Navijačka scena u ex-Jugooslaviji
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Navijačka scena u ex-Jugooslaviji
..evo bas sam gledao zanimljiv dokumentarac na tv 'nedjelja 13' o neredima na maximiru 13.5.1990.pa sam otvorio po meni zanimljivu temu.Po meni najburnije navijacke godine su bile od 1987 do 1991,u tome periodu sve se splelo u navijackom pokretu od sve masovnije pojave huliganizma,masovnih gostovanja do politike.sobno mogu reci da sam kao tad mladi aktivni navijac,pripadnik torcide bio ponosan na to navijacko razdoblje,mozda sam malo sebican ali kako sam rekao vrlo lijepa navijacka vremena.Prakticno sam obisao gotovo cijelu bivsu jugu i nisam siguran da bih to ikad napravio da nisam bio aktivni navijac.Meni osobno kao navijacu iz navijackog ugla najdraze su mi sezone 1988/89 i 1989/90,gdje je navijacki pokret dozivio određenu kulminaciju i gdje su se navijacke grupe definirale.U te dvije sezone imao sam i najvise navijackih gostovanja,negdje preko tridesetak i najvecim dijelom to je bio beograd i novi sad.Kao pripadnik torcide tu ubrajam i gostovanja dinama zajedno s bbb-ovcima(mislim da sam s njima bio negdje na pet gostovanja u beogradu i na dva gostovanja u novom sadu)
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Re: Navijačka scena u ex-Jugooslaviji
kbk
Similar topics
» Navijačka inteligencija
» najjača scena svih vremena
» HOROR SCENA NAKON ŠTO JE INSPEKTOR POGAZIO DECU
» Zagreb pride kmeči na Zokija, ucviljena lbqtrnp-scena neutješna
» Najveca navijacka smeca u bivsoj jugi(i danas) tzv 'rodjeni' odrekli se Bake Sliskovica zbog jedne recenice
» najjača scena svih vremena
» HOROR SCENA NAKON ŠTO JE INSPEKTOR POGAZIO DECU
» Zagreb pride kmeči na Zokija, ucviljena lbqtrnp-scena neutješna
» Najveca navijacka smeca u bivsoj jugi(i danas) tzv 'rodjeni' odrekli se Bake Sliskovica zbog jedne recenice
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1