Viktor Orban nije KATOLIK
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Viktor Orban nije KATOLIK
orban je stavio zicu da sacuva svoju tradiciju I kulturu of ljevicarskih zombija
ostalo nije ni vazno
biljezim ++++++++++++++++++++++++++++..
ostalo nije ni vazno
biljezim ++++++++++++++++++++++++++++..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ovo se zna odavno :))
EPC su i kod nas veći vjernici nego katolici... iako ima njih.
Eroo wrote:Nema razloga, a vama, lijevosučnim?debotoijusto wrote:Eroo wrote:Viktor kaže doprilike: " Bez obzira bili vjernici ili ateisti, vaš kulturološki temelj je kršćanski.
Na kršćanstvu je utemeljena naša civilizizacija".
Slično i sam često naglašavam. Sve ovo važi čak i za naše muslimane.Gáspár objašnjava da mu je Bog prije šest mjeseci razgovarao s njim i uputio ga da uspostavi organizaciju Felház,
nije ti neugodno ?
meni bi bilo smijesno da se ne radi o glavi jednog naroda , otreznjenje gradjana madjarske bude bolno
tvoje ne , tebi vise nema pomoci
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kako je ovaj cigan dosao na vlast????? Da simpa je od ovih naprednih i sta ne mrze nekoga kvalificirati kao rom-cigan-nesto nize na evolucijskoj ljestvici. Bilo kako bilo cigos napravio drzavni udar, proglasio se apsolutnim vladarom, uveo stafetu i zajebava centralni sojut. Kila mozga.... u kurcu
2014-04-14
eno soros finansira lindu sarsour, muslimanku palestinku koja poziva na dzihad protiv trampa a organizatorica je zenskog marsa protiv trampa. Navodno preko milijun pametnih zenskih glava ucestvovalo. I tako krenu feministice u dzihad za zenska prava sto im tramp odjednom uze. Sad ih vidis sad ih nevidis Sloboda je ropstvo, ropstvo je sloboda. Dragi orvele jel ti ovo vidis, zenska desnicarka iz vukojebine vuce zapadne nazovi napredne feministice za nos ko zadnje budale. I one ni da trepnu
Sucur alahu
Sucur alahu
2014-04-19
Pomoć treba samo retardiranima. Viktor im je nudi, samo je pitanje čuju li ga.debotoijusto wrote:Eroo wrote:Nema razloga, a vama, lijevosučnim?debotoijusto wrote:Eroo wrote:Viktor kaže doprilike: " Bez obzira bili vjernici ili ateisti, vaš kulturološki temelj je kršćanski.
Slično i sam često naglašavam. Sve ovo važi čak i za naše muslimane.Gáspár objašnjava da mu je Bog prije šest mjeseci razgovarao s njim i uputio ga da uspostavi organizaciju Felház,
nije ti neugodno ?
meni bi bilo smijesno da se ne radi o glavi jednog naroda , otreznjenje gradjana madjarske bude bolno
Mađari ga čuju, što mu je najbitnije...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Cijoj glavi, kojeg naroda, kako se radi o glavi naroda..ajd ispljuni sta si htio izasrat nemoj se krit iza nedovrsenih recenica. Budi musko jebla te lastikadebotoijusto wrote:Eroo wrote:Nema razloga, a vama, lijevosučnim?debotoijusto wrote:Eroo wrote:Viktor kaže doprilike: " Bez obzira bili vjernici ili ateisti, vaš kulturološki temelj je kršćanski.
nije ti neugodno ?
2014-04-19
abraham wrote:Kako je ovaj cigan dosao na vlast????? Da simpa je od ovih naprednih i sta ne mrze nekoga kvalificirati kao rom-cigan-nesto nize na evolucijskoj ljestvici. Bilo kako bilo cigos napravio drzavni udar, proglasio se apsolutnim vladarom, uveo stafetu i zajebava centralni sojut. Kila mozga.... u kurcu
cigan je pogrdno , kolega
u daljnjoj komunikaciji rom bi bilo ispravno u orbanovom slucaju rom - OGS , prvi do boga na online vezi
2014-04-12
abraham wrote:Kako je ovaj cigan dosao na vlast????? Da simpa je od ovih naprednih i sta ne mrze nekoga kvalificirati kao rom-cigan-nesto nize na evolucijskoj ljestvici. Bilo kako bilo cigos napravio drzavni udar, proglasio se apsolutnim vladarom, uveo stafetu i zajebava centralni sojut. Kila mozga.... u kurcu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nisam znao jer me nije do sad ni zanimalokic wrote:
ovo se zna odavno :))
EPC su i kod nas veći vjernici nego katolici... iako ima njih.
