Ludnica u Splitu, dolaze Srbi...
Page 1 of 1
Ludnica u Splitu, dolaze Srbi...
http://www.kurir.rs/sport/ostali-sportovi/2966517/ludnica-u-splitu-svi-zele-da-vide-orlove-trazi-se-karta-vise-za-utakmicu-hrvatska-srbija-tapkarosi-na-crno-uzimaju-i-do-300-evra
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Ludnica u Splitu, dolaze Srbi...
jastrebe, jel'to srbi napadaju?!
2014-04-12
Zima napada. I to opasno.maggie13 wrote:jastrebe, jel'to srbi napadaju?!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kod nas nema zime..dođi na utakmicujastreb wrote:Zima napada. I to opasno.maggie13 wrote:jastrebe, jel'to srbi napadaju?!
2014-04-12
Ma prošlo me to. Fotelja i tv. To da,ali ići po stadionima to mi više nije ono. Moš mislit da niti jednu utakmicu šampionske Rijeke prošle sezone nisam gledao na stadionu.maggie13 wrote:Kod nas nema zime..dođi na utakmicujastreb wrote:Zima napada. I to opasno.maggie13 wrote:jastrebe, jel'to srbi napadaju?!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja sam bila na dvije. Brondby i Everton.jastreb wrote:Ma prošlo me to. Fotelja i tv. To da,ali ići po stadionima to mi više nije ono. Moš mislit da niti jednu utakmicu šampionske Rijeke prošle sezone nisam gledao na stadionu.maggie13 wrote:Kod nas nema zime..dođi na utakmicujastreb wrote:Zima napada. I to opasno.maggie13 wrote:jastrebe, jel'to srbi napadaju?!
2014-04-12
Ja sam bio na jednoj. Belgija-Hrvatska, Prosinečki zabio gol.
Poslije s belgijancima u Šestinskom lagviću sklopio posao za slijedeće dvije godine. Fin, a kako sam im izlazio u susret dobio i neke benefite. Problem kaj sam morao po njih u Lihenštajn.
Poslije s belgijancima u Šestinskom lagviću sklopio posao za slijedeće dvije godine. Fin, a kako sam im izlazio u susret dobio i neke benefite. Problem kaj sam morao po njih u Lihenštajn.
2014-12-30
naravno...trcimjastreb wrote:Doći će i Vučina.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
U splitu je dovoljno ludih i bez ludih srbalja.
Osim seke, yode sve ostalo,...jel
dijagram-
2015-08-09
Pa ide i Torcida navijati za Partizan u Beogradu...
2016-11-17
:-Ddijagram wrote:U splitu je dovoljno ludih i bez ludih srbalja.
Nek'si ti mene izdvojio :-P
2014-04-12
maggie13 wrote::-Ddijagram wrote:U splitu je dovoljno ludih i bez ludih srbalja.
Nek'si ti mene izdvojio :-P
dijagram-
2015-08-09
Similar topics
» Srbi masovno dolaze na plaćeno glasanje za HDZ-e
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Ludnica u Mostaru
» Ludnica u Švedskoj
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Ludnica u Mostaru
» Ludnica u Švedskoj
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
Page 1 of 1