Sabor kao pokrovitelj obilježavanja bitke na Sutjesci!
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Sabor kao pokrovitelj obilježavanja bitke na Sutjesci!
Imas deset klonova? Pola foruma :-Ddzango wrote:Evo ja. Ako me porediš sa ovim forumskim jajarama.maggie13 wrote:I za deset zna na nekim popisima.dzango wrote:Ne mora. Svaki vredi za trojicu.maggie13 wrote:Vas je sve i svugdje najvise.dzango wrote:Zašto Hrvatska ne bi slavima Sutjesku? I tamo su u svakom slučaju najviše izginuli Srbi.
Trebalo vas je bit dvadeset i osam milijuna za sve to pokrit.
Uz duzno postovanje.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Povuci me za kiki...i ti i ostalih deset...dzango wrote:Evo ja. Ako me porediš sa ovim forumskim jajarama.maggie13 wrote:I za deset zna na nekim popisima.dzango wrote:Ne mora. Svaki vredi za trojicu.maggie13 wrote:Vas je sve i svugdje najvise.dzango wrote:Zašto Hrvatska ne bi slavima Sutjesku? I tamo su u svakom slučaju najviše izginuli Srbi.
Uz duzno postovanje.
2016-11-17
Samo ti se čini da nas je deset. Zbog učinka. To sam samo ja.maggie13 wrote:Imas deset klonova? Pola foruma :-Ddzango wrote:Evo ja. Ako me porediš sa ovim forumskim jajarama.maggie13 wrote:I za deset zna na nekim popisima.dzango wrote:Ne mora. Svaki vredi za trojicu.maggie13 wrote:
Vas je sve i svugdje najvise.
Uz duzno postovanje.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Vidi ovog šupakmerakliju. Samo bi da ga neki cimaju za đoku.govinda wrote:Povuci me za kiki...i ti i ostalih deset...dzango wrote:Evo ja. Ako me porediš sa ovim forumskim jajarama.maggie13 wrote:I za deset zna na nekim popisima.dzango wrote:Ne mora. Svaki vredi za trojicu.maggie13 wrote:
Vas je sve i svugdje najvise.
Uz duzno postovanje.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Znaci, ipak si samo jedan..ostalo se pravis vazan :-P 7dzango wrote:Samo ti se čini da nas je deset. Zbog učinka. To sam samo ja.maggie13 wrote:Imas deset klonova? Pola foruma :-Ddzango wrote:Evo ja. Ako me porediš sa ovim forumskim jajarama.maggie13 wrote:I za deset zna na nekim popisima.dzango wrote:
Ne mora. Svaki vredi za trojicu.
2014-04-12
Ne, samo da me ti cimas za djoku...dzango wrote:Vidi ovog šupakmerakliju. Samo bi da ga neki cimaju za đoku.govinda wrote:Povuci me za kiki...i ti i ostalih deset...dzango wrote:Evo ja. Ako me porediš sa ovim forumskim jajarama.maggie13 wrote:I za deset zna na nekim popisima.dzango wrote:
Ne mora. Svaki vredi za trojicu.
2016-11-17
Nisi ti kuvin sin. Ti si kurva sam po sebi. Ustaški genetski otpadak.danni1 wrote:Zapravo ne, droljo , pijana. majka mije poštena bogobojazna i vrijedna žena za razliku od tvoje kurve balijske koju je je jebala cijela muslimanska brigada.Sora wrote:Onda nije cudo da si ti kurvin sin
Dok se ustaštvo ne zatre, nema sreće za budalaste Hrvate.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sa svakog drugog gledišta ti si jedna budaletina.vuksadinare wrote:sutjeska je sa vojnog gledista cista njemacka pobjeda koju su dobili-partizanskom strategijom..munjevitim prebacivanjem trupa mahom planinski uvjezbanih jedinica..i trupova tj manjih pokretnih specijalnih grupa...bilanc kompletno razbijena jedna partizanska divizija 3 crnogorska...prepolovljena sedma banijska divizija..gotovo unistena deveta dalmatinska divizija...prva proleterska divizija kocevpopovica izvukla se sa daleko manjim gubicima...a tu diviziju su mahom sacinjavali srbijanci koje koca popovic nije htio zrtvovati za ionako izgubljenu bitku...za razliku od neretve tito je tu ostavio oko 2000 mahom teskih ranjenika koji su stradali jer je tile spasavao guzicu...amen
I dokle ćete više slinit i cendrat zbog poraza ustaša i njihovih nacističkih i fašističkih gospodara.
