina, pa sada se teresete, jer za 5-10godina neće imati tko da vas hrani, jer ste razjebali i uništili državu radi malo osobnih materijalnih interesa..
podrška svim Hrvatima da isele u EU
Guest- Guest
Jebeš EU a ta priča o odlasku mladih je prošlost jer ionako još dvije tri godine i nema više tko ni iselit tako da nam ni to više ne treba
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
debotoijusto wrote:redder4 wrote:debotoijusto wrote:redder4 wrote:debotoijusto wrote:EU je najbolje sto se dogodilo ovom napacenom narodu
Jado - JADOVNA ;
JEBOTO ;
Dobro si me nasmijao ;
ne samo najbolje sto se dogodilo nego hitno uvest € i schengen te 70 000 nevjernika sa svih strana svijeta a radisnih
bude i dalje hrvatska i barem ce pisat niz vjetar za promjenu ako vec nema neke pameti za vise
U - JEBEMTI - ovaj APARTČIK i dalje MELJE GLUPOSTI i misli da će ga SLJEDBENICI zato što ne razumiju MATERIJU smatrati VOĐOM kojem će sve DONIRATI i slijediti ga - čak i vlastitu PAMET - HALO IDOTI koji razmišljate NA OVAKAV NAČIN - JESTE VI NORMALNI ??
naravno ; jeboto - OČEKUJEM znavstveni pristup s tvoje strane protiv mojih argumenata - ne prodavanja MAGLE kako ti to često činiš i ODI se TAJNO ispovijedati za grijehe protiv svojih BLIŽNJIH i svojih sugrađana !!
U KONAĆNICI ; TI ZAGOVARAŠ 70 000 NEVJERNIKA s ZLURADOŠĆU prema HR narodu - JEBEM TI NANU KOJA TE OKOTILA - SMRADE - za informaciju NEUPUĆENIMA - svega 3 POSTO ARAPA koji su došli u EU i koji svugdje u svijetu VRIJEDE kao OLOŠ - NERADNICI i FUNDAMENTALISTI su suukus ovog FORUMAŠA koji ih GLORIFICIRA - MOJA želja je da ti TI LJUBAVNICI SILUJU TVOJU DJECU I SUPRUGU - POSLIJE toga mi se javi da te POSEREM !!!
MRŠ ,SMRADE !!
VELIKA DIGRESIJA - SVEGA 3 % ARAPA je prihvatilo EU vrijednosti - OSTALI ARAPI ( tobožnje IZBJEGLICE ) su DONIJELI ONO protiv čega sam osobno dignuo GALAMU !!
Last edited by redder4 on 30/12/2017, 17:48; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Umorni vapaj Hrvata iz Irske
» Najbrže izumirući narodi na svijetu su Litavci i - Hrvati
» Biden je svojim obracanjem pokazao da je umorni starac koji bi radije danas bio na ribiciji ili u domu nego americki predsjednik
» Ocita je velika zamjena stanovnistva.Povijesni narodi postaju manjine
» Svijet se mijenja i preživjet će spremni i organizirani narodi, a ne “krdo potrošača”
» Najbrže izumirući narodi na svijetu su Litavci i - Hrvati
» Biden je svojim obracanjem pokazao da je umorni starac koji bi radije danas bio na ribiciji ili u domu nego americki predsjednik
» Ocita je velika zamjena stanovnistva.Povijesni narodi postaju manjine
» Svijet se mijenja i preživjet će spremni i organizirani narodi, a ne “krdo potrošača”
Page 1 of 3