Potresna priča s granice: Stotine imigranata u najboljim godinama čekaju promrzli
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Potresna priča s granice: Stotine imigranata u najboljim godinama čekaju promrzli
Yoda i ja ih obidjemo, dajemo potporu,savjetujemo.
Ostali nista.
Ostali nista.
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
dijagram-
2015-08-09
Re: Potresna priča s granice: Stotine imigranata u najboljim godinama čekaju promrzli
Ma nek vas Hrvate nisu protjerivali Svabe nazad, za ostale me nije briga..
2016-11-17
Pa nek idu preko Bosne, bezveze se tu zajebavaju, malo Drina malo Una i eto te u Karlovcu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja neznam uopće šta je tu problem, nemoš tu onda ideš preko Bosne, preko vode do slobode
Fino mislim šta ono do Njemačke koja te voli
15 godišnji Afganistanac azilant ubio Njemicu od isto 15 godina
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:703496-Uhapsen-azilant-zbog-sumnje-da-je-ubio-bivsu-devojku
Love is in the air
Je da se malo teže integriranju al a jebiga, malo su pod stresom, nova sredina e
Fino mislim šta ono do Njemačke koja te voli
15 godišnji Afganistanac azilant ubio Njemicu od isto 15 godina
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:703496-Uhapsen-azilant-zbog-sumnje-da-je-ubio-bivsu-devojku
Love is in the air
Je da se malo teže integriranju al a jebiga, malo su pod stresom, nova sredina e
2014-04-11
Ja neznam šta se Hrvati uopće zamaraju sa tim imigrantima, ma treba molit Boga da ih miljon navali i napravi kaos jer ako sve bude ok samo će vam birokrati nabijati poreze dok vas nedovedu na prosijački štap
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Potresna priča izbjeglica iz Sirije: Nosio ju je na leđima jer nije mogla sama hodati
» Švicarska tvrtka godinama bila paravan za CIA-u, špijunirali su stotine zemalja
» Mađarska zbog imigranata helikopterima nadgleda granice
» Švedska uvodi granice zbog velikog broja imigranata
» Vilim Ribić godinama priča da živi skromno u mračnom malom stanu. Upravo su mu otkrili vilu
» Švicarska tvrtka godinama bila paravan za CIA-u, špijunirali su stotine zemalja
» Mađarska zbog imigranata helikopterima nadgleda granice
» Švedska uvodi granice zbog velikog broja imigranata
» Vilim Ribić godinama priča da živi skromno u mračnom malom stanu. Upravo su mu otkrili vilu
Page 2 of 2