Par granata iz Sirije(vjerojatno FSA) doletilo na teritorij Izraela- Izrael bombardirao položaje assada.. po 666put :D
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Par granata iz Sirije(vjerojatno FSA) doletilo na teritorij Izraela- Izrael bombardirao položaje assada.. po 666put :D
Nema, a i danasnji predstavnici kako HR politicke scene tako i ovih u BiH obicni su smutljivci i karijeristi.Fénix wrote:Na kraju i s tim sranjem nema ničega već 20 godina. Apsolutni promašaj svih strana.dijagram wrote:Mlad si ti pa ne znas,koji crni pravasi,nit su bili faktor niti imali veze s ovim sto spominjes.epikur37 wrote:dijagram wrote:Sreo sam ja takve bosnjake,93i94, urlaju nesto o alahu kad se zapuca:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Di samo nadje ove.
Nijedan sirijac, pakistanac i afganac rekao bih.
Na poskoku.info bit će bošnjaci :)
Ovi koji ih i danas proteziraju u HR ,a bogami i neki koji danas nisu vise za njih tada su nas pljucali kao 'agresore koji napadaju jadan i neduzan dobrocudan narod" ...
Danas kad ih cujem najradije bih im jebo mamicu gdje god stignem.
Tjah, sve je to posljedica krive politike. Neka Bošnjaka ali u njihovoj državi. Gurati Hrvate HercegBosne u tu zajednicu za mene je u najmanju ruku bezobrazluk i svakako znak bolesnog i neprijateljskog pravaštva.
Kao prvo umobolno je sto se uopce nije spominjao treci entitet, hrvatski, ako se vec radila takva vjestacka tvorevina.
Tri naroda dva entiteta itd, pa jebalo nanu kolko moras biti lud.
Na zalost na to je pristao Tudjman , a bogami i oni hercegovacki komunisticki sekretari.
Ne cine nista, ne traze rjesenja, ne nude izlaz, perspektiva nikakva.
Slicno cemo se postaviti i prema ovim mujama.
Poslusat cemo sto nam se nalozi i zdusno gusiti sve sto se ne slaze s takvim naputcima.
Strava.
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Re: Par granata iz Sirije(vjerojatno FSA) doletilo na teritorij Izraela- Izrael bombardirao položaje assada.. po 666put :D
pa ja nevidim čemu kukanje što ih je uvalilo u treći entitet, hercego bosanci, čast izuzecima su bili veoma uspješni u bežaniji (zanimljivo hercegovci u hrvatskoj se borili ko lavovi, dok hrvati u BiH se borili ko pičkice).. čitao sam i onu jednu knjigu, da je u HVO bio toliki kaos, lopovluk, bežanija, ne-organiziranost, da ono tuđman se čupao za kosu svako malo.. i ono što je spašeno/oslobođeno, to im je Tuđman i HV poklonili.. dobro su i prošli, da im nije bilo tuđmana, od onakve bežanije nebi ostao niti čitlutski pašalukdijagram wrote:Mlad si ti pa ne znas,koji crni pravasi,nit su bili faktor niti imali veze s ovim sto spominjes.epikur37 wrote:dijagram wrote:Sreo sam ja takve bosnjake,93i94, urlaju nesto o alahu kad se zapuca:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Di samo nadje ove.
Ovi koji ih i danas proteziraju u HR ,a bogami i neki koji danas nisu vise za njih tada su nas pljucali kao 'agresore koji napadaju jadan i neduzan dobrocudan narod" ...
Tjah, sve je to posljedica krive politike. Neka Bošnjaka ali u njihovoj državi. Gurati Hrvate HercegBosne u tu zajednicu za mene je u najmanju ruku bezobrazluk i svakako znak bolesnog i neprijateljskog pravaštva.
Kao prvo umobolno je sto se uopce nije spominjao treci entitet, hrvatski, ako se vec radila takva vjestacka tvorevina.
