Dačić otvoreno o svemu: Amerika nam nije prijatelj, tamo sam čak i Pacolija uvalio u velike probleme
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Dačić otvoreno o svemu: Amerika nam nije prijatelj, tamo sam čak i Pacolija uvalio u velike probleme
Htjela je Hrvatska sa Iranom pa Židovi nisu dali tako da sad samo Azerbejđan ali ok šta je tu je
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Dačić otvoreno o svemu: Amerika nam nije prijatelj, tamo sam čak i Pacolija uvalio u velike probleme
Pa, vi ste EU a hteli bi sa Iranom
Kakve veze ima Izrael, EU to blokira.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Francuska ima manju stratesku bitnost od Srbije.
UK ista prica, USA sa Trampom pored Putina, ista prica.
darth_vader-
2014-04-17
Smej se ti, ali kada im parkiramo Iran, Rusiju i Kinu u Evropi, videcu ko ce se smejati...
2014-08-25
darth_vader-
2014-04-17
Mnoge su stvari u igri. Recimo, plin. Ako nema terminala za ukapljeni plin, Američani ne mogu prodavati. Ako dolazi ruski plin, američki je cjenovno nekonkurentan. Hrvatski je interes da se Južni tok (ili išta toga tipa) nikada ne izgradi, da se zatvori Sjeverni tok pa da mi budemo tranzit za američki plin i prjeko tranzita vučemo lovu. E sad, ajd u takvih okolnostih budi dobar s Iranom!
Ma prije EU to bilo, ta pričaSerbinho-3 wrote:Pa, vi ste EU a hteli bi sa Iranom
2014-04-11
Iran blokiraju ovi sa Zapada, ali zato je Srbin tu da pomogne.
Kerozin niko nije hteo da im proda u Evropi, dodju kod nas sa Airbus A300 i natoce.
Mozda im urade i neki servis na avionu, nece nI to da im rade.
Nisu ni oni EU, pa niko nije umro od gladi ili da Singapur zavidi Bugarskoj.
Kerozin niko nije hteo da im proda u Evropi, dodju kod nas sa Airbus A300 i natoce.
Mozda im urade i neki servis na avionu, nece nI to da im rade.
Nisu ni oni EU, pa niko nije umro od gladi ili da Singapur zavidi Bugarskoj.
2014-08-25
Jbga, mi smo u NATO, to je bio prije EU, sad samo Azerbejđan ali ok, bolje i to nego ništa
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Senf digao golemi kredit mimo procedure i uvalio gradske firme u probleme
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» SRBIJA JE NAJVEĆI PRIJATELJ KINE U EVROPI! Dačić govorio za kinesku televiziju
» Ukrajina čeka s ofenzivom. Ima velike probleme i zamke na svakom koraku
» Dačić iskreno: - Kosovu slobodno dajte bezvizni režim. Neka svi odu tamo" :D
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» SRBIJA JE NAJVEĆI PRIJATELJ KINE U EVROPI! Dačić govorio za kinesku televiziju
» Ukrajina čeka s ofenzivom. Ima velike probleme i zamke na svakom koraku
» Dačić iskreno: - Kosovu slobodno dajte bezvizni režim. Neka svi odu tamo" :D
Page 2 of 2