Nije poanta priče što je EPC nego što je Pentagram protestanat
Direktna konekcija sa duhom svetim
I za Hitlera pričaju da je pričao sa duhovima
2014-04-11
To je bar lako. Nestaju zbog cardaka.mortal-joint wrote:Trebalo bi se svakako prije svega zapitati zašto nestaju katolici iz Hrvatske!!
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
gargamel0101 wrote:To je bar lako. Nestaju zbog cardaka.mortal-joint wrote:Trebalo bi se svakako prije svega zapitati zašto nestaju katolici iz Hrvatske!!
kriv jr soros i bozo petrov
2014-04-12
Hvala kurcu pa smo mi ipak katolici većinom tj ovih drugih grana kršćanstva ima ali nije ovako ko u Mađarskoj i Njemačkoj
Jbte oni ne znaju pričati s pozitivnim duhovima
Ovo će biti teški ergocizam
Orban ergocist
Jbte oni ne znaju pričati s pozitivnim duhovima
Ovo će biti teški ergocizam
Orban ergocist
2014-04-11
soros finansira ovo smece sto se zalaze za serijat u americiprckov wrote:eno soros finansira lindu sarsour, muslimanku palestinku koja poziva na dzihad protiv trampa a organizatorica je zenskog marsa protiv trampa. Navodno preko milijun pametnih zenskih glava ucestvovalo. I tako krenu feministice u dzihad za zenska prava sto im tramp odjednom uze. Sad ih vidis sad ih nevidis Sloboda je ropstvo, ropstvo je sloboda. Dragi orvele jel ti ovo vidis, zenska desnicarka iz vukojebine vuce zapadne nazovi napredne feministice za nos ko zadnje budale. I one ni da trepnu
Sucur alahu
samo kaze ja sam ljevicarka I feministica I guske ce u maglu za njom
2014-04-19
Loš pokušaj ad hominem difamacije, ko ono kad je nacional pisao da je tuđmanova žena srpkinja
RayMabus wrote:Christopher je utemeljitelj ureda mađarskog slobodnog tiska, kao i osnivač i glavni urednik kanadskog mađarskog jezika, koji je osvojio nagradu Mađarske Free Press (Free Press) za 2012. godinu. Christopher živi u Ottawi, Kanada.
sirijski opservatorij za ljudska prava, smješten u obližnjem Edinbourghu
Dao sam ti link, imaš slikemarcellus wrote:Loš pokušaj ad hominem difamacije, ko ono kad je nacional pisao da je tuđmanova žena srpkinja
Pentakostolac
2014-04-11
RayMabus wrote:http://hungarianfreepress.com/2016/04/15/hungarys-orban-family-and-religion/
http://hungarianfreepress.com/2017/11/06/a-portrait-of-viktor-orbans-son-as-a-healer-and-pentecostal-preacher/
Linkovi sa slikama
Gašpar Orban Pentakostolac
2014-04-11
Jučer su na Božić pretukli tri mlada Hrvata u Vojvodini
Inače nebi nikad ovo išao tražit no zanimalo me zašto Orban netrza na iseljavanje Mađara i katolika iz Vojvodine
Nije katolik i nije mađarski nacionalista nego kršćanski fundamentalist kojemu je SPC=sve ostale kršćanske crkve
Inače nebi nikad ovo išao tražit no zanimalo me zašto Orban netrza na iseljavanje Mađara i katolika iz Vojvodine
Nije katolik i nije mađarski nacionalista nego kršćanski fundamentalist kojemu je SPC=sve ostale kršćanske crkve
2014-04-11
ima i togadebotoijusto wrote:gargamel0101 wrote:To je bar lako. Nestaju zbog cardaka.mortal-joint wrote:Trebalo bi se svakako prije svega zapitati zašto nestaju katolici iz Hrvatske!!
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
gargamel0101 wrote:ima i togadebotoijusto wrote:gargamel0101 wrote:To je bar lako. Nestaju zbog cardaka.mortal-joint wrote:Trebalo bi se svakako prije svega zapitati zašto nestaju katolici iz Hrvatske!!
jasno , los potez sto mu placao skolovanje
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Viktor Orban danas u Austriji
» Viktor Orban postao diktator
» Zakleti neprijatelj mu je Soroš, ko je Viktor Orban
» Viktor Orban ruski “trojanski konj”
» Viktor Orbán pregovarao s Donaldom Trumpom
» Viktor Orban postao diktator