Na zalost na to je pristao Tudjman , a bogami i oni hercegovacki komunisticki sekretari.
Guest- Guest
Kako ne vidis, kakve ima vese zajednicki entitet s navodnom bjezanijom o kojoj govoris? Nikakve.neoliberalni_placenik wrote:pa ja nevidim čemu kukanje što ih je uvalilo u treći entitet, hercego bosanci, čast izuzecima su bili veoma uspješni u bežaniji (zanimljivo hercegovci u hrvatskoj se borili ko lavovi, dok hrvati u BiH se borili ko pičkice).. čitao sam i onu jednu knjigu, da je u HVO bio toliki kaos, lopovluk, bežanija, ne-organiziranost, da ono tuđman se čupao za kosu svako malo.. i ono što je spašeno/oslobođeno, to im je Tuđman i HV poklonili.. dobro su i prošli, da im nije bilo tuđmana, od onakve bežanije nebi ostao niti čitlutski pašalukdijagram wrote:Mlad si ti pa ne znas,koji crni pravasi,nit su bili faktor niti imali veze s ovim sto spominjes.epikur37 wrote:dijagram wrote:Sreo sam ja takve bosnjake,93i94, urlaju nesto o alahu kad se zapuca:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Di samo nadje ove.
Os reci i trebalo ih je malo kazniti, i to ce ih Tudjman kazniti? Bezvezarija.
Tko se i kako borio i tko je i koliko bjezao od istocne slavonije do srednje bosne o tome mogu knjige pisati.
Ovo su najcesce tvrdnje onih koji su recimo mene dolje vidjele kao agresora na dobre bosnjake:)
dijagram-
2015-08-09
U ostalom nisu Bih Hrvati tako loše niti prošli.
Imaju dolje potpunu autonomiju, dapače bio sam u Hercegovini, tamo se neki djelovi razvijaju - djelovi gdje žive Hrvati u BiH su čak razvijeniji od pola hrvatske.. dok za vrijeme yuge to je uz kosovo bio najsiromašniji dio ex yuge..
da ovi iz Hercegovine dođu pod vlast Zagreba brzo bi tražili nazad Sarajevo.. Dolje u Međugorju nema plaćanja poreza.. Ovako bi im Zagreb poslao 10 000 inspektora i 20 000 policajaca zadnju bi im kunu izbili iz đepa, ovako im super.. dođe neki inspektor koji je njihov rodijak, daju mu 50 maraka i adio..
Imaju dolje potpunu autonomiju, dapače bio sam u Hercegovini, tamo se neki djelovi razvijaju - djelovi gdje žive Hrvati u BiH su čak razvijeniji od pola hrvatske.. dok za vrijeme yuge to je uz kosovo bio najsiromašniji dio ex yuge..
da ovi iz Hercegovine dođu pod vlast Zagreba brzo bi tražili nazad Sarajevo.. Dolje u Međugorju nema plaćanja poreza.. Ovako bi im Zagreb poslao 10 000 inspektora i 20 000 policajaca zadnju bi im kunu izbili iz đepa, ovako im super.. dođe neki inspektor koji je njihov rodijak, daju mu 50 maraka i adio..
Guest- Guest
Smuči mi se na samu pomisao onih poginulih ljudi. To me samo može raspizditi kad se sjetim koliko je malo nedostajalo da mi otac bude raznesen kad je išao u vojarnu. Koliko sam samo puta prošao tim mjestom gdje se to dogodilo, a nekoliko metara je odlučivalo o smrti. Za šta to? Za ovo govno od svijeta kakvog nam neka bolesna stoka s drugog kraja svijeta diktira... Ma...dijagram wrote:Nema, a i danasnji predstavnici kako HR politicke scene tako i ovih u BiH obicni su smutljivci i karijeristi.
Poslusat cemo sto nam se nalozi i zdusno gusiti sve sto se ne slaze s takvim naputcima.
Strava.