2015-09-24
Oooo, sad sam Turčin i balija.danni1 wrote:
ti balijski štakore. Jebo vas komunizam i Tito u šupak turski.
Hajde neka, hvala Bogu, malo za promjenu ... jer vi ustaše patite od kroničnog pomanjkanja maštovitosti.
2015-09-24
mozes se pjeniti..ali brojke i cinjenice su neumoljive...neces valjda tvrditi jos da su pobjedili....onda si caknut na n-tuRingo10 wrote:Sa svakog drugog gledišta ti si jedna budaletina.vuksadinare wrote:sutjeska je sa vojnog gledista cista njemacka pobjeda koju su dobili-partizanskom strategijom..munjevitim prebacivanjem trupa mahom planinski uvjezbanih jedinica..i trupova tj manjih pokretnih specijalnih grupa...bilanc kompletno razbijena jedna partizanska divizija 3 crnogorska...prepolovljena sedma banijska divizija..gotovo unistena deveta dalmatinska divizija...prva proleterska divizija kocevpopovica izvukla se sa daleko manjim gubicima...a tu diviziju su mahom sacinjavali srbijanci koje koca popovic nije htio zrtvovati za ionako izgubljenu bitku...za razliku od neretve tito je tu ostavio oko 2000 mahom teskih ranjenika koji su stradali jer je tile spasavao guzicu...amen
I dokle ćete više slinit i cendrat zbog poraza ustaša i njihovih nacističkih i fašističkih gospodara.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a sto?...da ne mislis valjda na herojstvo...tsssdzango wrote:A ko bi drugi?vuksadinare wrote:srbi svi i svuda..poznatodzango wrote:Zašto Hrvatska ne bi slavima Sutjesku? I tamo su u svakom slučaju najviše izginuli Srbi.
2015-09-08
...sutjeska je bila nepotrebna avantura i cisti titov promasaj..koncentrirati na malom prostoru vece jedinice i tako ih izloziti unistenju je potez teskog amatera...zbog strane misije doveo u pitanje opstanak svog pokreta...ostavio 2000 ranjenika na milost i nemilost svabama..bacio u unaprijed izgubljenu bitku dvije dalmatinske brigade...koje su nakon sutjeske spale sve zajedno na niti stotinjak ljudi...dok su srbijanci izvukli uz minimalne gubitke dajuci petama vjetra i izbjegavajuci vjesto sukobe..eto to je titov sav ucinak na sutjesci..i to onda obiljezavati...zao mi je samo zrtava koje su zbog egoisticne blasfemije gurbute u provaliju
2015-09-08
...neretva je nesto drugo...to bi se cak sa vojnog gledista moglo okarakterizirati kao nerjeseno...plus pobjeda nad cetnicima...i talijanima..za razliku od neretve sutjeska cista katastrofa
2015-09-08
Zna se ko je pobijedio a ko izgubio i tu nikakva neoustaska povijesnicarska perverzija ne pomaze.vuksadinare wrote:mozes se pjeniti..ali brojke i cinjenice su neumoljive...neces valjda tvrditi jos da su pobjedili....onda si caknut na n-tuRingo10 wrote:Sa svakog drugog gledišta ti si jedna budaletina.vuksadinare wrote:sutjeska je sa vojnog gledista cista njemacka pobjeda koju su dobili-partizanskom strategijom..munjevitim prebacivanjem trupa mahom planinski uvjezbanih jedinica..i trupova tj manjih pokretnih specijalnih grupa...bilanc kompletno razbijena jedna partizanska divizija 3 crnogorska...prepolovljena sedma banijska divizija..gotovo unistena deveta dalmatinska divizija...prva proleterska divizija kocevpopovica izvukla se sa daleko manjim gubicima...a tu diviziju su mahom sacinjavali srbijanci koje koca popovic nije htio zrtvovati za ionako izgubljenu bitku...za razliku od neretve tito je tu ostavio oko 2000 mahom teskih ranjenika koji su stradali jer je tile spasavao guzicu...amen
I tu su brojke i cinjenice neumoljive.
