ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navijačka scena u ex-Jugooslaviji

Go down

Navijačka scena u ex-Jugooslaviji Empty Navijačka scena u ex-Jugooslaviji

Post by vuksadinare Mon 28 Sep - 11:35

..evo bas sam gledao zanimljiv dokumentarac na tv 'nedjelja 13' o neredima na maximiru 13.5.1990.pa sam otvorio po meni zanimljivu temu.Po meni najburnije navijacke godine su bile od 1987 do 1991,u tome periodu sve se splelo u navijackom pokretu od sve masovnije pojave huliganizma,masovnih gostovanja do politike.sobno mogu reci da sam kao tad mladi aktivni navijac,pripadnik torcide bio ponosan na to navijacko razdoblje,mozda sam malo sebican ali kako sam rekao vrlo lijepa navijacka vremena.Prakticno sam obisao gotovo cijelu bivsu jugu i nisam siguran da bih to ikad napravio da nisam bio aktivni navijac.Meni osobno kao navijacu iz navijackog ugla najdraze su mi sezone 1988/89 i 1989/90,gdje je navijacki pokret dozivio određenu kulminaciju i gdje su se navijacke grupe definirale.U te dvije sezone imao sam i najvise navijackih gostovanja,negdje preko tridesetak i najvecim dijelom to je bio beograd i novi sad.Kao pripadnik torcide tu ubrajam i gostovanja dinama zajedno s bbb-ovcima(mislim da sam s njima bio negdje na pet gostovanja u beogradu i na dva gostovanja u novom sadu)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Navijačka scena u ex-Jugooslaviji Empty Re: Navijačka scena u ex-Jugooslaviji

Post by muckodjubre Mon 28 Sep - 11:41

kbk

Navijačka scena u ex-Jugooslaviji 6b8efe2f85c2b63406b2Navijačka scena u ex-Jugooslaviji Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Navijačka scena u ex-Jugooslaviji Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest Mon 28 Sep - 11:52

muckodjubre wrote:kbk
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content