Guest- Guest
Prosli su lose. Kakva autonomija, morali su imati entitet jer su konstitutivan narod ,a onda tek pitanje koliki, koja podrucja. Tek tada bi se moglo zboriti jesu li prosli dobro ili manje dobro.neoliberalni_placenik wrote:U ostalom nisu Bih Hrvati tako loše niti prošli.
Ovako su prosli lose,u startu podredjeni.
Ovdje ne govorim o trenutnim dnevnim situacijama i kako se zivi konkretno, to su druga pitanja.
Zagreb im je napravio stetu, o tome epikur cijelo vrijeme pise.
dijagram-
2015-08-09
A gledaj, koliko sam puta cuo pitanje i to najcesce od onih koji nisu zeljeli HR samostalnu,a nazalost znaju to danas reci i pojedini branitelji:Fénix wrote:Smuči mi se na samu pomisao onih poginulih ljudi. To me samo može raspizditi kad se sjetim koliko je malo nedostajalo da mi otac bude raznesen kad je išao u vojarnu. Koliko sam samo puta prošao tim mjestom gdje se to dogodilo, a nekoliko metara je odlučivalo o smrti. Za šta to? Za ovo govno od svijeta kakvog nam neka bolesna stoka s drugog kraja svijeta diktira... Ma...dijagram wrote:Nema, a i danasnji predstavnici kako HR politicke scene tako i ovih u BiH obicni su smutljivci i karijeristi.
Strava.
cemu sve to, zasto se uopce bilo tko borio i ginuo, sto bi bilo,nista posebno"
Takvima jasno kazem,pa zna se sto bi bilo,vladao bi nam slobodan milosevic, a vremenom bismo vodili i ratove za srpsku stvar.
Vrijedilo se boriti,jos kako, vrijedit ce i sutra.
Unistit ce nas upravo pasivnost,danas, sutra, a tako bi bilo i jucer.
dijagram-
2015-08-09
a štetu, jebiga Zagrebi ih je spasio, Zagreb ih je nahranio i Zagreb se ratovao za njih i Zagreb im donio odluku... dobro su i prošli još, jer kada su se muslimani zaletili 1993, bila je takva bežanija od tamo, da im nije Zagreb uskočio par puta, nebi ništa ostalo od njihdijagram wrote:Prosli su lose. Kakva autonomija, morali su imati entitet jer su konstitutivan narod ,a onda tek pitanje koliki, koja podrucja. Tek tada bi se moglo zboriti jesu li prosli dobro ili manje dobro.neoliberalni_placenik wrote:U ostalom nisu Bih Hrvati tako loše niti prošli.
Ovdje ne govorim o trenutnim dnevnim situacijama i kako se zivi konkretno, to su druga pitanja.
Guest- Guest
Tuđman je daleko od bilo kakvog sveca, ali ono što je čovjek rekao na aerodromu za Hrvatsku, demokraciju, Soroša i to sve je bila brutalna opomena za Hrvatsku i cijeli svijet i sve je to uzalud jer preko noći smo izvisili. Stavljao sam zadnjih dana taj video s YouTubea, a što je od toga ostalo? Dobili smo upravo sve suprotno; NGO-vna, sranje i pišanje po državi, narodu, kulturi, tradiciji, povijesti, jeziku i vjeri i to od strane onih koji se praktički nisu ni čuli ni vidjeli u Hrvatskoj između 91-95'. Samostalnost i suverenost? Gdje je uopće bila? Što smo zapravo mi dobili i gdje smo krenuli? Zapravo smo i dalje zaglavljeni, a teret prošlosti i neprijatelji i dalje djeluju na frontovima u kojima ti ne treba oružje, već novac, utjecaj i kontrola. Sve je to uzalud jer ništa ne mijenjamo, ne upravljamo, rezultati su nam katastrofalni zadnjih 15 godina.dijagram wrote:A gledaj, koliko sam puta cuo pitanje i to najcesce od onih koji nisu zeljeli HR samostalnu,a nazalost znaju to danas reci i pojedini branitelji:Fénix wrote:Smuči mi se na samu pomisao onih poginulih ljudi. To me samo može raspizditi kad se sjetim koliko je malo nedostajalo da mi otac bude raznesen kad je išao u vojarnu. Koliko sam samo puta prošao tim mjestom gdje se to dogodilo, a nekoliko metara je odlučivalo o smrti. Za šta to? Za ovo govno od svijeta kakvog nam neka bolesna stoka s drugog kraja svijeta diktira... Ma...dijagram wrote:Nema, a i danasnji predstavnici kako HR politicke scene tako i ovih u BiH obicni su smutljivci i karijeristi.