2015-09-24
https://www.google.hr/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwini4__uq7YAhWNUlAKHeDyCyQQwqsBCBAwAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DpGJMM4eonvU&usg=AOvVaw2AFxXDk4jm_yfjCmcFFUuk
[size=32]KRAJ SUTJESKE HLADNE VODE[/size]
Narodna
Zagreb, 13.6.2017.
Kraj Sutjeske hladne vode,
Barjak časti i slobode
Leprša se iznad glave,
Komandanta druga Save.
A okolo guja ljuta
Opasala po tri puta.
Fašističke crne čete
Obruč stežu i prijete.
I prelaze uske brane
Da unište partizane.
Al je Sava heroj pravi,
Na čelo se vojske stavi.
Pa povika iz sveg glasa,
Zelengoru zatalasa:
"Juriš braćo partizani,
Borci moji odabrani."
Zacikaše puške tanke,
Osvetnice – partizanke,
Mitraljezi brzi kose,
Ručne bombe smrt donose.
I dok sve se trese, lomi,
Jurišaju bataljoni.
Krv se proli po poljani,
Probiše se partizani.
Dok Sutjeska voda teče,
Umrijeti Sava neće.
I u Drinu dok uvire,
Ne da Savi da umire
Kolliko se bitaka iz tzv. Domovinskog rata otpjevalo OVAKO .
Koliko se bitaka uopce moze označiti kao bitke casti i slobode kad znamo sve o uzrocima i posljedicama zadnjeg balkanskog sranja
Sutjeska je najveca bitka u NOB , nakon koje su partizani bili nezaustavljivii u oslobađanju zemlje od okupatora i njihovoh slugu.
Jedino, SLUGE ZIVE I DALJE.
HRVATI NE ROBUJTE STRANCIMA KAO STO SU HERCEGOVANCII NJIHOVOJ USTASKOJ REVIZIJI POVIJESTI.
Koliko se bitaka uopce moze označiti kao bitke casti i slobode kad znamo sve o uzrocima i posljedicama zadnjeg balkanskog sranja
Sutjeska je najveca bitka u NOB , nakon koje su partizani bili nezaustavljivii u oslobađanju zemlje od okupatora i njihovoh slugu.
Jedino, SLUGE ZIVE I DALJE.
HRVATI NE ROBUJTE STRANCIMA KAO STO SU HERCEGOVANCII NJIHOVOJ USTASKOJ REVIZIJI POVIJESTI.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Tito , jedini zapovjednik koji je cijelo vrijeme rata bio na prvoj liniji
HERCEGOVANCI, gdje vam je bio Pavelic ?
HERCEGOVANCI, gdje vam je bio Pavelic ?
2014-04-29
2014-04-29
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Klizište prijeti da ugrozi spomenik Bitke na Sutjesci
» kolinda pokrovitelj hot erotic show-a
» Kolinda nasmiješena maše s Kornata, povodom obilježavanja smrti 12 vatrogasaca
» Njemački predsjednik moli Poljake za oproštaj na ceremoniji obilježavanja početka 2. svj.rata
» Polaganje zajedničkog vijenca u povodu obilježavanja 20. obljetnice smrti dr. Franje Tuđmana
» kolinda pokrovitelj hot erotic show-a
» Kolinda nasmiješena maše s Kornata, povodom obilježavanja smrti 12 vatrogasaca
» Njemački predsjednik moli Poljake za oproštaj na ceremoniji obilježavanja početka 2. svj.rata
» Polaganje zajedničkog vijenca u povodu obilježavanja 20. obljetnice smrti dr. Franje Tuđmana
Page 6 of 8