Njemačka : Crkve su postale ljevičarsko leglo
Page 1 of 1
Njemačka : Crkve su postale ljevičarsko leglo
http://m.dw.com/hr/je-li-crkva-mjesto-za-politiku/a-41953858
Ha ha ha
Ha ha ha
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Njemačka : Crkve su postale ljevičarsko leglo
kako su ono pjevali partizani:
Mi idemo protiv Boga
mi ne idemo protiv Hrista
jer je bio komunista
Mi idemo protiv Boga
jer je bio komunista
2016-11-17
Apsolutno je. Crkva ne sudjeluje u obnašanju vlasti ali je svakako pozvana da kritizira, komentira i iznosi svoje stavove u vezi svakog aspekta društvenog i političkog života građana.
Ja neznam šta ovi desničari po Njemačkoj misle, valjda da bi crkva trebala da poziva na holokaust i ubijanje ljudi, svašta
2014-04-11
ako nekima u njemačkoj njihova crkva nije u redu onda im na godinu dana iznajmimo našu i još ubacimo u paket koju stranku poput hdz-a pa da vide što je tarapana.Nemaju pojma.
vili40-
2015-08-02
Nosim kapu sa tri rogagovinda wrote:kako su ono pjevali partizani:
Mi idemo protiv Boga
jer je bio komunista
I borim se protiv boga
Ali neću protiv Krista
On je bio komunista...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Treba malo napada da se desi da onih 30% Njemaca konačno shvati da demokršćani nisu desničarska nego ljevičarska stranka i da ju treba izbrisati s političke scene Njemačke
2014-04-11
RayMabus wrote:Treba malo napada da se desi da onih 30% Njemaca konačno shvati da demokršćani nisu desničarska nego ljevičarska stranka
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ja sam scientolog
Možete vi meni reći zašto bih ja ikad glasao za nešto što u sebi nosi naziv kršćanska?
He he he ajmo trpaj, može i budiste
. PA PA CDU
Možete vi meni reći zašto bih ja ikad glasao za nešto što u sebi nosi naziv kršćanska?
He he he ajmo trpaj, može i budiste
. PA PA CDU
2014-04-11
jastreb wrote:Nosim kapu sa tri rogagovinda wrote:kako su ono pjevali partizani:
Mi idemo protiv Boga
jer je bio komunista
I borim se protiv boga
Ali neću protiv Krista
On je bio komunista...
A Krist Bog.
Što znači da su komunisti pjevali o Bogu za kojega su smatrali da je komunist.
Ništa novo pod kapom nebeskom.
Guest- Guest
Zašto bi netko tko je kršćanin glasao za stranku koja se zove DEMOSCIENTOLOŠKA UNIJA?
Eto vidite, AfD je uzeo i uzimati će glasove CDU na antiislamskoj imigracskoj politici (napomena Oni nisu protiv islama nego samo protiv islama u Njemačkoj)..... a onda CDU nema izbora nego da krene istim putem
Znate šta je trik?
AfD će se onda bavit monetarnon reformon i bit sličniji liberalima i zalagati će se za trpanje hindusa, budiste, ateista, scientologa, pagana
Zašto?
Pa eto zašto ne
Eto vidite, AfD je uzeo i uzimati će glasove CDU na antiislamskoj imigracskoj politici (napomena Oni nisu protiv islama nego samo protiv islama u Njemačkoj)..... a onda CDU nema izbora nego da krene istim putem
Znate šta je trik?
AfD će se onda bavit monetarnon reformon i bit sličniji liberalima i zalagati će se za trpanje hindusa, budiste, ateista, scientologa, pagana
Zašto?
Pa eto zašto ne
2014-04-11
cijela njemačka je kurac od ovce na njemu zvonce....vjerojatno i crkva kod njih.
u bostalom vidimo i po misama za praljka
u bostalom vidimo i po misama za praljka
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Liberali i AfD imaju isti cilj, čak će afd popustit pa reći da mogu i muslimani ali ne ovi kozojebi nego visoko obrazovani muslimani, dakle zapuhati će u rog liberala
Zašto?
Pa zato što svi ti koji nisu kršćani kad dobiju državljanstvo mogu glasati samo za SPD, liberale, AfD, naciste i zelene
NIKAD ZA CDU
E onda će CDU preći u kršćanski fundamentalizam i velike koalicije su kako god okreneš gotova priča
Zašto?
Pa zato što svi ti koji nisu kršćani kad dobiju državljanstvo mogu glasati samo za SPD, liberale, AfD, naciste i zelene
NIKAD ZA CDU
E onda će CDU preći u kršćanski fundamentalizam i velike koalicije su kako god okreneš gotova priča
2014-04-11
Similar topics
» Njemačka: ukidaju se proslave kršćanskih praznika po školama, trgovima, a "Crkve" miču križeve
» Njemačka korak ispred ostalih: Video na stranici biskupije Essen poziva na ukidanje spolnog morala unutar Crkve
» U Lyonu ispri crkve upucan pravoslavni svećenik grčke pravoslavne crkve
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
» Anarho ljevicarsko liberalno 'antifasisticki' susreti i laprdanje u Zutarnjem
» Njemačka korak ispred ostalih: Video na stranici biskupije Essen poziva na ukidanje spolnog morala unutar Crkve
» U Lyonu ispri crkve upucan pravoslavni svećenik grčke pravoslavne crkve
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
» Anarho ljevicarsko liberalno 'antifasisticki' susreti i laprdanje u Zutarnjem
Page 1 of 1