Strava.
cemu sve to, zasto se uopce bilo tko borio i ginuo, sto bi bilo,nista posebno"
Takvima jasno kazem,pa zna se sto bi bilo,vladao bi nam slobodan milosevic, a vremenom bismo vodili i ratove za srpsku stvar.
Vrijedilo se boriti,jos kako, vrijedit ce i sutra.
Unistit ce nas upravo pasivnost,danas, sutra, a tako bi bilo i jucer.
Pasivnost svakako uništava, ali potpuna nemoć je na djelu. Ono što nam se dogodilo od 2000. do danas... Ne znam što bih rekao za to sve...
Na kraju maunu to kuži bilo koji tip iz redova ostalih europskih naroda, posebice onih protestantskih koji su stoljećima se preseravali, išli u reformaciju ili klali po svijetu dok su ovdje ljudi isto tako ginuli za ništa. Rijetki to cijene, a oni koji to vide i prepoznaju odaju veliko poštovanje. Samo što ćemo od toga danas imati... Toliko toga se zna, ali je potpuno isto kao i kad se skoro ništa nije znalo.
Guest- Guest
Ne znas ti o tome nista, bubas ko i epikur a obicni ste balavci:)neoliberalni_placenik wrote:a štetu, jebiga Zagrebi ih je spasio, Zagreb ih je nahranio i Zagreb se ratovao za njih i Zagreb im donio odluku... dobro su i prošli još, jer kada su se muslimani zaletili 1993, bila je takva bežanija od tamo, da im nije Zagreb uskočio par puta, nebi ništa ostalo od njihdijagram wrote:Prosli su lose. Kakva autonomija, morali su imati entitet jer su konstitutivan narod ,a onda tek pitanje koliki, koja podrucja. Tek tada bi se moglo zboriti jesu li prosli dobro ili manje dobro.neoliberalni_placenik wrote:U ostalom nisu Bih Hrvati tako loše niti prošli.
Ako bas hoces,sve politicke odluke naravno diktirao je Zagreb, postavio one selretare,takve je postavio i u Hr uglavnom, i isti snose i odgovornost za losu organizaciju,propuste itd.
Zagreb kako kazes je spasio i Bihac, i masu muslimana iz istocne i srednje bosne, smjestio u prihvatilista, hranio godinama itd.
Sto se tice konkretnog uskakanja kako kazes,pa bilo je relativno slabo, vojnici HV-a uglavnom nisu htjeli odlaziti ratovati u BiH.
Pomogli svakako jesmo, ali ne koliko se tebi rekao bih cini .
dijagram-
2015-08-09
thx na detaljima, :) bio je ugodan razgovor
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Islamisti ispalili raketu na Izrael - IDF napao položaje Assadove vojske 666put zaredom
» Izrael bombardirao Iran
» Izrael bombardirao Jemen
» Izrael bombardirao Siriju part 6666666
» Islamisti ispalili raketu na Izrael - IDF napao položaje Assadove vojske
» Izrael bombardirao Iran
» Izrael bombardirao Jemen
» Izrael bombardirao Siriju part 6666666
» Islamisti ispalili raketu na Izrael - IDF napao položaje Assadove vojske
Page 3 of 3