Hadeze kupio bijesa prvog
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hadeze kupio bijesa prvog
marcellus wrote:debotoijusto wrote:slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:astronomska
9 000 kuna neto mjesečno astronomska plaća?
smijesno... pa nedrk je imao 10 za promisljanja o kulturi ... nebitno , to 9tkn previse jer njegove usluge nisu potrebne vladi koja dobije izbore na "znamo sto hocemo" a opet bolje nego neki pater iko
ono , kad das + HDZ znas da sve otislo u materinu
opet nisi shvatio poantu
čovjek tu plaću priča da bi šutio i da ne bi srao protiv vlade po blogovima, to je sve
nisi ti htio moju shvatit , bolje da on suti za taj novac nego pater iko svakodnevno progovara
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Radi već 2 godine ako ne i duže, pa on je počeo sa hibridnim ratom, samo kod nas moževta orotuha biti savjetnik premijera
Kermit-
2014-04-17
slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:astronomska
Čovik je baš karakter. Da su se ADZovci cjenkali vjerojatno bi pristao i za manje.
catabbath-
2015-08-22
Pa nije toliko ni loše za uskočit par puta mjesečno s nekakvim savjetom...nije to rad u klasičnom smislu s određenim radnim vremenom...catabbath wrote:slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:astronomska
Čovik je baš karakter. Da su se ADZovci cjenkali vjerojatno bi pristao i za manje.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Totenkopf wrote:Pa nije toliko ni loše za uskočit par puta mjesečno s nekakvim savjetom...nije to rad u klasičnom smislu s određenim radnim vremenom...
Je samo on se drži kao neki vrhunski PRovac koji drži Boga za jaja a takvi u pravilu rade za malo više para.
catabbath-
2015-08-22
Ma 9000 kn hehe prije eura plus plus tko zma štocatabbath wrote:slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:astronomska
Kermit-
2014-04-17
slaba je to cijena.. ja bih 2000€ uzeo kao mjesečnu nadoknadu što se moram pridružiti čardaku.. ispod toga neidem
Guest- Guest
Postao bi čardakovac za 2000?Pinochet wrote:slaba je to cijena.. ja bih 2000€ uzeo kao mjesečnu nadoknadu što se moram pridružiti čardaku.. ispod toga neidem
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Bolje pun frižider nego prazan tanjir, aminTotenkopf wrote:Postao bi čardakovac za 2000?Pinochet wrote:slaba je to cijena.. ja bih 2000€ uzeo kao mjesečnu nadoknadu što se moram pridružiti čardaku.. ispod toga neidem
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Bolje pun frižider nego prazan tanjir, aminTotenkopf wrote:Postao bi čardakovac za 2000?Pinochet wrote:slaba je to cijena.. ja bih 2000€ uzeo kao mjesečnu nadoknadu što se moram pridružiti čardaku.. ispod toga neidem
eura.
s obzirom, da nisam neka javna ličnost tipa bijes prvi, tako da čardak da buden njihov spreman mi je maksimalno ponuditi 2000kn, (ne eura), a mene zanimaju euri, tako da ionako ništa.
ako čardak hoće da im se pridružim, 2000€ je moja cifrra.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bujica bijesa zbog Hasanbegovića:Gdje je Plenković bio 1991?
» Hadeze preuzima Podravku i ide na eliminaciju tvrtke
» Hadeze ritualno baca Karamarka u jami
» Nakon što je Le Zbor uz bubnjanje Drum 'n' bijesa na Trgu žrtava fašizma izveo performans Patrijarhat siluje
» Đakovo: HADEZE paraziti zabranili utakmice po terasama
» Hadeze preuzima Podravku i ide na eliminaciju tvrtke
» Hadeze ritualno baca Karamarka u jami
» Nakon što je Le Zbor uz bubnjanje Drum 'n' bijesa na Trgu žrtava fašizma izveo performans Patrijarhat siluje
» Đakovo: HADEZE paraziti zabranili utakmice po terasama
Page 2 of 2