Egipat: muslimani napadaju, pale crkve i mlate kršćane
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Egipat: muslimani napadaju, pale crkve i mlate kršćane
Čekamo isil napad u Njemačkoj, treba im milijun radne snage, kozojebi van kopti unutra
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nema napada u svabiji..nece biti..
Guest- Guest
To Merkelica rekla, okpismejker wrote:nema napada u svabiji..nece biti..
2014-04-11
Čak bi se mogao kladiti da će neki doktor ili inžinjer već tradiocionalno izrokati Njemce u slijedećih par dana.
Ide niz dlaku svima..ono bilanca..drazi su joj prometi svapskih kompanija nego zivoti samih svaba..RayMabus wrote:To Merkelica rekla, okpismejker wrote:nema napada u svabiji..nece biti..
ne treba zaboravitzi niti jeftine sirovine iz kojekakvih vukojebina...
Guest- Guest
A ti kozojebi stalno prijete da će izrokati Panana i Vatikak, stalno prijete ali niš.
U sustini su Kozojebi veliki lajavci,i napadaju tek kad su u odnosu 10:1..ja primjer namjerno sam provocirao grupice sa po 3-5 kozojeba,i nis..povukli su se..
Napadaju kad imaju neku vecu silu iza sebe ili njenu podrsku..ili kao šakali i hijene,kad osjete slabost zrtve...po tome su jako slicni tim strvinarima..
Napadaju kad imaju neku vecu silu iza sebe ili njenu podrsku..ili kao šakali i hijene,kad osjete slabost zrtve...po tome su jako slicni tim strvinarima..
Guest- Guest
Brige me za Merkel šta više bolje ovako jer šta im natalitet više krahira a muja sve više kad popizde nastati će ogromna rupa radne snage tako da ovo nije njihova pobjeda što se još drži na vlasti nego moja jer se samo sve dublje zakopavaju
2014-04-11
Ja sam primjetio da su vrlo iskompleksirani u sustini, mnogi su u sustini neuki ali svim silama pa cak i fizicki spremni obraniti svoja pogresna shvatanja i izjave. Jako zaebano tulava sorta, mada se toga moze naci i na Balkanskim prostorima.
omni-
2014-04-12
Kurdi su mi pravo fenomenalni..zajebanti,otvoreni,pošteni,opustenih i nasmijanih faca,nisu agresivni..veseo narod..
Guest- Guest
Evo, nemogu ni vladu sastaviti
http://www.blic.rs/vesti/svet/konzervativci-i-socijaldemokrate-nemacke-razlicito-o-imigraciji/ssw17zb
CDU da će primit samo 65 tisuća kozojeba godišnje a ne dvjesto tisuća i više
http://www.blic.rs/vesti/svet/konzervativci-i-socijaldemokrate-nemacke-razlicito-o-imigraciji/ssw17zb
CDU da će primit samo 65 tisuća kozojeba godišnje a ne dvjesto tisuća i više
2014-04-11
Uglavnom zbog ovoga s Praljkom i UZP Hrvatskoj je u interesu da mujage gaze kršćane po svijetu gdje su kršćani manjina dakle ubijanje kopta i njihov progon od strane braće muslimana je plus za Hrvatsku
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kinezi pale crkve, ruše križeve, i hapse radikalne kršćane i prisiljavaju ostale da se odreknu vjere
» Protesti u Chileu: pale se crkve
» branitelji napadaju nacionalističke tučare za manjak patriotizma, a ljudi koji mlate po ulici ljude braniteljima drže uzornu lekciju iz ustavnog legalizma. Što nije stvarno krasna ta Dalmacija?
» U Lyonu ispri crkve upucan pravoslavni svećenik grčke pravoslavne crkve
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
» Protesti u Chileu: pale se crkve
» branitelji napadaju nacionalističke tučare za manjak patriotizma, a ljudi koji mlate po ulici ljude braniteljima drže uzornu lekciju iz ustavnog legalizma. Što nije stvarno krasna ta Dalmacija?
» U Lyonu ispri crkve upucan pravoslavni svećenik grčke pravoslavne crkve
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
Page 2 of 2