Kao i obično marčelo je imao pravo
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kao i obično marčelo je imao pravo
kaja wrote:Ovo zadnje ti je jako duhovito. Seljak je u Italiji inače..marcellus wrote:uglavnom, u lidlu domaćeg voća i povrća sigurno nema, jer je kao prvo skupo a kao drugo nije gmo.
ne izgleda baš jako lepo. Pogotovo ono od manjih proizvođača.
u konzumu kvaliteta voća i povrća jako varira od dućana do dućana, zavisi od kojeg seljaka nabavljaju u kojem konzumu.
kako koji.
u konzumu je bilo dosta domaćeg voća i povrća, u lidlu ga koliko znam nema uopće. a u kauflandu je izbor povrća toliko mali i loš da ni ne gledam odakle je, jer obično nema za kupit niš kaj mi treba.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Šta tamo rade? Je l' se biju ili šta?kaja wrote:Da, kod nas. U Švedskoj borbenije ..dzango wrote:Može Masiv Atek. Nekako ide uz to.kaja wrote::)dzango wrote:Uzmi me nežno polako.kaja wrote:
Mi uzimamo.
I muzika?
Noor wrote:evo ti samo kao info...iako je oglas neaktivan, ali je od ljetosmarcellus wrote:domaći? Nisam to videl odavno po toj cijeni... možda su spustili na razumniju jer niko nije kupovao
srpskog nije bilo zadnjih godina ispod 40...
https://www.njuskalo.hr/voce-povrce/mladi-grah-tresnjevac-oglas-23012139
to je na veliko cijena, na placu baš nije ta...
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/cudo-se-nije-dogodilo-konzum-stagnira-a-dobavljaci-ce-proci-lose-foto-20171220
"Sad u ovom trenutku, mislim da je gubitak dionica koji su dioničari imali kod svih naših operativnih kompanija vrlo izvjestan" - današnja izjava ramljaka
najgora vlada ikad
najgora vlada ikad
Bmk za Konzum, ja i otac jučer digli bon za Ribolu, prodajni lanac iz Kaštela, registriran ovdje i sponzor je dva kluba, košarka i odbojka, on kao penzioner sto kuna a ja kao nezaposleni dvjesto kuna i onda to dali sestri da kupi nešto za sebe i djecu za Božić i praznike
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Agrok je registriran u Zagrebu tako da tu lovu uzimao Bandić i ekipa, ja imam Ribolu u Kaštelima, ovdje osnovani, ovdje plaćaju porezmarcellus wrote:hehe pa agrokor je bio najveći platitelj poreza i izvoznik u rh
lidl izvozi moj kurac
Meni je Konzum isto ko i Lidl kad neplaća porez u moju općinu a ovdje okreće lovu
2014-04-11
RayMabus wrote:Agrok je registriran u Zagrebu tako da tu lovu uzimao Bandić i ekipa, ja imam Ribolu u Kaštelima, ovdje osnovani, ovdje plaćaju porezmarcellus wrote:hehe pa agrokor je bio najveći platitelj poreza i izvoznik u rh
lidl izvozi moj kurac
Meni je Konzum isto ko i Lidl kad neplaća porez u moju općinu a ovdje okreće lovu
porez od prodaje i pdv idu u državnu blagajnu ne u gradsku
od nekretnina idu u lokalnu
Neka, šta je sigurno sigurno je, registriraj se ti meni ovdje
Za Konzumom nitko ovdje neplaće, on uopće nije jedini domaći lanac u Dalmaciji, štaviše nije uopće ni najveći nit je ikad dole bio
Za Konzumom nitko ovdje neplaće, on uopće nije jedini domaći lanac u Dalmaciji, štaviše nije uopće ni najveći nit je ikad dole bio
2014-04-11
marcellus wrote:kaja wrote:Ovo zadnje ti je jako duhovito. Seljak je u Italiji inače..marcellus wrote:uglavnom, u lidlu domaćeg voća i povrća sigurno nema, jer je kao prvo skupo a kao drugo nije gmo.
ne izgleda baš jako lepo. Pogotovo ono od manjih proizvođača.
u konzumu kvaliteta voća i povrća jako varira od dućana do dućana, zavisi od kojeg seljaka nabavljaju u kojem konzumu.
kako koji.
u konzumu je bilo dosta domaćeg voća i povrća, u lidlu ga koliko znam nema uopće. a u kauflandu je izbor povrća toliko mali i loš da ni ne gledam odakle je, jer obično nema za kupit niš kaj mi treba.
Al ga sereš i ostaneš živ. Jebote Lidl prodaje naranču iz netetvanskog kraja, a tvoj ljubljeni todorić uvozi iz španjolske. Toliko o domaćem voću.
2014-12-30
ma je marc, ja kupujem na placu...po kilu-dvijemarcellus wrote:Noor wrote:evo ti samo kao info...iako je oglas neaktivan, ali je od ljetosmarcellus wrote:domaći? Nisam to videl odavno po toj cijeni... možda su spustili na razumniju jer niko nije kupovao
srpskog nije bilo zadnjih godina ispod 40...
https://www.njuskalo.hr/voce-povrce/mladi-grah-tresnjevac-oglas-23012139
to je na veliko cijena, na placu baš nije ta...
znam žene iz zg koje svako toliko dolaze u kž, kupe pol placa (ne samo grah, jel) i onda 'dilaju' unutar frendica i familije
isplati im se, a uz to jedu zdravo
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Webb je imao pravo: CIA je stvorila krek
» Jutarnji-Izgleda da je glavni švedski epidemiolog Anders Tegnell imao pravo...
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Marčelo
» Jutarnji-Izgleda da je glavni švedski epidemiolog Anders Tegnell imao pravo...
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Marčelo
Page 4 of 4